Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 21 juni 2011

Av Annci Hultström - 21 juni 2011 20:10

... galet trött. Ser i kors och skulle lugnt kunna lägga mig NU. Men gör jag det vaknar jag väl kl. 5 i morgonbitti och det har jag ingen lust med. Så det blir till att tvinga upp ögonen med tändstickor och hålla ut minst en timme till.


Har kollat igenom potentiella kläder för midsommar. Inget behövde tvättas. Inget alls faktiskt. Vi lyckades visst tömma korgen i helgen. Och det hade jag förträngt. Konstigt. Men skönt.


Nej, nu ska jag umgås med min man. Hörs i morgon. Sov gott å dröm sött!

Av Annci Hultström - 21 juni 2011 14:15

... är borta. Sprang ju, som jag skrev, igårkväll och efter det stretchade jag järnet. Och ja, det hjälpte. Idag känner jag inget. Nada. Skönt är det.


Istället har jag fått pannknack. Men det vet jag vet beror på (ni vet - det vi kvinnor får uthärda sisådär en 500 gånger under en livstid) ... så en tablett å lite kaffe tar nog bort det. Hoppas jag. Om inte så ska jag köra en trollformel så att H istället får ta över. Män skulle behöva uppleva det... de skulle garanterat mogna av det   .


Ikväll, efter att jag hämtat W, blir det till att börja packa inför midsommar. Det blir Lådna (skärgården) i år. Har firat där massor med år, men nu har vi inte varit där på två år. 2009 var vi i Norge på 10-årig bröllopsfest och förra året fick W halsfluss dagen innan. Så nu lääääääängtar vi verkligen ut. Det blir en traditionell midsommar med knytislunch (med en faslig massa folk), dans runt midsommarstången, lekar, lotter, grillning, dans på bryggan o.s.v Och naturligtvis blir det  . Hela tiden! Ok?!


Hur firar ni? Eller ska jag kanske skriva - Hur firar DU? För oftast är det bara en person som svarar... av alla 40-50 som läser... hmmmm...


Nu letar jag klänning åxå. Ska ju på fest om 2,5 vecka och vill vara fiiiiin. Men affärerna verkar ha snöat in på de mest blommiga klänningar som finns, så det går inte... Tradera kan vara en räddning. Eller finns det någon annan som har något tips?

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards