Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 10 juni 2011

Av Annci Hultström - 10 juni 2011 22:00

... vad jag njuter just nu!!!!! Ett glas rosé är snart tömt (ett till påväg ner), termometern visar fortfarande +26 grader, fåglarna kvittrar och det är fredag. Hela helgen ligger framför mig.


Eftersom jag inte har mer än ett par dagars semester i sommar ska jag se till att nyttja kvällarna på det här sättet istället. Me love! Det ger energi till tusen.


Förresten, rosévinet jag dricker är det där jag köpte på tetra på Lidl i Berlin. Det dyra. Hela 9.50 svenska (1 euro) för 1 liter. Jojomen. Fint ska det va´!. Så här ser det ut:

 


Och upphällt... med skvallret och popcornen som utgjort fredagsmyset:

 


Och jag måste säga att det överträffade mina förväntningar med hästlängder. Riktigt gott är det. Och det säger jag inte bara för att det är billigt. Det ÄR gott.


Wilma och jag var ju till Stinsen. Där köpte jag den här klänningen för hela 99:-. Fint ska det vara. Igen   :

 


Vet däremot inte om jag ska behålla den eller ej. Var aningen för liten. Tror jag. Men så är det XS åxå. Provade den i S, men då hängde den så konstigt i bak. Så kanske var den felmärkt eftersom det var så stor skillnad i mellan storlekarna?! Ska ta smakråd av H i morgon.


Köpte även ett axlebandslöst linne. Men det fanns det ingen bild på, så det får ni se mig i senare istället. Där köpte jag M, men provade även en L. Men Wilma tyckte M satt bättre. "Du ser ut som en smalis då mamma". Sötnöten min!


Hon fick även sin beskärda del. 3 klänningar + 2 par tights. Och Henrik fick en röd/vit-randig pikétröja. Riktigt fin. Rea var det åxå. På Intersport.


Efter den vändan åt vi middag på McDonken och därifrån ilade vi hem till fredagsmyset. Då var det skönt att ta av skorna. Ännu mer förståeligt kanske om ni ser hur mina fötter såg ut då:

       


Aningen, men bara en liiiiiiiiten aning, svullna kan man säga. När jag tagit av skon och satte ner foten så dallrade den. Skitäckligt. Men det är bara att lära sig leva med. Framförallt den här tiden i månaden. För nu VET jag att det är ägglossning... tuttarna ömmar, samlar vätska i mängder, godissugen, trött och lättretlig. Ingen höjdarperiod med andra ord.


Nä, vet ni vad. Nu ska jag ägna mig åt att njuta igen. Så jag avrundar med att önska en God natt. Sov gott och dröm sött. Vi hörs i morgon igen.


Av Annci Hultström - 10 juni 2011 14:00

Jag har ju glömt berätta... Häromdagen sa W till mig att hon hade något konstigt som satt fast bak i munnen. Jag trodde det fastnat en bit äpple eller nå´t. Men nä... hon sa att det kändes annorlunda. Så jag tittade. Och döm om min förvåning - en tand hade tittat fram till hälften i överkäken. På andra sidan ser man att den kommer att spricka igenom vilken dag som helst.


Hade ingen aning om att det skulle komma tänder nu. Var tvungen att googla på det och hon är inte felproducerad - det ska komma tänder nu. De första permanenta tänderna, molarerna. Kallas även 6-årständerna och kommer normalt när barnet är 5½-7år. Så lite tidig är hon... men hon fick sina första mjölktänder tidigt åxå... när hon var kring 4 månader.


Nu undrar jag bara hur de kommer få plats? Hon har ju inte börjat tappat några än. Kommer väl se ut som "huller-om-buller" där inne tillslut ;-).


Vet ni vad? Jag trillade dit idag... köpte godis. Några få bitar. Det var såååå gott. Godare än den fiskgratäng jag åt till lunch. Övervägde kort att strunta i gratängen och äta godiset istället. Bara. Men nä, jag tog mitt förnuft tillfånga.


Vet ni vad - igen? Jag var iväg på lunchen. Skulle ta ut pengar till en travrad de satt ihop här på jobbet. Japp, vinst är utlovad... så vi kommer få 1 miljon var ungefär... återkommer med det extakta beloppet efter loppet... oj, det rimmade. Hmmm... var var jag? Jo, då visade bilens termometer +30 grader. Galet. Den 10 juni. +30 grader. Förstår att resorna slumpas bort för tillfället. Och med de graderna kommer H få en underbar dag. De ska till en jobbarkompis sommarställe på Djurö. Han sms:ade nyss att han satt i taxibåten, precis under Lidingö-bron, med en öl i näven... och längtade till midsommar. Lovely!!


Nej, nu ska jag ge mig på de där taxiresorna igen.


Önskar en underbar fortsättning på dagen!

Av Annci Hultström - 10 juni 2011 08:45

... det går bara inte att springa på tom mage. Eller ja, inte för mig i alla fall. För i morse gav jag det ett försök igen, men det slutade likadant. Håll efter några minuter, illamående, yrsel och total orkeslöshet. Kände att benen hade orkat om kroppen gjort det. Så de 20 minuterna blev "bara" 15,5... varav 5 som rask promenad. Men fan vad det sög. Gör inte detta igen. Så kvällarna är min tid helt enkelt. Innan open kunde jag träna på morgonen, men då åt jag ju mer och hade säkert mer lagrad energi.


När jag körde hit idag kändes det som det var lördag. Inte en kotte på vägarna. Och inte en kotte på kontoret. Och inte ringer det någon heller... så jag har laddat med korsord. Annars kommer nog dagen krypa alldeles för långsamt.


Efter jobbet ska jag ila och hämta W. Sen ska vi åka och handla lite inför morgondagen (får besök av finaste Lotta med familj då) + present till en kompis till W dit hon ska på kalas på söndag. Sen blir det hem för fredagsmys :-).


Gud, vilket ointressant inlägg det här blev ser jag... hjärnan är inte riktigt på hugget. Ber att få återkomma när mer av värde kommit till mig.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards