Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under juni 2011

Av Annci Hultström - 3 juni 2011 10:07

... Tif... eh... nä... inte Tiffanys, men väl Mc Donalds. Vaknade kl. 8. Då var det 31 grader på termometern. Verkar som vi får lika varmt i helgen. Efter färdigfix av oss och hemmet hamnade vi alltså här. Sen blir det Måby för att parkera bilen. Därifrån vidare till Arlanda. Vi är laddade, ser fram emot den här egentiden massor.Önskar en trevlig helg. Hörs på måndag, om inte förr.

Av Annci Hultström - 2 juni 2011 23:45

... och klar. Nu väntar bara sängen. Klockan ringer 08.30


Dagen har f.ö runnit iväg. Vi har inte gjort nåt alls känns det som... tvättat en maskin, packat åt W, handlat lite och varit på middag i Täby... vilket var gott som attans. Vi kom hem vid 20.30 Då packade vi åt oss själva. Sen har vi suttit i soffan och surfat på Berlin. Satt upp en liten "bör-se-och-göra"-lista. Den blev lång. Kanske för lång. Men vi gör vad vi hinner. Det vi inte hinner får vi helt enkelt se nästa gång. Om det blir någon nästa gång vill säga. Hmmmm... ja, har i alla fall insett att det  löparskorna åker med. Det är dom skönaste skorna att ha, när det ska promeneras mycket. För det är visst ingen liten stad. Bara shoppinggatan vi bor intill är typ 1 mil lång.


Nej, nu måste jag lägga mig. Men vi hörs en sväng i morgon, om jag har något att förtälja innan avresa vill säga.


Sov gott nu. Och dröm sött!

Av Annci Hultström - 2 juni 2011 11:45

Hej världen,


Så var det lördag. Eller NÄHÄ... det är torsdag, trots att min hjärna tror lördag hela tiden. Och hur skönt är inte det?? Vetskapen om att då få vara ledig 5 dagar istället för 2. Mmmmmm...


När jag vaknat och varit på toa drog jag på mig löparpaltorna och stack ut. Dagens pass, enligt schemat, skulle vara att gå 1 minut, jogga 4 tills man kom upp i 20 minuter totalt. För mig blev det jogga 4, gå 1, jogga 4, gå 2 (av misstag, kände inte av vibrationen som sa när 1 minut gått), jogga 5, gå 1, jogga 1, gå 1, jogga 1,5 = totalt 20,5 minut. 3 km. Det var gryyyyyymt jobbiga 20,5 minut idag. För jag fick håll efter halva. På tom mage. Är inte det skumt? Utöver det fick jag huvudvärk och blev lite lätt illamående. Insåg helt enkelt att göra detta på helt tom mage, utan någon som helst energipåfyllnad innan, var långt i från hälsosamt. Var mycket lättare häromkvällen. Förvisso är det väl alltid lättast första gången... men det kändes i kroppen på ett annat sätt. Svårt att förklara. Så jag ska prova att göra det på kvällen igen för att jämföra.


Trots motgångarna känner jag mig hoppfull. Jag kommer att klara detta. Jag är taggad!


Nu håller jag på att göra ett kort till svärfar. Han får en grej som vi beställt, som inte kommit. Så det får bli ett kort som symboliserar istället. Det är en grej man sätter på stegen, som man sedan hakar fast i hängrännan. Den håller sedan stegen på plats. Svärfar har nämligen lyckats ramlar ner från stegen ett par gånger. Inte bra.


När det är klart ska vi göra oss klara, för vi måste inom ett par butiker innan vi åker på middag. Bl.a måste vi köpa uppladdningsbara batterier till kameran. För jag gissar att det blir en del fotat i Berlin.


Efter middagen blir det hem för att packa och i morgon åker vi. Kl. 10 tänkte vi lämna hemmet. Måste ju hinna med lite lunch... och nåt gott att dricka... på Arlanda innan take-off.


Önskar en härlig lörd... nej, torsdag. Vi hörs säkert en sväng i kväll.

Av Annci Hultström - 1 juni 2011 23:30

... var ordet som krävdes för att beskriva filmen vi just sett. Den hette "Insane" åxå passande nog... men lägg det för guds skulle inte på minnet, för det var det värsta skit jag någonsin skådat. I betyg får den en miljard överstukna   (=bajskorv).


Så här ser den ut, så ni vet vad ni ska undvika:

 


Det är en svensk film, men gjord på ett sätt som ska få en att tro att det är en amerikansk film. Den utspelar sig på ett öde hotell, någonstans i USA (egentligen på Brännebrona hotell i Götene). De svenska C... nä, D... eller förresten Q-skådisarna pratar dessutom engelska. Ja, say no more. Eller jo, en sak till: Skäms till de som skapat denna s.k film - ni slösade på er tid i första skedet och nu på vår.


Nu väntar bingen. God natt!

Av Annci Hultström - 1 juni 2011 20:30

... vad gott det var med grillat. Det blev fläskfilé, smörsvängd färskpotatis, vitlökssmör, sallad, grillad halloumi. Till det ett glas rosé. Allt detta i solen. Underbart.


Jag är verkligen gjord för den här årstiden känner jag. Har aldrig känt så förr... istället har jag gillat hösten och vintern bäst. Kan det ha att göra med att jag inte gillat att klä av mig? Att jag trivts bättre med att stänga in mig, som höst och vinter tillåter? Ja, det är nog så. Nu har jag inga problem med det längre. Och ni anar inte hur bra det känns!!!!


Efter middagen ville W gå upp på ängen och bättra på start och stopp med cykeln. Så då gjorde vi det. Och övning ger färdighet, det märks. Nu kan hon snart börja cykla helt ensam. Stora tjejjen. Nu har vi lite fredagsmys. Ja, vi unnar oss det eftersom vi inte är hemma på fredag. På tv:n rullar filmen "Trassel" och W äter salta pinnar. Men snart ska hon sova och då tänkte vi se på någon film. Och äta jordgubbar.


Nej, nu ska jag ge make & prinsessa min fulla uppmärksamhet. Återkommer i morgon. Ha en fortsatt bra kväll och sov gott när det väl är dags.

Av Annci Hultström - 1 juni 2011 14:45

... så kollade jag nyss in väderprognosen för Berlin. Tidigare i veckan skulle det regna "heavy rain" på söndag, men nu ser det ut såhär:

          


3 av 5 säger strålande väder. Så jag hoppas innerligt att det är dom sidorna som har rätt. För majoriteten vinner - Eller hur?


Nej, nu - Städa!

Av Annci Hultström - 1 juni 2011 14:15

Kl. är 13:42. Ute skiner solen. Men annat var det i morse...


Precis när jag väckte W började det hälla ner regn samtidigt som åskan dånade friskt. W drog upp rullgardinen och kollade ut. Och oj, vad hon blev bekymrad. För ute såg hon 2 st som jobbade med nå´t. Hon var säker på att dom skulle dö, för att vara ute när det åskar och blixtrar är farligt. Jag försökte förklara hur det ligger till (inte bada, se till att inte vara högsta punkte o.s.v ja, ni förstår) och hon blev lugnad.


Tänk vad de små förstår mycket. De snappar upp massor. Och kommer ihåg det framförallt. Kul.


Jag har scannat in mitt löparprogram idag och tänkte dela med mig av det. Kanske är det någon mer därute som vill komma igång?!


Idag är det LUUUUUNGT här. Det är bara jag och ett par på kundtjänst som jobbar. Resten slutade kl. 13. Trist, men jag försöker hitta saker att göra. Tänkte faktiskt vårstäda lite efter att jag skrivit klart till er. Blir galen av att bara sitta på rövva.


Ikväll skulle vi har varit iväg en sväng (som jag f.ö först glömde bort), men det blev ändrat. Så istället blir det hem för att grilla. Kan tänka mig att det blir ett glas rött (eller rosé) åxå.


I morgon ska vi till svärföräldrarna på eftermiddagen för middag och firande av svärfar som fyllt år. Sen lämnar vi W för att åka hem och packa inför resan. Liten packning får det bli. För lågpris flyg i all ära - men deras bagageregler suger. Så en väska ska vi ha + varsitt handbagage och dessa ska packas med omsorg så de inte väger för mycket.


Nej, nu ska jag ta och städa lite. Men vi hörs säkert en sväng i kväll. Tills dess - njut av dagen!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards