Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under oktober 2011

Av Annci Hultström - 4 oktober 2011 20:38

... är tvättmaskinen igång! Foten var rätt och är därmed ditskruvad. Så nu snurrar den för fullt där uppe. Underbart! Men något skåp blir det inte idag (så det sista *imponerad* uteblir). Ingen av oss orkar helt enkelt. Själv håller jag på att somna där jag sitter, så snart blir det tveklöst sängen. Först ska jag bara boka flyg inrikes i Thailand. Kunde inte göra det utan W´s pass, men det kom ju som sagt idag.


Förresten, jag gjorde chili con carne idag. Vad gott det är. Enkelt och vansinnigt gott. Åt det med lite gräddfil och en bit lantbröd.


Jag har förresten hittat ett alternativ till Wordfeud... Betapet.se. Där kan man välja vilken hastighet spelet ska ha. Väldans bra, för en spel-kåt person som jag ;-)


Men fy så trött jag är. Tänker avvika. Önskar en fortsatt trevlig afton och en god natt - när det är dags för er... för mig är det dags nu.

Av Annci Hultström - 4 oktober 2011 14:51

... och jag är nog inte riktigt menade för varann. Jag äääääääälskar alfapet, så konceptet är ju helt underbart.


MEN (everything before BUT is bullshit) - herregud vad drygt det är när folk tar timmar - men framförallt dygn - på sig att göra ett drag. Jag vill ha lite snabbare puckar än så. Har de inga planer på att spela vidare kan de väl resigna då istället så slipper jag se eländet.


Nu har jag en som jag väntat på i 23 timmar, 2 st i 17 timmar och 2 st i 15 timmar. Hmmm... ok, över natten får man ha uppehåll (snällt va?) - men sen... kom igen!


Åh, bara därför vaknade en upp ur sin dvala. Lysande.


Vet ni vad? Jag har stött på tidernas bästa service idag. Jag beställde ju den där tvättmaskinsfoten igår kl. 15:30. Den har kommit idag. Det är imponerande tycker jag! Sen fick jag sms om att W´s pass är klart åxå. Det beställde vi i lördags. Även det är imponerande. Så det ser ut som att imponerad är dagens ord. Kanske kan vi nyttja det ytterligare en gång idag, om vi imponerar på oss själva med att få upp skåpet ikväll åxå. Vore ju bättre än bäst *älskar ordning & reda*.


Har f.ö mailat Väsbyhem´s bygglag idag åxå och bett som se över det där med badrumsskåpet som sitter så skevt att hyllorna rasar vid belastning (i morse var den på G igen). Jag skrev att jag inte vill stå till svars för de saker som faller ut och förstör klinkergolvet. Skiter dom i mina parfymer och annat, så borde de väl ändå bry sig om golvet. Så jag hoppas det tar skruv. Vill ju liksom kunna använda det fullt ut. Eller är ett badrumsskåp tänkt att bara sitta och se fint (??) ut? I sånt fall har de misslyckats även med den biten, för speciellt fint är det inte.


Idag springer merparten runt som yra höns här. Varje år har företaget en stor mässa. Den är i morgon, så massor med förberedelser krävs. Jag har fått hjälpa till med lite småsaker. Det är tur. Då har jag lyckats hålla mig vaken .


Nä, nu måste jag pudra näsan. Men vi hörs med stor säkerhet senare.

Av Annci Hultström - 4 oktober 2011 10:02

Idag är jag såååå trött. Helt självförvållat, så jag får dystert skylla mig själv. Jag kan verkligen inte vara vaken så länge när jag ska upp 06:30. Helt enkelt.


Sa till H när jag vaknade att det inte är konstigt att han rycker å knycker hela nätterna - hans kropp får ju aldrig tillräckligt med vila när han aldrig sover mer än 6-7 timmar/natt. Jag klarar knappt EN natt och det erkänner jag. Skillnaden är att han inte erkänner, utan somnar till barnfilmen på fredagskvällen och är konstant lätt förvirrad (ja, som jag upplever det i alla fall).


Idag blir det skåp-skruvande. Hann inte det igår. Skönt när det är klart. Då blir det ordning som aldrig förr i det Hultströmska residentet. Då ska ni få en visning. En video-visning. Kan det vara nåt?


Nej, nu - fakturor. Och mellanmål. Knäcke och mjölk. Som vanligt.

Av Annci Hultström - 3 oktober 2011 23:40

... då har vi gjort ett par bokningar till resan.


HÄR ska vi bo första natten. Det är bara för ett snabbstopp på 12 timmar (kl. 19:30- kl. 07:00).


Sen åker vi vidare till Koh Lipe och då kommer vi bo HÄR.


Efter det är rutten inte helt klar... eller jo, Koh Lanta vet vi att vi avslutar strand-tiden med. Och då kommer vi bo HÄR. Som vanligt får man väl säga när det är 4:e gången.


När vi sedan lämnar paradiset för storstaden kommer vi att bo HÄR. Det var poolen på våning 19 som lockade.


Bortsett från dessa bokningar blev det bullar bakade. Med hjälp av inte mindre än 2 små bagare. En kompis till W kom så lägligt och fick åxå vara med.


Sen har jag dammat hela nedervåningen, dammsugit, återställt allt. Så ja, nu har vi faktiskt ett hem igen. UNDERBART!! Iofs är inte lilla toan helt klar, men det lilla som felar (spegel saknas, snickar-klåparns felaktiga hål i väggen + nån grunk som ska ner i toan) är lätt att förbise i det stora hela.


Men vet ni vad - nu är klockan på tok för mycket för mig. Sängen har ropat mitt namn lääääääääääänge, men jag har ignorerat den. Tills nu.


Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 3 oktober 2011 15:44

... och vi tar strax emot ditt samtal". Hur länge är egentligen strax? Det undrar jag...


Det är tydligen jättemånga som behöver reservdelar till vitvaror. Just idag. Nåväl... Nu gör jag allt för att få den där nedrans tvättmaskinen i bruk, så måste jag vänta en evighet så gör jag det. Bara foten blir min.


Ja, jag är alltså hemma sedan en stund. W blev jätteglad för att få gå hem 2 timmar tidigare, så nu ska vi baka bullar. Synd att jag inte får smaka.


Förresten, byggpappen är ett minne blott. Städat är det åxå. Underbart!!! Så vet ni vad - jag tänker helt ärligt skita i träningen idag och istället får ordning i hemmet... för som jag väntat. Då ska vi även bygga ihop skåpet till badrummet, så blir även det helt i ordning. Åååååå, vad skönt!!!!


Jaha, vad sa käftis då? Ett litet hål, i övrigt finfint. Men det blir alltså ett återbesök.


Nej, nu - bullar!

Av Annci Hultström - 3 oktober 2011 12:25

...ger mig fjärilar i magen. Och - nej, inte på ett bra sätt. Nu är de extra många åxå för jag har inte varit där på ett par år. Dåligt av mig, jag vet. Nåväl, bara att skylla mig själv om domen blir att rotfylla 3 gaddar och laga 5...

Av Annci Hultström - 3 oktober 2011 10:42

... är det en vanlig da´? Ja, tänk - det är en vanlig da´ för ingen fyller år ida´. Tralá, tralá, tralá. Tralá, tralá, tralá.


Måndag. Den första av dom i oktober. 4 till blir det innan november träder in.

November ja... Den månaden har en extra fin klang tycker jag. November... mmm... för att inte tala om december... MMMMMM... fyllt av detta:

           


... och en massa mer härligheter. Om jag längtar? Nä... inte då...


Nu jobbar jag bara en timme till, sen ska jag dra mig iväg till tandläkaren. Tog ledigt resten av dagen åxå, så jag hämtar W tidigt. Då ska vi baka bullar och skörda vindruvor. Och förhoppningsvis få i ordning hemma. Om Gud vill å byxorna håller är allt klart därhemma idag. Är det så kommer jag blir ännu gladare.


Sov f.ö som en ruuuuuuuuumpa i natt. Kanske är det min nya kudde. Har köpt en sån "sova-på-sidan"-kudde med memoryskum. Tar garanterat ett tag att vänja sig. Men, men... sova kan jag göra sen. I morgon. Eller till helgen kanske. För idag hinner jag inte. Eller jo, i natt såklart... men ingen tupplur hinns med. Och sova på soffan ikväll är heller inte aktuellt - för då vankas träning igen.


Nej, nu ska jag fixa ett par saker innan det är dags att åka. Men vi hörs sen. Ikväll.

Av Annci Hultström - 2 oktober 2011 21:36

... söndagkväll. Igen. Jag brukar normalt inte uppleva att helgerna gått fort. Men den här har tveklös gjort det.


Jag tror dels att de har att göra med IKEA-besöket igår. Men åxå för att jag somnat i soffan. Tidigt. Två kvällar i rad (ett tecken på infektion i kroppen månne... medicinen kunde åxå ge trötthet).


I morse, när vi vaknat och ätit en lång frukost, åkte jag och W till ridskolan (började kl. 11 idag istället för kl. 14). Idag fick hon en annan häst. En riktigt slöhög. Fick piska på ordentligt för att han i överhuvudtaget skulle komma runt ett varv.


När vi var klara där tog vi en tur till Rusta, Hemma-butiken (i jakt på fot till tvättmaskinen... hittade ingen) och Lidl.


Väl hemma blev det en sen lunch (falukorvstournedos med potatis-och blomkålsmos + paprikasås... mmmmmm) och sen åkte H & W till Ikea för sista delen av skåpet. Under tiden städade jag. Men HÖG volym på. Vad jag älskar det.


När de kom hem igen åt vi middag. Eftersom det blev så sen lunch, åt vi bara varm macka och sallad. Gott. Underskattat.


Sen blev det en dusch och nu sitter vi i soffan. Ser på en film. Som är sådär. Så snart sover jag väl igen.


I morgon ska jag gå tidigare, går vid lunch. Ska till tandläkaren. Då hinner jag hämta W tidigare åxå. Nice!!


Nej, nu - filmen. Sov gott och dröm sött!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards