Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under juni 2011

Av Annci Hultström - 16 juni 2011 10:00

Ny dag, nya möjligheter. Eller?  Min nya möjlighet för dagen blir i sånt fall möjligheten att klå mitt tidigare "springa-så-länge-som-möjligt-under-passets-gång-rekord". Nu är det 13,5 minut. Av 15. Senare ikväll vet vi hur jag lyckades.


Och minidator - vad menar jag? Jo, naturligtvis vill jag inte åka datorlös på vår Thailandsresa och därför måste en ny dator inhandlas. En av mini-modell. Har ju en, men den är minst 10 år gammal och seg som sirap + aningen för tung. Någon som har förslag?


H borde veta... men han känner sig lite handfallen. Dels för att han inte jobbat med bärbart på så länge, men åxå för att mini skiljer sig en hel del mot "stora".


Så - shoot. Ge mig input i ALLT ni vet!


Nu ska jag äta lite och sedan köra dagens fakturor.

Av Annci Hultström - 15 juni 2011 20:15

Ligger under två filtar i soffan och har tittat på det där bröllops-tävlings-programmet på TV4. Och naturligtvis så kom tårarna... jag och bröllop - då blir det så... men i det här fallet "hjälpte" det till med en låt som spelades. Klicka HÄR och lyssna (glöm inte ljudet). Till det kan man ju läsa texten... bara den i sig är HELT underbar.


Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu


Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så


Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag


Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit


Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår


Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag


Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag


Vad vore jag
utan dina andetag


Mmmmmm *njuter*.


Bestämde mig för att inte springa idag. Tänkte att om jag kör på för mycket kanske jag tröttnar. Iofs ska man kanske fånga upp känslan när det väl är här. Men nä... jag väntar tills i morgon.


Och köra snabeldraken tänker jag inte heller göra idag. Så soffan blir det. Ska nog se ett avsnitt till av Nittileaks tror jag. Kul program. Och programidé.


Önskar en god natt redan nu, för jag kommer inte att återkomma. Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 15 juni 2011 15:00

Idag är det onsdag. Veckan mitt och s.k lill-lördag. Det innebär partyyyyyyyy. Eller nä... inte ett dugg faktiskt. Ska hem, hämta W, laga middag och... springa. Tror jag. Är ju inte dags förrän i morgon, men jag tänkte slänga in en bonustur. Det kan ju inte skada. Sen måste jag iofs dammsuga åxå (blev inte av igår). Eller ska man kanske börja leva efter det här mottot som jag stötte på idag:

(bild lånad från google)


Vore på ett sätt skönt att kunna tänka så. Men nä... jag skulle få kli på kroppen av att behöva vada i skiten tillslut. Så det får helt enkelt bli ett varv med snabeldraken.


Sov förresten som en ruuuuuuuuumpa i natt. Vaknade minst 10 gånger. Men jag somnade iofs om supersnabbt, så det gjorde inte så mycket. Fast jag undrar ju varför... och insåg nu att det ska vara fullmåne idag. Kanske var en anledning?! Och H kom ihåg en dröm. Det brukar han aldrig göra. Kanske åxå berodde på den annalkande fullmånen. I drömmen tappade vi f.ö bort vår systemkamera och jag blev jätteledsen. Undrar vad det betyder?


Nej, nu ska jag gå på toa. Har försökt flera gånger, men får en vänt precis då. Såklart.


Hörs senare. Ha det så bra tills dess!

Av Annci Hultström - 14 juni 2011 21:00

... min kära kära kära fina vän, jag måste få TACKA dig innerligt!!   


Varför? Jo, för att du finns i mina tankar när det tar emot att träna (ja, annars med såklart). För på Kreta fick du mig att börja tänka på ett annat sätt. Egentligen sa du inget speciellt (vad jag minns), det var mer en känsla du lyckades överföra när du berättade om hur du tränar och vad det gör för dig. Insåg en gång för alla att jag åxå vill dit... vill känna tillfredsställelse av att träna... vill få träningen till min meditation. Typ. Och första steget har du som sagt hjälpt mig med. TACK!!! Och PUSS & KRAM!!


En sak som på allvar visar att det ovan faktiskt är sant är att jag idag var ut och sprang. I regn. Och jag uppskattade det. Kände mig galen. På ett bra sätt. När jag själv mötte folk förut som sprang i regn tänkte jag bara att det var knäppisar. Nu var jag den personen. Och jag gillade det. Bra gick det åxå. Enligt dagens schema var det 15 minuter som gällde. Av dom sprang jag 13,5 *stolt*. Insåg att det var lättare att springa samma runda. Med samma musik. Då blir det som ett mantra. Låten jag lyssnar på är E-types "Russian lullaby":


Men den version jag har är en remix som är precis 5 minuter lång. Så med den på repeat så går det som smort. Lätt att hålla koll då åxå hur länge jag sprungit.



När jag kom hem tog jag en dusch. I badrummet som min make fyllt med levande ljus och en ny fräsch handduk (som f.ö hängtorkat och inte tumlats... med like... den blir så underbart sträv då). Nu ska vi se på ett gammalt avsnitt av Nittileaks. Sen blir det bingen. Så jag önskar en god natt. Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 14 juni 2011 13:15

... älskar det här stället!!! Jobbet alltså. Folket här är så rara och dom får mig att trivas så bra.


Och Adecco - de är åxå helt fantastiska som bemanningsföretag. De spelar i en helt annan liga, en grymt mycket högre liga, än de andra bolag jag jobbat för gör (gjorde). Framför allt det sista... Addici. Dom hoppas jag konkar en dag, för de hade absolut NOLL personalpolitik.


Så det är med glädje jag åker till jobbet. Varje dag faktiskt. Visst kan även jag vara trött och tänka att det skulle vara skönare att duna vidare... men det glömmer jag så fort jag kommit hit. Och det är en skööööön känsla!


Mer att glädjas över är att   skiner även idag. Kan det vara så att vi ska få en repris på förra sommarens långtidsvärme?  Jag hoppas i alla fall det *njuter*.


På jobbet känns det f.ö som att sommarlugnet börjar lägga sig, så jag har tagit med mig en korsordstidning. Lika bra det, så inte hjärnan blivit fullständigt förslappad när hösten väl kommer.


Idag blir det hämtning av barn och sedan upphämtning av ett stycke kompis till W. De ska leka en stund var tanken. Det var i alla fall W´s önskan i morse. Får se vad kompisen säger... mamman till densamma skulle återkomma.


Själv tänkte jag köra en repa med dammsugaren idag och sen ge mig ut på veckans första löparrunda. En kvart säger schemat. Får se sen vad jag säger om det. Känner mig faktiskt lite tung i benen idag med... men bättre till mods, så det ska nog gå bättre i alla fall.


Ha en fortsatt bra dag, vi hörs sen!

Av Annci Hultström - 13 juni 2011 21:45

Nu är jag hemma igen. Det var en trevlig tillställning med god mat (italiensk buffe) och trevliga människor. En ytterligare bra sak var att det kom till min vetskap att en av cheferna är utbildad naprapat, så hon knäckte till min nacke. Sååå skönt! Nu väntar sängen, ska vara på jobbet lite tidigare för att ta emot en amerikan som kommer ca 07.45 Så god natt världen! P.s Åkte ju inom Kista påväg hem, köpte bikinin men även 2 t-shirt till mig själv. På rea. Me like!

Av Annci Hultström - 13 juni 2011 16:17

... om att tycka att detta är HEEEEELT galet????

 

(bild från google)


Hon är född i april -06... och är en vuxen i miniformat. Undrar om hon någon gång får vara barn på riktigt... hoppa i vattenpölar, gegga med lera, måla hela kroppen med vattenfärg... Ja, ni förstår? Om inte så kan jag tänka mig att detta "barn" blir vår nya Michael Jackson.


Nej, nu - mot stan!

Av Annci Hultström - 13 juni 2011 15:00

... kan gå så snabbt. Den här dagen har fullkomligen runnit förbi. Har haft mer att göra idag än på hela förra veckan. Me like!


Det jag inte "Like" är att det känns som att övervåningen är påväg ner i receptionen. De håller på att renovera där uppe och kör med någon skal-maskin för att få bort det gamla plastgolvet. Får kanske ordna med ett paket Gevalia utifall att...


Appropå det... det hände mig en gång. Jag bodde i Märsta och det skulle stambytas i huset. Så fort de inte var i min lägenhet och jobbade stod toan på plats och jag fick spola med hjälp av hink. Jag jobbade ju skift på den tiden och en dag när jag satt på toan hörde jag att de var i badrummet på våningen ovanför och jobbade. Precis när jag torkat mig och fått på mig brallorna, så lutade jag mig framåt för att ta spol-hinken. Då brakade det till och en STOR betongklump föll rakt ner i min toa. Som sprack. Jag skrek till av rädsla och ner kikar en kille som frågade om det gick bra. Jodå, tack och lov. Hade jag suttit och klämt 5 sekunder längre hade jag inte suttit här och skrivit mitt 1485:e inlägg. Man ska ha tur ibland. Om han fick en kopp gevalia? Nä... inte alls. Men han däremot, han fick ge mig en ny toa. Och ett nytt tak.


När jag slutat för dagen idag åker jag direkt in till stan. Adecco har sommarmingel med middag. Trevligt.


Påväg hem måste jag stannar till i Kista C. Ska hämta upp en bikini som Wilma gärna ville ha, men som inte fanns i rätt storlek i Väsby. Jag gillar inte det där med bikini på barn... beroende på hur den ser ut såklart. Den här hade en topp som var mer som ett linne. Ingen trekants-modell. Så den kändes helt ok.


Har även beställt en hoper kläder till henne idag på H&M:s sida. Bl.a ytterligare en bikini som hon åxå gärna ville ha, men på nätet var den till halva priset. Men hon får åxå några t-shirts, capribyxor, klänningar. Allt på rea. Gillar rea. Nu återstår bara att se om det är fina grejor, som hon vill/kan ha.


Ja, sen är det inte mycket kvar av dagen - så då blir det sängen. Sov inget vidare i natt. Var så varmt. Vi fick även besök av den minsta familjemedlemen som snurrade och slogs. Jo, det är sant. Jag fick en riktigt tjottablängare mitt i natten. Hmmmm...


Nej, nu ska jag ta och göra mig ett mellanmål. Hörs vi inget mer idag så önskar jag redan nu en god natt. Sov gott och dröm sött!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards