Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under november 2012

Av Annci Hultström - 21 november 2012 16:27

... senare väntar vi nu på en remiss gällande borttagning av halsmandlar på familjens minsta människa.

Hon har ju haft upprepade halsflussar och öroninflammationer. Dessa har vi ledsnat på, så vi fick uppmaningen av närakuten att besöka en specialist. Vilket vi alltså gjorde idag.

Tidigare har man sagt oss att man måste ha 6 halsflussar per år innan op görs. Förra året hade hon 5 och samma sak i år. Det har gjort att vi önskat, hoppats och bett om att hon ska få en omgång till. Men nä. Dock lät han oss få veta att 3 per år räcker. Så nu ska de bort. Kanske redan i december. Vi håller tummarna!!

Nu sitter jag i ett omklädningsrum och väntar på att W blir klar på Cirkusskolan. Jag är galet trött, skulle kunna somna om jag bara blundade. Men det går ju inte... Hur skulle det se ut - en sovande tant i flickornas omklädningsrum.. hmmmm, nä...

Ha en finfin kväll och sov gott. Det är ju snart dags.

Av Annci Hultström - 20 november 2012 21:12

... jag tror jag smäller av... Satte på TV:n och där var ett program som heter "Småstadsdrottningar. Det första som uppenbarar sig är en kvinna med namn "Michela". Jag fattar inte hur en människa kan ha en sådan snevriden syn på sig själv att man tycker man är snygg efter alla de plastikoperationerna. Tragiskt. Ledsamt. För se här:


Idag skulle jag ha målat hyllan... men nä... orken fanns inte där. Men däremot har jag skruvat upp en massa... så lite mer ordning har det blitt i alla fall.


Men nu ger jag upp, bingen skriker mitt namn.


Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 19 november 2012 22:40

... omgången färg ditkletad, möblerna på plats, skåpluckor och lådor på plats. Ja, det mesta är alltså klart. Egentligen bara en hylla som ska upp. Den ska dock målas 3 ggr den med, så det tar ytterligare några dagar. Men nu kan vi i alla fall sitta i köket igen :-).

Nä, hörrni... Nu är jag trött. Har ju trots allt varit i farten sedan 04.20, och då är det kanske ok att känna sig som en urvriden trasa?

Sov gott och dröm sött. Det ska jag!!

Av Annci Hultström - 18 november 2012 19:37

... fyller älskade lilla stora Wilma 7 år. 7 år. Jag fattar inte var åren tagit vägen. Och jag minns allt som igår. Här är jag, för ganska precis 7 år sedan. Är betydligt mindre av mig idag, eller vad säger ni?!


   


När vi kom hem från fam Z kastade jag mig genast in i målandet. Så nu är omgång 2 på plats. Dock beslutade vi att köra en vända till, men det blir i morgon för det måste köpas en burk färg till. Så framåt onsdag är nog allt på plats igen. Hoppas jag.


Ikväll blir det en tidig kväll. Solsidan, sen sängen. För nu väntar en jobbvecka igen och den börjar som vanligt med en tur med nattbussen (blä). Då väntar även en innedag, vilket betyder att jag kommer att vara hemifrån i 13 timmar. Kommer var a lagom pigg på att måla då, men det måste göras.


Ha det bäst och sov gott!!

Av Annci Hultström - 18 november 2012 09:41

... har alltid, att tyst smugit ner för att kolla på TV när hon vaknat. På så sätt har vi haft förmånen att sova lite extra på helgen (om behov funnits).

Dock tycks hon tappat den egenskapen senaste tiden... för nu väcker hon oss alltid och frågar nåt banalt eller bara för att tala om att hon går på toa. Eh... visst, gå på toa du... MEN VÄCK INTE MIG har jag lust att skrika, för jag är tyvärr en sån som inte kan somna om. Inte ens om jag varit uppe halva natten.

Hon har blivit enormt uppmärksamhetskrävande, ska alltid vara där vi är och kramas vi trycker hon sig emellan. Hela tiden är det "Mamma, titta vad jag kan" och det hon visar kan vara att hon kan pricka näsan med lillfingret. Typ.

Vi kom i säng vid 2 i natt och vid 8.30 tog hon min telefon för att spela. Det var helt ok. MEN då sätter hon sig i vår säng, likt en elefant, vilket resulterar i att både jag och H vaknar (han har iofs inget problem att somna om) och då ser hon sååååå förvånad ut... oj, vaknade ni, det var inte meningen... Eh, nej... säkert inte.

Är det åldersbetingat? Känns det igen av någon annan?

Vi hade i alla fall en toppentrevlig kväll. Jag och Tina låg i bubbelpoolen i 2 (!!!) timmar. Under bar himmel. Helt ljuvligt skönt. Att inte bara fingrarna såg ut som russin var en bieffekt vi fick ta ;-).

I övrigt åt vi jättegod mat... kantarellmacka till förrätt, fondue till varmrätt och bananfyllda pannkakor med kokos, nutella och glass till dessert.

Sov kvar gjorde vi åxå, så där är vi ännu. Det är bara jag och barnen vakna. Tror jag. För att stiga upp väntar jag med... skönt att löka en stund.

När vi kommit hem ska jag sätta igång målandet igen. Känns som det räcker med en vända till, men det visar sig.

Nu, ett par bilder:

Av Annci Hultström - 17 november 2012 16:06

... skön sömn gjorde underverk för en sliten jag. Mår riktigt bra idag. Så bra att köket tömdes, maskades och fick sig en första omgång av rollern. Nästa omgång blir i morgon, för nu ska vi först njuta familjen Z:as sällskap. Övernattning blir det åxå. Då får ju båda ta ett glas mamma- och pappadricka :-)

Önskar en trevlig kväll!!

Av Annci Hultström - 16 november 2012 20:54

... följdes av en dag på soffan.

Ja, jag mådde inte helt bra i natt... sov oroligt, sprang på toa flera gånger och frös/svettades om vartannat. Så jag beslutade mig för att vara hemma idag. Jobbade ett par timmar, men sen blev det soffan. Där somnade jag gott efter en stund och sov sen 4 timmar (!!!). Helt utan toabesök. Skönt.

När jag hämtat W var det dags igen, men nu har det hållit sig lugnt några timmar. Hoppas det fortsätter så.

Anledningen vet jag inte egentligen, men... jag har lite problem med magen ibland... ja, att leverans uteblir om ni förstår. Detta yttrar sig när livet är lite för stressigt. Och den senaste tiden har varit lite si och så, vilket resulterade i att det den här veckan gick det flera dagar. Så jag tog lite medicinsk hjälp, men inte ens det har hjälpt. Så egentligen borde jag vara glad. Eller?!

I morgon ska vi hem till familjen Z. Det var evigheter sen, så jag ser fram emot det. Massor. Löka i badtunnan, prata och äta gott (hoppas jag). Så nu hoppas jag magen håller sig på sin kant.

Nu är barnet nattat, så filmtajm står på tur. Vad vete 17.

Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 15 november 2012 21:27

... som artist. Är jag. 4:e jourmorgonen. 11 timmars arbetsdag. Dejt med svärmor och svägerska som innefattade fotvård och middag. Nu sitter jag på tåget hem. Känner redan nu att jag kommer somna i soffan. I morgon alltså. Så trött är jag.

Träningsvärk har jag åxå. Släpade iväg med förfallna lekamen till gymmet igår. Första styrkepasset på ett år. Typ. Efter uppvärmning och 10 utfall var jag klar. Kände jag alltså, men inte instruktören. Nähä, då. Som en liten führer piskade han på mig i en timme. Så det känns idag. Men ändå skönt, för tröskeln är forcerad och en piggare jag väntar runt hörnet. Tanken är att några cm här och där ska bort innan Thailand. Utöver det ser jag fram emot att ha tappat ett par kg samt få återvunnen kraft.

Nä, nu är jag snart framme i Väsby. Då blir det byte till buss och sen dusch. Åsså bingen såklart.

Sov gott och dröm sött!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards