Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under oktober 2011

Av Annci Hultström - 25 oktober 2011 21:30

... mina sista dagar hos kunden ska gå? Fattar inte... kommer bara till jobbet och sen är det dags att gå hem. Det är ju för att jag lär upp. Men please... sakta ner, jag ska hinna lära ut allt åxå. Sen ska jag mentalt hinna förbereda mig åxå. Förbereda mig på att inte träffa dessa underbara människor dagligen längre. Ja, jag vet - jag kommer få underbara kollegor sedan med (det vet jag redan nu)... men ja, ni förstår säkert vad jag menar.


När jag kom hem fixade jag middag. Idag blev det fredagsmiddag - fläskfilé med kantarellsås och ugnspotatis - på en tisdag. Heeeeelt wild n´ crazy.


Efter det duschade W och jag plockade in tvätt. Och då - AJ som f*n. Vad? Jo... W har en sån här garderob i sitt rum:

(bild lånad från blocket.se)

Och jag glömde stänga den övre vänstra dörren när jag böjde mig för att ta upp tvätt. Naturligtvis tjongande jag huvudet rätt i hörnet. Med full kraft. Det började blöda lite och blev en humongous bula åxå såklart. Så nu är det synd om mig. Jättesynd till och med.


När W somnat tog jag mig en redig dusch. Ni vet en sån med scrub, fix å kladd. Efter det färgade jag bryn & fransar. Så nu är jag skapligt redo för en kväll på stan på fredag. Ja, för kläderna är redan klara. Fick nämligen en present av min älskade man igår. Den här klänningen:


(bild från kappahl.se)


Såg den när vi var i Norge och sa att jag bara måste ha en sån. Så snygg och så mycket jag. Till det ett par vinrödlila strumpbyxor och dessa svarta stövletter:



(bild från deichmann.se)


Vad tror ni om det? Eller ska jag ha de här istället kanske:

 

(bild från skopunkten.se)


Jag lovar att ni ska få se det färdiga resultatet. På lördag. Typ.


Nu ska jag äta ett kvällsmål, spela lite wordfeud och sen knyta mig. Så jag önskar redan nu - God natt och sov gott!!




Av Annci Hultström - 24 oktober 2011 22:41

... att jag nyss gjorde ett drag på wordfeud. Motståndaren hade lagt tur. Jag lade dit ista. Det gav ordet turista och 270 härliga poäng. Nu ska jag sova. Sängen är hes av allt ropande...

Av Annci Hultström - 24 oktober 2011 22:00

Efter ett snabbt stopp på affären (för potatisköp) hämtade jag W och åkte hem och lagade Blomkålsgratäng med kassler och ostsås. Rackarns vad gott det är. Ser redan fram emot morgondagens lunch.


Nu har jag laddat upp lite bilder. Here we go...


Först en mask. En Barca-mask... Sami i sovsäcken han fick i present av oss:

 


Sista ridkursen. Älskade Pim-Pim. Och älskade Wilma (bortse från mitt trötta anlete) (Amy: Pictures of me and my daughter in the stable):

     


Och en sista puss/A last kiss:

 


Nu har vi kommit till Norge. Här är familjens nybyggda, urfina och alldeles underbara hus.

We went to Norway this last weekend, for visiting friends. Here is their new-build house and some pictures from the neighbourhood:

 


Vyer från närområdet:

           


De hade en låne-hund över helgen, Alfa. Wilma var överlycklig:


Den här IKEA-lampan har jag suktat efter. De hade två. Kolla in vilket underbart sken den ger:

 


Söndagen tillbringades på ett typiskt norskt sätt, på tur. Mycket fina vyer - med märkliga rötter:

       


Ja, det var väl det för nu. Ids inte skriva mer. Är sååå trött. Sängen ropar.


Sleep tight and I wish you all sweet dreams!

Av Annci Hultström - 24 oktober 2011 16:00

Hej världen!


Vi kom hem i ett stycke, så min frånvaro beror inte på det utan helt enkelt för att vi inte kom hem förrän efter 19:30 igår. Då åt vi middag (McDonalds... hmmmm...), fick W i säng, packade upp och "dog" i soffan. Innan jag "dog" igen. I sängen den gången.


Idag har jag haft första upplärningsdagen med min efterträdare. Det har gått så bra och min magkänsla är så skön... det kommer bli toppen det här!


Tanken var att jag skulle träna ikväll, men nä... jag törs inte för jag snyter fortfarande riktig förkylningssnuva. Utöver det har jag blåsor i munnen och har även ett munsår i antågande (ploppade upp nu på eftermiddagen) - så nå´t skit är det. Får väl ta tag i tvätten istället. Och städa lite. Inte helt onödiga sysslor kan jag meddela.


Lovar åxå att återkomma med ett längre inlägg ikväll med lite bilder från helgen. Hörs sen.

Av Annci Hultström - 22 oktober 2011 20:06

...lite snabbt. Hoppas ni har en bra helg. Det har vi. Resan hit gick bra och kvällen igår bestod av vin och god mat. Idag har vi varit i ett gigantiskt centrum. Handlade lite småsaker & kläder till W. Sen har vi gått på promenad i området. Och vilket område, vilka hus. Nu har vi just avslutat en god lammestek med flødegratinert potatis. Gott!!! Fortsätter med vinet och det goda sällskapet. Vi hörs när vi kommit hem.

Av Annci Hultström - 21 oktober 2011 09:00

... snuviga allihopa - men på G. Vi beslutade igårkväll att W fick ledigt idag och fick följa mig till jobbet + att H skjutsade oss och därmed hämtar oss när min lunch börjar kl. 11:50 (det är då jag kan gå och min ersättare kommer). På så sätt sparar vi en hel del tid. Så nu kommer vi även hinna äta lunch innan vi drar. Och det är bra :-)


Jag sov inget vidare i natt. Eller jo, i natt sov jag bra. Men jag vaknade  kl. 04:45 och kunde inte somna om. Jag vaknade av att W hostade. Brevid mig. Blev lätt förvånad. Hon sover aldrig i vår säng, men tydligen hade hon vaknat och behövt snyta sig. Så hon väckte H och efter det ville hon sova hos oss.


Nä, nu ska jag göra ett par knop. Hörs senare.

Av Annci Hultström - 20 oktober 2011 21:31

... och klar för resan mot väster. Nu är det bara en natts sömn, lite jobb och en flygresa  - sen ses vi igen!!


så nu tänker jag göra som jag oftast gör kvällen före julafton - lägga mig tidigt, så det blir nästa dag snabbare.


God natt och sov gott!!

Av Annci Hultström - 20 oktober 2011 13:00

... because I´ve got a new friend on facebook. Here name is Amy and she lives in Mauritius, but she´s originally from Zimbabwe. I´m looking forward to getting to know her. I love learning about other cultures.


How we met? The customer I work at has one person posted in Mauritius and sometimes we chat a bit about incoming fax, but today we started to "talk" some more. And that´s where Amy came in the picture. They work together and she got curious about me. So we became friends. Welcome Amy to my world !! Sometimes I will write in english, but when I´m not you can always use google translate. Or Lina  .


Idag bär det av till Stinsen för lite shopping. W ska med en vän hem idag, så då är det bäst att passa på. Ska kolla på kostym. Måste ju liksom ha en sån nu. Frågan är bara om jag hittar nån. H&M? Får inte vara för dyr (ni känner väl mig numera?). Kanske hittar nåt för tillfället åtminstone. Sen tänkte jag sy upp en i Bangkok. En 4-delad. Byxa, kjol, väst & kavaj. Lika bra att göra det rejält på en gång.


Efter det blir det att ila hem för att packa. För i morgon drar vi. Ser såååå mycket fram emot det. Har sagt det 100 gånger nu, jag vet... men det ska ju bil så kul!


Jag gjorde minestronesoppa till middag igår. Det skulle vara för 4 pers men det blev määäääääängder. Så 4 portioner åkte in i frysen bortsett från det vi åt igår + till lunch idag. Använde f.ö risoni. Har aldrig använt det förr. Gott. Och smart. Hade dock lite problem att veta hur mycket jag skulle ta. Det stod 4 port pasta. Och det blev fööör mycket. Fick fylla på med 6 dl vatten till och ändå blev det mer som en gryta. Visst, jag hade kunnat ta mer vätska - men kastrullen räckte inte till serru. Men hursom - gott var det och jag lärde mig att MAX hälften med risoni till nästa gång.


Nej, nu ska jag ta och rensa lite här. Min efterträdare kommer i morgon. Första upplärningsdagen. Sen täcker hon upp när jag går hem.


Hörs senare. Ikväll. Om inte förr.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards