Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 13 april 2019

Så har en...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?


Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.


Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!


Söndag: Långpromenad, slöande, matshopping. Ja, det var väl det


Måndag: Jobb, med tråkiga besked. Vår UNDERBARA VD har beslutat sig för att sluta och flytta hem till Norge igen. FAAAN kände vi om det. Hade ingen lust alls att åka på kören, men gjorde det ändå. Och det var väl tur. Blev ju såklart på bättre humör direkt. Vi sjunger Shallow... och WOW. Det är så att rösten bryts ibland. Det låter så bra och är så mäktigt.


Tisdag: Jobb och sedan föräldrarcirkel. Sista gången. Om ett par månader kommer vi ha en uppföljningsträff och se om vi kunnat använda oss av tipsen vi fått. Det har varit en mycket bra "kurs". De som höll i det, kommunens Fältare, var grymma. Naturligtvis gick jag dit, men fyyy... det blåste isvindar. Allt för stegutmaningen. 


Onsdag: Jobb och sedan yinyoga. Jag är så glad att jag bokade in mig på den. Det är så skönt och ger en sån obetalbar själsvila.


Torsdag: Jobb och sedan... ja... nada. Eller jo, jag tog en promenad med W, lagade mat, strök, satte upp nya gardiner i köket, tvättade en maskin, stoppade in en enorm mängd vikt tvätt i klädkammaren. Blev en del gjort ändå :-)

Åt f.ö en alldeles perfekt omelett till middag. Så gott!


Fredag: Jobb, middag och sedan föräldrarvandring på byn. Vinterskorna och långkallingar var på. Såg inget misstänkt och fick ihop en faslig massa steg. En mycket bra dag m.a.o

  


Jag har gått en lunchpromenad 4 av 5 dagar den här veckan. Jag ska verkligen se till att göra en vana av det. Känner mig så mycket piggare.

En av dagarna såg jag den här. Kanske är det så vår nya VD kommer levererad   

 


I torsdags var det 6 år sedan jag gjorde min bukplastik. Det har fått mig att tänka massor på hur mycket lättare livet har blivit utan dessa kilon och tillhörande fledder-skinnpåse.


Tar er med på en promenad längs Memory lane.


Vi börjar med bilder från dåtiden.


Sommaren 2009

 


Nov-09 gjorde jag min GBP. Sedan fick jag vänta 3 år på att göra min bukplastik. Och, oj... vilken lättnad det var att få den godkänd. Ingen rolig syn efter 50 kg's viktnedgång.

 

     


Och här kommer en bild från förra sommaren. Jag skulle sjunga på ett bröllop och vi hade fått klädkod, vitt. Jag ville inte köpa en ny klänning bara för det enda tillfället och något annat helvitt hade jag inte. Så jag lade ut en annons på bortskänkes och fick klänningen på bilden.


Ni ser koftan. Den var egentligen overkill den där supervarma dagen, men eftersom jag inte fick igen dragkedjan var det liksom ett måste. Annars skulle alla resårband, fästa med säkerhetsnålar, synas ;-) 

     


Jag provade den häromdagen igen. Och vet ni vad? Den gick igen. Utan säkerhetsnålar. Det var bra för mitt ego att se att det hänt något sedan dess.


Idag vaknade jag kl. 07:15. Efter ett toabesök klädde jag mig för promenad och travade iväg. 8,1 km och 10071 steg blev det. Och det i strålande sol. Helt underbar start på dagen! 

    


Efter (sen) frukost fortsatte dagen med en tur till Täby C. W och Doddo spelade minigolf, jag och H gick i affärer. Väl hemma igen påskpyntade jag lite och sen förberedde jag dagens grillmiddag. Fläskfilé, rotsaksgratäng (potatis, jordärtskocka, morot), sparris och gemsallad. Allt grillat och löjligt gott!


Nu kollar vi på "Smartare än en femteklassare", men snart blir det baske mig bingen. Är trött. Så trött. Kanske inte så konstigt efter dålig sömn i flera dagar. Varför vete 17.


God natt hörrni!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 10:30

... mig en ledig dag. Det var jag väl värd efter 3 månaders slit på jobbet. I onsdags kom nämligen containern igen och ALLT fick plats, så nu är hel projektet klart!!!!! Känslan är såååå skön. Nästintill obeskrivbar. Det har ju inte bara varit ett ...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019
>>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards