Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 29 juni 2011

Av Annci Hultström - 29 juni 2011 21:30

... bara ett konstaterande: Herregud vilken värme det är!!!! Underbart, men svettigt. Kläderna sitter som korvskinn.


Vi kom hem, fixade käket, sen kom fina Ruddarna på middag. Trevligt, as always. När de hade gått bytte jag om och snörade på mig skorna. Japp, en runda blev det.  Första på en vecka. Jobbigt som attans. Var nog aningen för varmt fortfarande. Blev lite smådåsig och huvudet började värka. Men runt kom jag. 2,8 km. 21 minuter. Av det var det 2,5 minut promenad. Inte snabbt... men återigen - runt kom jag.


Nu tar jag igen mig med en massa dryck i väntan på att svettningarna ska sluta. Sen ska jag duscha och sedan lägga mig.


Förresten... Jag skrev ju ett klagobrev till Solresor efter att vi kommit hem. Fick svar på det idag. 750kr/pers får vi tebax, jag och Marre. Vi får även 250kr rabatt på en ny resa nästa år, om vi väljer att åka igen. Så ja... det får man ju vara nöjd med :-)


Nej, nu - ett mellanmål och lite mer dryck.


Sov gott och dröm sött!!!

Av Annci Hultström - 29 juni 2011 09:00

Börjar morgonen med en hoper uppmaningar.


  • När du ringer en växel för att fråga efter ett telefonnummer, var för f*n beredd med papper & penna. Allt för ofta ringer folk och inleder samtalet med att fråga: "Kan jag få numret till NN?". När jag börjar läsa säger de "Åh, vänta - jag ska bara hämta papper & penna".
  • När du ringer en växel och vill tala med någon som redan pratar i telefon, fråga för f*n inte hur länge personen tänker prata. HUR i hela världen ska jag veta det? Kunde jag sia skulle jag vara megamiljonär med hus både här och där, PT, kock, städerska och trädgårdsmästare vid det här laget.
  • Lär dig trafikreglerna! För du vet väl att spärrområden, heldragna linjer och trafikljus finns där av en viktig anledning??? Låter det främmande - gå om  teorikursen! Kan du redan - följ då för f*n vad som gäller. Du riskerar andras liv och hälsa. Ja, ditt eget med - men det är iofs inte lika viktigt som mitt.

Ja, det var väl det för nu.


God morgon förresten. Vilken härlig morgon att vakna till. +26 i solen klockan tidigt. Lovely!!! Med det glömde jag att jag sovit dåligt. Och för kort. Hade svårt att somna igår. Var lite uppe i varv. Av vädret och den härliga kvällen.


Ikväll blir det grillmiddag med Rudéns. Nice. Ser redan fram emot att äta den mat som ska tillagas :-). Men innan det blir det till att jobba. Hårt och mycket. Eller... eh... inte. Ska nog få dagen att gå ändå. Lyckas alltid på något sätt.


Ha nu en bra dag, tills vi hörs igen.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards