Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under oktober 2009

Av Annci Hultström - 7 oktober 2009 22:47

Nyss hemkommen från middag med Lotta, vi åt på Tiger. Åh, det är såååå gott och det får mig att längta ännu mer till Thailand.


Jag hoppas verkligen att det blir en resa i mars. Vi planerar det med Lotta m. familj och den 24/10 ska vi träffas hos dom och planera. Efter det bokar vi!!


Nej, nu ska jag faktiskt lägga mig.


God natt!

Av Annci Hultström - 7 oktober 2009 08:30

Ah, så gott vi har sovit allihop i natt. Wilma kom i säng vid 19-tiden å sov hela natten i sin säng, iofs inte ovanligt (det händer inte mer än någon gång varannan vecka att hon kommer till oss), vaknade av sig själv och kom in till oss när vi vaknat iklädd klänning å tights. Sötnosen! Nu var det ju en sommarklänning, så jag fick förhandla lite att hon fick ha klänning på dagis om jag fick välja. Det gick hon med på och resten av morgonen gick helt problemfritt.


Jag har åxå sovit gott!!! Vaknade efter 1,5 timme å tog bort spikmattan som jag somnat på... sen snusade jag vidare. Å Henrik hade åxå sovit superbra. Hmmmm, hade jag i nåt i maten igår som jag inte minns?!??!?!


Så nu är jag redo för en ny dag, ska börja med att hoppa in i duschen å sedan få i mig lite frukost. Sedan blir det plugga för hela slanten. Ikväll ska jag iväg med en kompis å käka på Tiger. Gott!!

Av Annci Hultström - 6 oktober 2009 20:29

Jag är grymt sugen på ett väggord i hallen... men jag vete 17 vad det ska stå. Vill inte ha nåt helt vanligt som Välkommen... Skitsvårt. Vill åxå göra ett i Wilmas rum, nåt om att leka sig genom livet... hmmmm... söker å söker... få se vad jag finner ;-)


Annars har det varit en ok dag... jag känner dock att jag tappar ALL ork när dagarna börjar som den här gjorde, det drar verkligen ner mig. Så det får bli en tidig kväll ikväll... men först väntar Hells Kitchen - we love!

Av Annci Hultström - 6 oktober 2009 14:29

Vet inte varför, men i dag har jag ingen lust med något alls... känner bara för att ligga under ett täcke å se på film.


Kan ju ha å göra med att dagen började så pissigt en dag bara kan börja. Wilma var på skithumör å det smittade av sig... sen blev allt fel. Det slutade i kaos i hallen när vi skulle gå... hon ansåg tydligen att ALLT var fel... långkallingarna (fula),byxorna (fula - ha dem förra veckan, då dög dom), skorna (NÄ... vill inte ha varma skor när det är minus ute), jackan (går för långt upp i halsen)... Ja, name it å det var fel. Tillslut blev det så att hon miste dagens blomma å en blomma till var nära att ryka. När jag hotade med det så masade hon sig sakta iväg...


Bortser man från det är det ok, jag pluggar å har faktiskt vilat en stund idag åxå. Sedan hade jag tänkt att vi skulle iväg å hämta vårt paket på Ica, innehållande en matta å lite annat från Ellos. Men paketet lyser med sin frånvaro... å på Ica svarar de inte heller när jag ringer. Får se om vi åker ner en sväng ändå å kollar.


Nej, nu ska jag återgå till boken.

Av Annci Hultström - 5 oktober 2009 08:58

... mitt nya hälsosamma liv

... alla springlekar med Wilma

... Vårruset

... alla affärer med schyssta, icke tält-liknande, kläder

... beach 2010

... Slänggungan på Gröna Lund


Ja, det här är bara en bråkdel av alla de saker jag ser fram emot! Och idag har jag tagit det första steget (ja, om man bortser från alla läkarbesök å långa köer till operation). För idag börjar jag "flyta" till viss del.


Innan operation måste man "flyta" helt i två veckor. Det betyder att jag BARA får äta pulverdiet under den tiden. Det är för att minska fettet runt levern (samt vänja tarmarna) för att underlätta vid operationen.


Men jag tjuvstartar alltås ytterligar 3 veckor innan på eget bevåg genom att byta ut frukost + lunch under dessa tre veckor. För ju mer man gått ner innan op desto bättre är det.


Jag kommer att äta enligt följande:


Frukost: Naturdiet smoothie

Mellanmål: Knäckemacka med skinka + en frukt

Lunch: Allévo Thaisoppa

Mellanmål: Frukt

Middag: Den mat som övriga familjen äter, men med mer grönsaker å mindre mat


Jag körde såhär i våras och gick ner 6 kg på bara nå´n vecka å det funkade klockrent. Var aldrig hungrig heller.


Till detta har ska jag lägga minst 30 minuters promenad varje dag. Har tänkt gå så fort jag lämnat Wilma på dagis, då är det liksom gjort och jag får kraft att plugga. För det gäller att få in detta som en vana nu innan, så inte förändringen blir så stor efter... då kommer jag ha en massa annat att lära. Och då tvingas jag verkligen att ta tag i det om jag inte gjort det förr. Å då är det bättre att ha gjort det förr (börjar man bli äldre när man äntligen kommer till den insikten Flört?).


Nej, nu väntar plugg. Naturkunskap! Ska kämpa mer än jag gjorde till det dööööööööööööötrista ämnet Samhäll.


NU KÖR JAG!!! På min ticker (räknestickan här bredvid) går det att följa min viktnedgång!

Av Annci Hultström - 4 oktober 2009 20:32

Varför i hela friden går dagarna så förbenat fort??


Idag kastade vi oss iväg i ottan... ja, eller vi åkte väl vid 10-tiden Flört... till ett lekland i Veddesta. Wilma härjade runt i ett par timmar, sedan blev det lunch på MAX å sen lite sko-tittning. Men det fanns nada... Sedan avlslutade vi med en liten tur till Stinsen åxå.


Efter det bar det av hem, en massa bus, kanelbullar på vardagsrumsgolvet (tanken var att äta ute, men i regn lockade det inte längre) å sen pasta carbonara.


Lite tvätt har tvättats å vikts åxå. Så ja, en produktiv å nice helg. Men för kort!!


Nu sitter jag i soffan å surfar, ska se på en Johan Falk-film snart.


I morgon börjar jag mitt nya liv... återkommer då... Glad

Av Annci Hultström - 3 oktober 2009 19:37

Idag skulle vi ha gått på Markus dop, men det sket sig.


Det var nämligen såhär att natten till fredag insjuknade 9 pers på dagis i magsjuka. Och igårkväll klagade Wilma på magont å hon sprang till toa två gånger å sa att hon måste kräkas. Nu kom det i och för sig inget å hon är pigg. Men vi överlät beslutet åt värdparet å de (och vi åxå) tyckte det var bäst att hoppa över det. Skulle vara liiiiite jobbigt om man smittade 30 pers... Så vi får fira honom en annan dag.


Istället har dagen ägnats åt att tvätta. 11 maskiner har det blivit... sängkläder, handdukar, kläder... så nu är tvättkorgarna så gott som tomma. Jätteskönt!!!!!!!


Mycket av tvätten har faktiskt kommit den här veckan, för Wilma har kissat i sängen 4 gånger den här veckan... vi fattar nada... hon har inte kissat i sängen en enda gång sen hon slutade med nattblöja (en dryg månad nu)... åsså 4 gånger på samma vecka. Å det har bara varit på morgnarna, när hon vaknat, så ligger hon kvar å kissar istället för att gå upp. Hon säger att hon skulle men trodde hon kunde hålla sig... Protest av något slag kanske?? För hon har sagt att hon inte vill gå till dagis den här veckan... Ja, det visar sig om det fortsätter.


Och vi har lovat varann att aldrig låta det bli så mycket tvätt igen, för det är sååå trist att ägna en ledig dag åt det. Får se om vi kan hålla det ;-).


Efter att det var färdigtvättat, vikt å instoppad på sina platser tog jag ett bad. Det var badsalt, ansiktsmask, hårinpackning, fotvård, kroppsscrub å annat skönt. Så nu är jag en ny människa! Eller nästan i alla fall... ett antal kg ska bort först... jag fattar det fortfarande inte, men tänker ändå på det hela tiden. Tänk om ett år, då får faktiskt hela jag plats UNDER vattenytan ;-)


Nu blir det filmen Matchpoint, en Woody Allen-film. Får de om vi står ut... till det lite ost å kex. Nä, faktiskt inget vin... hade inget hemma. Hmmmm, hur kan man missa det?!

Av Annci Hultström - 2 oktober 2009 21:23

På måndag tänker jag börja halvflyta. Tänkte börja byta ut 2 måltider (frukost å lunch). Tänkte att det kunde vara bra att hinna gå ner ett par extra kilo innan det är dags, för ju fler desto bättre... samt vänja sig lite.


Det känns så bra, inte jobbigt alls. Fick ju listan på vad man får använda å det är några där som är riktigt goda. Så jag hoppas det går bra.


Jag återkommer med rapporter om hur det går, samt med ev. viktminskning.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards