Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 30 juni 2011

Av Annci Hultström - 30 juni 2011 21:15

... gör mig så innerligt arg, samtidigt som 2 andra människor gör mig så innerligt glad. Livets berg & dalbana när den är som mest fartfylld.


Med dessa 2 motsatser borde jag hamna på +-noll i känslotermometern. Men sanningen är den att jag faktiskt ligger på +-sidan ändå. Jag har så mycket mer/så många fler som ger mig glädje än det/dom som ger mig huvudvärk. Mmmm, så är det och det är en sköööön känsla.


Så, nu är det ute ur systemet... så då kan jag fortsätta med dagen som snart har gått.


På jobbet har det rullat på. Trots sommarlugnet har dagen gått fort. Skönt. Det betyder att det blir fredag snabbare :-)


När jag hämtat W på dagis åkte vi ner till Centrum och handlade lite. Sen bar det av hem för middag. W åt plättar och jag hade köpt mig lite plockmat (H är på AW ikväll). Ribbs, kronärtskocka, fetafylld paprika, färskostfylld paprika, tzatsiki & sallad från igår. Mmmmmmums!!!


Nu sover hon gott och själv kollar jag på "Kniven mot strupen". Rätt kul program, men alltså... vad går denna Alexander på? Jösses... blir nästan stressad av att bara se honom. Undrar om han orkar med sig?! Det hade inte jag gjort...


Nä, vet ni vad? Nu avviker jag. Blev inte roligare än såhär idag. Är såååå trött. Ska bara peta i mig ett litet mellanmål och sen lägga mig. Har tänkt så hela veckan, att jag ska lägga mig tidigt, men misslyckats fram tills nu. Hoppas jag.


Så sov gott och dröm sött!!


Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards