Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2010

Jag blir GALEN!!!

Av Annci Hultström - 13 oktober 2010 09:00

God morgon... eller snarare morgon bara!


Varför? Jo, det ska jag berätta. Dagens vikt SUGER och det stör mig så...


Resultatet:


Nuvarande vikt: 80,9 kg

Skillnad: +0,6 kg

Total viktnedgång från start: 42,2 kg


Men om man ser till förra torsdagens vikt (då jag glatt utropade att jag kommit under 80) så är det +1 kg. BAJS tycker jag om det!!!!!


Anledningen fattar jag inte... visst, jag drack en hel del vin i lördags. Men vad fan - det kan inte vara anledning nog. Har iofs tränat 2 dagar och då drar jag på mig mer vätska. Men ja... jag skiter i det nu och går vidare. Nu är jag ju frisk igen och kan träna på bra. Så på 1-årskontrollen, om en månad hoppas jag ha bytt BMI-grupp... från fetma till övervikt. Det är mitt mål!!


Efter jobbet idag ska jag köra hem, hämta W och sen åka till Stinsen. Ungen måste ha höstskor. Hade två par hemma i skåpet, men jag har visst missat att barn växer en del på ett halvår   . Och framförallt hon... herregud vad hon stuckit iväg. Helt plötsligt kan hon ha de storlekar som är för hennes åldersgrupp. Så, ja... ett par nya skor får det bli. Eller två par kanske. Mat blir nog där då och sen hem å natta henne. Efter det ska jag ner och springa lite på bandet. De har öppet till 21 numera, så det ska nog gå att klämma in.


Appropå träna... vet ni vad jag tycker är det jobbigaste med det? Att duscha. Ja, faktiskt. Jag gillar inte att duscha. Tar för mycket tid. Tror jag upplever det jobbigare efter att jag klippte av mig håret. Kan gilla att bada ibland (som uppladdning inför party), men det där vardagliga duschandet är trist. Tro nu inte att jag inte gör det, för jag gör det. Men jag liiiiiiiiider   !


Förresten, jag har ju haft bloggen i över ett år nu. Och i och med det så har det tillkommit en rubrik i menyn till vänster... det är "Tidigare år". Där kan ni läsa vad jag skrev för ett år sedan. Kul. Tycker jag i alla fall. Som idag, då går det att läsa att jag för ett år sedan bokade hotell i Thailand till resan vi var på i mars. Det går åxå att läsa att jag lärde mig sms-blogga.


Nej, nu ska jag göra ett par knop här. Önskar er en toppenfin dag!

 
 
Lena

Lena

13 oktober 2010 09:43

Go´morron!
Kämpa på o lycka till du duktiga kvinna =D
mvh Lena

http://miniphoenix.bloggplatsen.se

Annci Hultström

13 oktober 2010 11:26

Tack snälla du!! Peppande ord gör underverk :-)

Ha en bra dag!!

 
Angelica

Angelica

13 oktober 2010 10:08

Härligt att läsa om folk som kämpar sig neråt mot en hälsomsammare vikt och liv i allmänhet:)

Ett kilo borde väl inte vara en sådan nojja? Teoretiskt sätt så brukar man väl skilja uppåt två kilo mellan morgon och kväll? Hur mycket eller lite man åt eller drack kvällen innan gör väl skillnad också? När man börjar träna styrka så tenderar man också att gå upp i vikt, först, eftersom kroppen bygger muskler vilket väger mer än fett:) Lycka till med kämpandet;)

http://zenoptimismnext.bloggplatsen.se

Annci Hultström

13 oktober 2010 11:28

Tack för din kommentar!

Nä,jag vet... men jag hoppar liksom upp å ner och kommer aldrig under det magiska 80. Platåer är skit och jag vill att det släpper. Men jag vet ju att det tids nog gör det. Bara att bita ihopoch kämpa på.

Må gott / Annci

 
Ingen bild

Marre

13 oktober 2010 18:11

Instämmer med föregående skrivare......för mig kan det vara skillad på ett kilo från dag till dag. Tänk inte på det mer nu utan fortsätt som vanligt :)
Har ett tips med duschandet. Jag tyckte också att det var lite trist att duscha tidigare, nu har jag gjort det till en bra stund för mig själv. Använder t.ex en lite extra "goddoftande" och "exlusiv" duschtvål. Jag använder den stunden att tänka exakt på vad jag gör. Massera hårbotten lugnt och skönt, känn hur det doftar, och hur det känns i och på kroppen. Flummigt va :) INTE tänka på något annat!! Mindfulness som funkar för mig :)

Annci Hultström

13 oktober 2010 20:24

Marre, din kloka gamla hagga!

Jag vet ju att det kan skilja så... men jag vill så gärna komma vidare. Men jag lovar, ska inte tänka på det mer.

Gällande duschandet... vilket i-landsproblem det känns som egentligen. Men oavsett så tackar jag innerligt på tipsen. Ska tänka på det nästa gång. Återkommer med rapport :-)

 
Ingen bild

Marre

13 oktober 2010 22:09

I-landsproblem eller inte...allt man gör som får en att må bra är såååå bra :) Även en så liten sak som att duscha med positiv anda ;)

Annci Hultström

14 oktober 2010 06:58

Som sagt...en klok gammal hagga!! Du har så rätt så!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards