Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 22 juni 2011

Av Annci Hultström - 22 juni 2011 22:20

... inte att springa. Mår fortfarande inte helt bra. Skumt. Fattar nada. Så jag får helt enkelt försöka komma ut en sväng både lördag och söndag. Annars får det väl helt enkelt bara bli två gånger denna vecka. Det visar sig.


Däremot har jag packat. Och ropat in en klänning på Tradera. Kolla här:


Vad tycks? Cool va? Passar den på en 100-årsfest (50 + 50) ihop med ett gäng partyprissar, bil-människor (hot rod´s) och annat löst folk  ?? Stod iofs sommarfin... men man kan väl vara sommarfin i den med. Eller? Marre - vad säger du? Fick den för 369 + frakt. Från London.


Nä, nu väntar sängen. Men vi hörs i morgon. Då är det en väldigt speciell dag. Men om det ber jag att få återkomma.


God natt. Igen.

Av Annci Hultström - 22 juni 2011 20:45

... fyller vår nedervåning. Men hur vi än letat hittar vi inte den där dyngsura byrackan. Däremot kom vi fram till att stanken kommer från våra nytvättade gardiner som vi hängt på tork i vardagsrummet. Så äckligt. Och det skumma är att den skjorta som varit med i samma maskin luktar sommaräng. Kan någon förklara det?! En kemisk reaktion kanske? Tänkte att syntet, som gardinerna är gjorda av, kanske inte gillar vårt tvätt/sköljmedel. Men skjortan gör det kanske, eftersom den är av bomull. Nåja, jag fattar nada.


När jag hämtat W på dagis åkte vi ner till centrum. Jagade lite grejor, hittade nästan allt (resten åkte H till Ica Maxi och köpte). Eftersom klockan blev så mycket blev det Burger King idag. En liten hamburgare åt jag. Men det var inget vidare ska jag säga för jag fick min första rejäla dump på tid & evighet. Började må så illa... blev yr och skakig. Det var inte mängden, för den vägde mindre än en - för mig - normalportion. Så förmodligen åt jag för fort. Eller så var det kanske brödet. Jag brukar inte äta brödet (eftersom det är så överdrivet vitt), men gjorde det idag. Ja, strunt samma... åt skogen gick det i alla fall. Så jag hamnade här i soffan... trots att jag borde packa och sticka ut å springa. Men jag får avvakta lite helt enkelt. Kan inte springa i det här skicket. Och inte packa heller. Skulle behöva sova. Hmmmm... hur ska jag hinna allt? Ja, slutar jag skriva till er hinner jag mer. Så så får det bli.


Vi hörs i morgon igen. Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 22 juni 2011 11:45

Jag lyssnade, som vanligt, på Morgon Zoo påväg till jobbet i morse. Och som alltid blev det dags för "Våga fråga". Dagens fråga handlade om hur många skyddsrum det finns i Sverige. De fick gissa och det blev allt mellan 1500 till 6000. Men det finns faktiskt hela 65000 skyddsrum. Dessa 65000 ska kunna ta 7 miljoner av Sveriges befolkning om olyckan är framme. De 2 miljoner som inte fick plats, säger de "Attans" tro?


Detta fick mig att tänka på resan till Berlin, när vi gick vandringen i bunkrarna under staden. Då frågade jag just detta... hur många som skulle kunna räddas undan i stadens skyddsrum och där var det bara c:a 1% av Berlins invånare. Då kan jag känna - What´s the point? Hur väljer man dessa 1%?


F.ö är det en bra dag. Solen skiner, förvisso genom molnen, men ändå.


Wilma vaknade sprudlande och full av förväntan inför dagens midsommarfirande på dagis. De skulle äta midsommarbuffé och glass med jordgubbar till mellis. Så en klänning med jordgubbar blev det dagen till ära :-)


Nu är det snart lunch. Pasta med köttfärssås står på menyn. Ska bli gott.


Förresten... jag blev sååå full i skratt tidigare. Vi har ju vårt lager i Karlskoga. Tidigare idag ringde det en äldre man därifrån och presenterade sig artigt med namn. Sen sa han att han ville prata med "tidsskrivarflickera" (löneavdelningen). Detta på den bredaste av bred värmländska. Helt underbar. Jag satt och skrattade högt och länge. Nu när jag skriver detta skrattar jag igen. Tror de månne att jag tappat vettet?! Skratta högt för sig själv... hmmm... ;-)


Nej, nu - Lunch.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards