Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under november 2012

Av Annci Hultström - 13 november 2012 21:40

... det måste ha varit i min frys. Lade nämligen ner en flaska bubbel där i lördags. Och glömde den. Så igår kväll när jag skulle ta mat ur frysen såg jag förödelsen. Krossat glas och skumpa-slush i HEEEELA frysen. Var bara att tömma den, torka av all mat, frosta av och rengöra allt. Hmmmm... nåja, man lär sig alltid nåt ;-).

Idag har solen visat sig. Underbart!!! Mer av det tack, för jag märket skillnad på humöret på en gång.

Nä, nu - bingen. Är trött och jag ska ju trots allt upp kl 05.45 i morgon.

Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 12 november 2012 21:39

... jag fick uppleva. Det var HELT UNDERBART att träffa alla fina "Haggor" igen. Vi kom fram till att det var 12 år sedan vi var samlade sist. Jag har träffat vissa under årens lopp, men som sagt - samlade var sist år 2000. Jag kan säga att alla var sig lika, både till utseende och sätt.


Vi åt, pratade, pratade, åt. Och drack. Det var skratt och tårar. Catching up i massor. Jag kom inte i säng förrän kl. 4 på morgonen.


TACK, TACK, TACK alla fina för den här gången. Vi ses snart igen!! KRAMAR!!


 

(bilden har jag ärligt snott från Lili - hoppas det var ok vännen?!)


Jag vaknade vid kl 09.30, sist av alla faktiskt (schysst värdinna...). Några hade redan åkt, men två fina fick jag nöjet att få umgås lite extra med.


Efter att dom åkt ringde jag familjen och sa att det var fritt fram att komma hem, men de skulle precis till Täby C och handla, så jag lade mig med gott samvete på soffan och lökade.


När de kom hem gjorde jag och W i ordning H's farsdagspresent (en "Jag-älskar-dig-pappa-bok"), sedan spelade vi spel, åt middag på restaurang och därefter desserten hemma (rester från lördagens Vitchoklad cheesecake).


Efter en krångelkväll, med mycket strulig nattning, somnade jag ovaggad. Vips var det morgon och färd med nattbussen in till stan för en jourmorgon.


Ikväll har det inte hänt så mycket. Läxläsning, fixande av lite småsaker, "Solsidan" (missade halva pga av krångelkvällen igår). Ja, med det är kvällen så gott som slut... jour i morgon igen ju, så sängen har satt igång sitt ropande där uppe.


Så jag ber att få önska en angenäm afton. Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 10 november 2012 16:07

Ja, det är sant... det är 3 år sedan mitt nya jag föddes. Det var då jag gjorde mig GBP. Och tänk, jag är fortfarande lika glad över att jag tog tag i det. -52 kg och ett mycket lättare liv. På många sätt.


Här är jag då:

 


Och här är jag idag. Nu:

 


Det känns bra att få fira det med att få hit mina gamla haggor från Arlanda-tiden. De kommer om 45 minuter. Allt är klart (bara salladen som saknas), så nu ska jag knäcka en flarra bubbel och ta mig ett glas och njuta.


Önskar er alla en underbar lördagkväll!!

Av Annci Hultström - 7 november 2012 17:10

... bilen mot Dalarna och den kommande planeringskonferensen. På fredagkväll kommer vi hem, förhoppningsvis, betydligt klokare.

Då ska jag ladda om för "hagg-återträffen" på lördag. 8 st blir vi. Jag ser så mycket fram emot det.

Nä, nu ska jag löka en stund. Bäst att passa på när chefen kör...

Av Annci Hultström - 6 november 2012 22:03

... att skriva några rader om helgen som var. Har helt enkelt inte haft tid, lust eller ork innan.


Fredagen vet ni redan allt om... vin, ansiktsmask och nostalgidans - så jag går direkt på lördagen.


Efter en lugn morgon, med tårtbakning, gjorde vi oss klara för middag i stan. Svärmor skulle firas hos min svägerska m. familj. Vi fick en supergod köttgryta och till efterrätt min tårta. Det blev en Herrgårdtårta... eller Pinicciotårta som många säger. Det blev riktigt god. Faktiskt.


När kl närmade sig 19 begav jag mig mot Norrbackagatan och finaste Karin's crib. Där skulle jag sluta upp med de andra inför "Ladie's night". Jag hann med ett par glas vin (till) innan det var dags att dra. Friend's arena var målet och pendeltåget skulle ta oss dit. Men se, det missade vi. Så det blev en taxi. Väl framme stannade vi en stund utanför och drack ur vår medtagna flaska... fnissiga och flamsiga som värsta fjortisarna. Men kul var det. Och roligare blev det när vi kom in. Asbra platser och ett jäkla drag. TACK C för att du frågade mig om jag ville köpa din överblivna biljett :-). Och TACK K & A för en treeevlig kväll. Ja, C med såklart   .

 


Tanken var att gå ut efteråt, men det blev inte så. Vi var alla nöjda efteråt, så vi letade oss hemåt. Jag var hemma strax efter 00.30 Då dök jag i säng och somnade på studs.


Efter 9 timmars skön sömn klev jag upp, gjorde frulle åt oss och satte sedan igång med att städa. Men plötsligt var det dags för mig att göra mig klar igen. Det var dags för "Jesus Christ Superstar" med Ola Salo på Göta Lejon. Den gången tog jag bilen för det kändes ändå som att jag druckit min beskärda del av vin för den helgen...


Jag lyckades förresten fickparkera. igen. Det var på en pytteruta. Se bara så nära kanten jag kom:

 

Både framför och bakom bilen var det så lite som 60 cm tillgodo. Jag var (är fortfarande) mäkta stolt!!!


Musikalen var för övrigt underbar. Första akten var möjligen lite sövande... men andra var helt fantastisk. Efter det käkade vi på "La Cocaracha". Den ligger på Bondegatan och jag kan varmt rekommendera den till alla som gillar spanska tapas. För åh så gott det var!


Nu har jag klarat av 2 av veckans jourer. Det har gått bra, men blä vicken svacka jag är. Är trött, less, trött... sa jag less? En stor orsak är mörka och hemska november. Och allt j-a regnande. Bläääää!!!


I morgon eftermiddag ska vi i gruppen dra iväg till Dalarna på planeringskonferens. Vi kommer hem på fredag e.m igen. Då blir det fredagsmys. Längtar redan!


Nä, hörrni kära vänner... nu ska jag knyta mig. Jouren kommer inom några timmar att ropa mitt namn.


Sov gott och dröm sött!!!


Av Annci Hultström - 5 november 2012 22:01

... skar jag och min, då, nyblivna make upp bröllopstårtan. Det var en mörk och murrig kväll den gången med.

Ja, tänk... 8 år har vi varit gifta alltså. Herregud vad de 8 åren har gått fort. Och vad mycket som hänt. Ett barn, en 50 kg lättare jag, 5 resor till Thailand (+lite andra resor), nytt jobb - ett par gånger... Ja, det är bara delar. Och mycket mer väntar oss under de kommande (minst) 40 åren.

Henrik - Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva. Tack för de här åren. Jag ser fram emot alla kommande <3

Nu ska jag knoppa. Sov som en ruuuumpa inatt. Därför hoppas jag få sova ikapp.

God natt och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 4 november 2012 21:29

... weekända. Återkommer i morgon med full rapport, för nu bara måste jag sova.

Sweet dreams!!!!

Av Annci Hultström - 2 november 2012 21:14

... och 2 flaskor alkoholhaltiga drycker senare, dansar vi till 90-tals nostalgi i köket. Det gör mig partysugen inför morgondagen.

Appropå den så ska jag göra nåt jag inte trott jag nånsin skulle göra... Jag ska gå på ""Ladies night". En kollega har fått tag i biljetter för 150:-/st och då kändes det plötsligt ok. Så det blir jag och 3 tjejer från jobbet som ska njuta av Martin Stenmarck & Co. på Friends arena i morgon.

Innan det blir det middag för att fira finaste svärmor.

Känns redan nu som det blir en bra kväll.

Nä, nu - åter till familjen i soffan!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards