Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 30 januari 2012

KAOS!!!!!

Av Annci Hultström - 30 januari 2012 20:39

Ja, så kan man sammanfatta den här dagen. Jag tar det från början.


Vaknade strax innan klockan, gjorde mig klar och åkte till jobbet. Var där 05:40, som alltid när jag har jour. Men skillnaden idag var att jag inte kom in. Blippen fungerade plötsligt inte. Vansinnigt irriterande. Och kallt. Tänkte att det var fel på dosan, så jag ringde felanmälannumret jag såg innanför dörren. Men nej, de kunde inte hjälpa till. För det bolaget har inte längre hand om "vår" fastighet. Vem som hade det kunde hon inte hjälpa mig med. Så jag tänkte att jag då fick invänta min kollega som jag jourar med. När hon kom funkade inte hennes blipp heller. Så efter lite mer ringande och provande på andra dörrar gav vi upp och satte oss i en taxi med destination kollegans lägenhet. Där kunde vi koppla upp hennes dator och få igång jouren. Men längs vägen ringde en tjej från växeln och sa att hon kommit in (vi hade ringt henne för att förvarna), så vi vände om... kom in... satte fart med jobbet. Phu... hård start på en redan tung morgon (kändes att det varit en partyhelg).


Sen höll sig dagen skaplig. Jag tog upp med mina fina, goa kollegor att vi har kaos hemma. Kaos med en mycket ledsen tös, som inte vill något heller än att jag hämtar henne några gånger/vecka. Min fråga var om jag kunde jobba 7-16 istället och det var mer än ok för dom. Jag blev så glad, en sten lättade från hjärtat. Nu hoppas jag bara att det hjälper.


När arbetsdagen närmade sig sitt slut tog jag mitt pick och pack och åkte till St Göran. Där väntade en grupp på 30 pers på att få höra min berättelse... om min gbp-resa. Det var lika kul som sist. Taggande som f*n och tillfredsställande att kunna hjälpa till. De är tacksamma åxå. Jag fick en jättefin vattenkaraff som tack <3


Påväg till bussen ringde jag H och sa att han kunde börja med maten när han kom hem. Då berättade han att han haft W med sig på jobbet idag och sedan jobbat hemifrån ett par timmar på eftermiddagen. Hon hade bara vägrat gå till skolan idag. Igen. Hon grät och sa att hon hade ont i magen. Som en klump. När jag kom hem satt hon i soffan. Jag sa till henne att jag fått ok från mitt jobb att jag kan hämta henne några dagar i veckan. Jag sa åxå att jag skulle både lämna och hämta i morgon. Då började hon gråta hysteriskt när hon insåg att hon måste gå i morgon. Tog nästan en timme innan hon lugnade sig. 


Fan vad jobbigt det här är. Hon kan inte säga varför det är så här och det suger så mycket energi. I morgon ska jag se om det finns tid (är ute på 6 kundbesök) att kontakta någon om detta, för det går inte längre. Vi känner oss maktlösa. Så där har ni dagens andra, och iofs sista - men nog så jävliga, kaos.


Nu återstår bara att leta mig mot sängen i hopp om att kunna ta igen lite förlorad sömn (går det?). Så jag önskar god natt. Sov gott och dröm sött!

 
 
Lotta

Lotta

31 januari 2012 07:12

Usch så jobbigt :(
Hoppas det löser sig & att du får tag på någon som kan hjälpa er med tips & idéer hur ni ska lösa det hela
Kramen

http://www.lottaskrypin.se

Annci Hultström

1 februari 2012 12:17

Ja, det är faktiskt riktigt jobbigt. Tycker synd om henne, samtidigt som vi blir frustrerade över att inte nå fram. Och för den delen kunna sköta våra jobb fullt ut.

Men det löser sig, det vet jag. Bara att hålla ut.

Tack för kramen

 
Aspiga Celine

Aspiga Celine

31 januari 2012 08:34

Hej hej!

Jag är en av de 30 som lyssnade på dig igår och jag vill bara säga tack igen. Har lagt till dig på bloglovin'. Det kan hända att jag återkommer med någon mera fråga någon gång.

Snygg design föresten. Gjort den själv?

Har förestenm en fråga redan nu fast den är mera praltisk. Finns det skåp att låsa? Funderar på att ta med mig min dator.

http://phantazia.blogg.se

Annci Hultström

1 februari 2012 12:22

Hej där och TACK snälla!!

Du får fråga hur mycket som helst :-)

Designen är bloggplatsens, men bannern har jag gjort själv.

Ja, det finns låsbara skåp vid sidan av sängen. Tycker absolut att du ska ta datorn med dig. För är du lika pigg som jag efter open så är den din räddning. Kan ju inte påstå att det var de mest fartfyllda människorna som "bodde" i korridoren ;-)

Kikade in på din blogg. Sprutorna tog min man åxå hand om. Kunde omöjligt "skada" mig själv på det viset. Men det gick bra det med. Bara titta åt ett annat håll.

Lycka till och välkommen tillbaks!

 
Ingen bild

Annette

1 februari 2012 15:02

Hej!
Vad tråkigt att det fortfarande är så jobbigt för er och W. Min tanke var om bup kan hjälpa till? De har ju en förmåga att kunna nysta i saker som vi inte ser. Vad roligt att helgen blev så lyckad för dig, kan tänka mig att du var ganska så slut i måndags morse :)
Kram Annette

Annci Hultström

2 februari 2012 08:46

Jag var i kontakt med bup igår, telefonrådgivning. Jag fick berätta och hon ställde 100 frågor. Hon sa att det lät som att hon hade separationsångest och det åxå vår egen rudis-diagnos efter att ha googlat.

Hon frågade hur vi hanterar det idag och bekräftade sedan att det var helt rätt, att vi tänkte på rätt sätt. Så det är bara att fortsätta. Hade det inte blivit bättre på 1 månad skulle vi ringa igen.

Vi skulle involvera skolan mer åxå. Berätta allt för lärarna och uppmana dom att inte göra någon grej av det när hon blir ledsen, utan istället försöka avleda och göra något annat.

Igår funkade det. Hon vägrade på morgonen, men sen var hon helt ok hela dagen i skolan. De firade vi med en guldstjärna. Har hon samlat 5 st tills på lördag så ska jag måla hennes naglar med blommor (en STOR grej för henne). Så hon verkar taggad.

Slut i måndags... nja... då gick jag på endorfiner. Idag är fan värsta dan. Tur att det är fredag i morgon ;-)

Stor kram och tack fina du för omtanken!

 
Ingen bild

Annette

2 februari 2012 12:54

Håller tummarna för att hon hinner samla sina guldstjärnor till lördag. Kommer att bli jättefint med blommor på naglarna :).

Kram

Annci Hultström

4 februari 2012 13:10

Hon klarade det tyvärr inte... kaos igår morse. Så jag erbjöd ett nytt tillfälle nästa vecka. Men hon ville inte kämpa för det ens. Men det kanske känns bättre om jag fråga söndagkväll istället för precis då hon insåg att hon inte fixade det.

Kramar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards