Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under oktober 2009

Av Annci Hultström - 17 oktober 2009 12:28

Ja, faktiskt... det regnar konstant.


Jag skulle ju sätta igång med min glömda laboration. Men var i hela världen hittar man kopparsulfat??? Jag har kollat med de ställen som skolan sa att det skulle finnas på... d.v.s Apoteket (saluför inte det längre), järnaffärer samt färgaffärer - har det inte heller. Inte i Täby, Märsta eller Väsby i alla fall.


Så jag har mailat till läraren i hopp om att kunna lösa det på något annat sätt.


Men jag har köpt allt annat som behövs... 1 kg majsmjöl - behöver 2 msk, 1 frp gelatinblad - behöver 1, 1 kg ärtor - behöver några stycken m.m Känns så bortkastat... så bara det gör mig på dåligt humör.


Blä!

ANNONS
Av Annci Hultström - 16 oktober 2009 13:52

Ja, så känns det just nu!!! Skulle just bifoga mina svar och labbrapporten i uppdraget och skicka till min lärare. Vad upptäcker jag då??? Jo, att jag SLARVAT å det grövsta... jag har missat (eller kanske förträngt) en HEL laboration... å det tar typ 2 dagar att göra... så ja... det blir spännande det här. F*n - kan man väl uttrycka det på ett milt sätt.

ANNONS
Av Annci Hultström - 16 oktober 2009 12:11

Dagen började med en magnetkameraundersökning på Löwenströmska. Operationsläkaren ville få en exakt status på min tumör, exakt var den sitter å så. Han sa att den inte borde vara något problem, eftersom den sitter snett nedanför naveln, men ville kolla ändå. Jag fick inget svar idag, det skickas. Det längre tid idag, kändes som att de fick leta efter den, så kanske har den krympt eller försvunnit helt?!? Eller ska man tolka det som att det blivit andra förändringar???!?! Hoppas på det första...


Efter det åkte jag direkt till Solna å hämtade Henrik å sedan vidare till St Görans. Där träffade vi dietisen, Karin Franson, som gick igenom hur jag ska äta nu innan och även efter. Hon tyckte att jag skulle börja flyta redan i morgon. Men jag gör det på måndag. Så det blir 3 veckor istället för de 2 det pratades om från början. Men det gör inget, känns helt ok. Vet ju att det är för mitt eget bästa. Men jag kommer nog släppa lite på tyglarna på lördag, då ska ju jag å Lotta dricka vin å planera Thailand ;-).


Hoppas nu bara att tumören sätter nån pinne i hjulet... om inte, så opereras jag om 24 dagar. Wwwwwwiiiiiieeeee!!!!

Av Annci Hultström - 15 oktober 2009 20:33

Ja, det är frågan... kan man spola tillbaks dagen och börja om igen???


Det har verkligen varit tidernas sämsta dag och jag har varit den sämsta mamman man någonsin kan vara. Jag har bara känt för att krypa in under sängen... ja, under sängen - så illa har det varit.


Den vanligtvis ljuvliga lilla prinsessan har idag funnit ALLT, precis ALLT FEL!! Så det har varit ett evigt gnällande från att hon vaknade tills hon somnade. Å som grädden på moset hade hon vänt upp å ner på HELA sitt rum när jag lagade mat... Det var rätt tyst å jag frågade vad hon gjorde. En överraskning sa hon... å överraskningen var att hon rivit ut det mesta ur sin hylla och "tak-tuben" där hon har alla sina gossar. Så det såg ut som om en tromb som gått fram. Så det blev till att städa på en gång...


Det ihop med känslan av uppgivenheten jag känner över den där j***a naturkunskapen är ju inte direkt välgörande.


Ja, den känns lite hopplös... jag kan verkligen inte analysera. Det är inte min grej. Ska lämna första uppdraget i morgon (3 dagar försent). Får se hur det går.


Nu ska vi se en film, får se om jag blir bättre till mods då.

Av Annci Hultström - 14 oktober 2009 16:15

Ja, eller nästan i alla fall. Jag har skrivit klart det mesta, men saknar lite info för att kunna göra min labbrapport komplett. Det är en massa formler som jag inte har en susning om hur jag ska kunna lösa. Så jag har mailat läraren. Om jag inte får svar från honom senast i morgonbitti så åker jag ner till skolan. Det är en kemilärare där då, som med stor säkerhet borde kunna hjälpa mig.


Men i övrigt är jag klar, bara en dag försenad. Phu, det är svårare än jag trodde.


Skulle ha ilat för att hämta Wilma nu, men hon följde med en kompis hem. Så jag ska dit å hämta henne om en stund. Vi tog med honom hem igår. Nice att kunna göra så ibland.

Av Annci Hultström - 14 oktober 2009 09:27

Igår morse kom den... den första snön. Då låg den inte kvar mer än en millisekund. Men idag har det kommit några flingor till å de ligger faktiskt kvar på tak, hammocken å så... Men är det inte lite tidigt för snö??? Kommer den redan å kanske blir lång i år så är jag x-tra glad över vår resa Flört

Av Annci Hultström - 13 oktober 2009 21:22

... ja, till Thailand såklart.


Idag har jag bokat hotell. Det blir samma som vi bott på ett par gånger tidigare, Laguna Beach resort. Det ligger på stranden Klong Dao på Koh Lanta.


Vi bor i samma typ av rum som tidigare, Deluxe room och vi fick 25% rabatt. Så vi betalar 1600 bath/natt istället för 2150. Så totalt går vår resa på ungefär 28500 för flyg och hotell. Jämför man det med charter så spar vi minst 10000, men ända upp emot 16000 (och mer beroende på hur många stjärnor detta skulle räknas som).


Wwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeee - det ska bli så underbart skönt! Då är skolan över och jag har kommit in lite i mitt nya liv. Gissa om jag ska koppla av!!!!!!!!!!!

Av Annci Hultström - 13 oktober 2009 10:45

Oj, oj... det fungerade. Ska visst gå att mms-blogga åxå, med bild å allt. Får bli nästa lektion Flört.


Nä, nu måste jag verkligen plugga järnet.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Livets resa - på mitt sätt! med Blogkeen
Följ Livets resa - på mitt sätt! med Bloglovin'

Följ mig


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se