Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 14 juni 2011

Av Annci Hultström - 14 juni 2011 21:00

... min kära kära kära fina vän, jag måste få TACKA dig innerligt!!   


Varför? Jo, för att du finns i mina tankar när det tar emot att träna (ja, annars med såklart). För på Kreta fick du mig att börja tänka på ett annat sätt. Egentligen sa du inget speciellt (vad jag minns), det var mer en känsla du lyckades överföra när du berättade om hur du tränar och vad det gör för dig. Insåg en gång för alla att jag åxå vill dit... vill känna tillfredsställelse av att träna... vill få träningen till min meditation. Typ. Och första steget har du som sagt hjälpt mig med. TACK!!! Och PUSS & KRAM!!


En sak som på allvar visar att det ovan faktiskt är sant är att jag idag var ut och sprang. I regn. Och jag uppskattade det. Kände mig galen. På ett bra sätt. När jag själv mötte folk förut som sprang i regn tänkte jag bara att det var knäppisar. Nu var jag den personen. Och jag gillade det. Bra gick det åxå. Enligt dagens schema var det 15 minuter som gällde. Av dom sprang jag 13,5 *stolt*. Insåg att det var lättare att springa samma runda. Med samma musik. Då blir det som ett mantra. Låten jag lyssnar på är E-types "Russian lullaby":


Men den version jag har är en remix som är precis 5 minuter lång. Så med den på repeat så går det som smort. Lätt att hålla koll då åxå hur länge jag sprungit.



När jag kom hem tog jag en dusch. I badrummet som min make fyllt med levande ljus och en ny fräsch handduk (som f.ö hängtorkat och inte tumlats... med like... den blir så underbart sträv då). Nu ska vi se på ett gammalt avsnitt av Nittileaks. Sen blir det bingen. Så jag önskar en god natt. Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 14 juni 2011 13:15

... älskar det här stället!!! Jobbet alltså. Folket här är så rara och dom får mig att trivas så bra.


Och Adecco - de är åxå helt fantastiska som bemanningsföretag. De spelar i en helt annan liga, en grymt mycket högre liga, än de andra bolag jag jobbat för gör (gjorde). Framför allt det sista... Addici. Dom hoppas jag konkar en dag, för de hade absolut NOLL personalpolitik.


Så det är med glädje jag åker till jobbet. Varje dag faktiskt. Visst kan även jag vara trött och tänka att det skulle vara skönare att duna vidare... men det glömmer jag så fort jag kommit hit. Och det är en skööööön känsla!


Mer att glädjas över är att   skiner även idag. Kan det vara så att vi ska få en repris på förra sommarens långtidsvärme?  Jag hoppas i alla fall det *njuter*.


På jobbet känns det f.ö som att sommarlugnet börjar lägga sig, så jag har tagit med mig en korsordstidning. Lika bra det, så inte hjärnan blivit fullständigt förslappad när hösten väl kommer.


Idag blir det hämtning av barn och sedan upphämtning av ett stycke kompis till W. De ska leka en stund var tanken. Det var i alla fall W´s önskan i morse. Får se vad kompisen säger... mamman till densamma skulle återkomma.


Själv tänkte jag köra en repa med dammsugaren idag och sen ge mig ut på veckans första löparrunda. En kvart säger schemat. Får se sen vad jag säger om det. Känner mig faktiskt lite tung i benen idag med... men bättre till mods, så det ska nog gå bättre i alla fall.


Ha en fortsatt bra dag, vi hörs sen!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards