Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under oktober 2009

Av Annci Hultström - 19 oktober 2009 20:20

Det är var mitt/vårt liv går ut på sen ett tag tillbaks... vi har rensat massor under våren & sommaren, gjort av oss av med gammalt skit... å idag köpte vi en ny servis. Det har vi funderat på läääääänge. Ville ha något enhetligt och nu har vi det. Bild kommer sen! Och vet ni vad? Det är äkta Ica Maxi Flört


Vi köpte 14 av allt (för att ha lite svinn inräknat)... kaffekoppar med fat, muggar, sockerskål, mjölkkanna, assietter, tallrikar, frukostskålar. 72 delar till det facila priset av c:a 1700kr. Det tycker jag (vi) var ett grymt bra pris. De hade nämligen utförsäljning, så det var 30%. Utöver det hade vi en kupong till som gav oss ytterligare 10%. Nice!


Nu återstår att se om tallrikarna går in i diskmaskinen... om inte så åker de tillbaks igen *håller tummarna*.

Av Annci Hultström - 19 oktober 2009 15:16

Japp, kopparsulfatet är i hamn... min utbildningssamordnare hade fixat det från en skola. Så jag kan hämta det i morgon. Behövde jag mer kunde jag säga till. Nice!


Hon höll åxå med om att det var helt vansinnigt att jag skulle behöva leta så och uppmanade mig att skriva ett mail till studerande-ombudsmannen. Och lite på att jag tänker göra det Flört

Av Annci Hultström - 19 oktober 2009 14:21

Jag har just pratat med min syrra, så nu vet även hon. Jag hade varit lite orolig för hennes reaktion, men hon blev glad och sa att jag som kämpat så var värd det här... Då grät jag!!!! Tack syster Kyss.


Så med det har jag även tagit bort lösenordet för bloggen, så nu har jag klivit ut på riktigt Flört


Förresten, under den låsta tiden har jag haft några trogna läsare (som fått lösenordet innan) - skulle vara kul att höra vilka ni är. Skriv gärna nåt i gästbok eller kommentar.

Av Annci Hultström - 19 oktober 2009 13:14

Har ringt några kemiföretag, hästsportsaffärer (kan användas till hovtvätt), järnaffärer, färgaffärer, apoteket... men nä... nada... nu har jag ägnat tillräckligt med tid på den där j***a kopparsulfaten - ger upp å jag gissar att jag helt enkelt får köpa skiten i stan... 167:- för 750 ml och jag behöver 30 ml *suck*. Kanske kan sälja resten på Blocket till någon annan förtvivlad naturkunskapsstudent?!?!



Av Annci Hultström - 19 oktober 2009 09:35

Japp, dagens första mål är drucket. Efter den känns det inte som att det kommer bli några som helst problem... undrar om jag säger samma sak på fredag?!?! Men jag ska klara, det är det bara!!


Jag och Henrik har slagit vad om hur mycket jag kommer gå ner under dessa tre veckor. Jag tror 8,5 och han tror 9,8. Vem tror ni vinner?


Vid närmare eftertanke tror jag han vinner... jag tog i för lågt... alldeles för lågt. Så inofficiellt tror jag att jag tappar 10,8 Flört. Detta grundar jag på att de gånger jag startat viktväktarna så har jag aldrig gått ner mindre än 2,5 kg... som mest 3,2 på en vecka å nu ska jag ju äta så mycket mindre än det... Ja, de visar sig!!!


Jag har även tagit alla mina mått idag... ingen rolig läsning, så jag ska bespara er den... Men jag lovar att återkomma med täta rapporter om hur det går.

Av Annci Hultström - 19 oktober 2009 09:27

Det var precis vad Henrik gjorde igår kväll, strax inna vi skulle gå å lägga oss. Han öppnade kylen för att lägga in en cola-flaska, då trillade den ut... den fördömda energidrycken av typ Red Bull. Den rasade rätt ner på frysens handtag och sprack och på ett ögonblick hade vi hela köket fullt med energidryck.


Det stänkte ner tvätt- och diskmaskin, städskrubben och 1,70 upp på väggen mot hallen... Helt sjukt. Vi torkade efter bästa förmåga, men orkade inte våttorka mitt i natten. Så i morse var det som att knata runt i lim... Och när jag skulle öppna kylen fick jag använda musklerna... dörren satt fast. Naturligtvis hade vi glömt torka insidan av listerna, för det var ju helt logiskt att det skulle hamna dricka där med... eller hur???!?!?!


Ja, så jag vet vad jag har att göra i pluggpauserna idag, för att vänta till Henrik kommer ikväll klarar jag inte ;-)


Glömde förresten berätta att vi var på bio i fredags. Wilma fick husera hos farmor å farfar. Vi käkade lite å sen såg vi "Flickan som lekte med elden". Den var bra, de två timmarna gick fort. Men ettan var faktiskt bättre tyckte vi båda. Men det var trots det en trevlig kväll på tumanhand.


Men varför kan inte jag sova längre än till 8 ens när jag får??? Det stör mig...

Av Annci Hultström - 18 oktober 2009 20:34

I morgon börjar allvaret, flytstart... så i helgen har jag ätit allt jag inte kommer kunna äta på ett tag... ostbågar, godis, chokladpudding, äppelkaka, pizza... Flört


Men vet ni vad... inget av det var så gott som det brukar... Tror min hjärna och kropp ställt sig in på allt som komma skall. Skön känsla!!


Nu står mina drycker på kylning, så i morgonbitti är jag mer än redo :-)

Av Annci Hultström - 17 oktober 2009 12:31

Japp, nu är jag verkligen på G. Allt flyt är köpt så det ska räcka i 3 veckor + lite till för mina första veckor efter op. Det blev ganska billigt ändå... 1000:- för 3 veckor. Hade hittat rabattkuponger på Naturdiets hemsida som gav mig 180:- rabatt... Det var 18 st... lite pinsamt nästan... men det gick Flört.


Så nu är det bara att svulla järnet idag å i morgon, sen börjar allvaret. Återkommer med hur det går å hur jag går ner. Så är det av intresse är det bara att hålla utkik.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards