Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 29 januari 2012

Av Annci Hultström - 29 januari 2012 19:56

Sådär ja, då var jag hemma sedan några timmar. Är i ett tillstånd av lycka, men med en extrem trötthet. Fasiken så kul det har varit. Så grymt välordnat. Det enda spontana jag kommer på att klaga över (svensk som jag är) är bristen på mat igår. Och det lovar jag att jag inte är ensam om. Men innan ni får den historien, tar jag det från början.


Fredag

Vaknade lite innan jag skulle. Gjorde mig klar och gick sedan för att lämna W i skolan. Allt var frid och fröjd (de ringde dock senare - jag missade samtalet - till H... W hade gråtit sen jag lämnade henne... farmor & farfar fick rycka ut och hämta tidigare...hmmmm...). Kom till Älvsjömässan i god tid för att kunna äta frukost. Det var f.ö den största macka jag sett. Jag åt en halv halv. Typ. Sedan drog dagen igång med ett talkshow, ledd av vår VD och med många gäster. Kul!


När det var över var det dags för lunch. Kyckling med potatis, sallad & bröd. För 430 pers. Imponerande och jättegott. Svårt annars med så många att servera.


Efter det fortsatte dagen med diverse workshops och en tävling i Adecco-kunskap. Åxå det givande och kul.


Slutligen var det då dags för den stora maskeraden. Vi piffade till oss, värmde med skumpa på rummet och gled sedan ner till mottagningen. Med lite tur i bakfickan fick vi salens 6 bästa platser. Precis vid scenen. Kanon.


Bordsservering gällde. Och det vi fick var...


Förrätt: Fetaost cheescake med soltorkade tomater och pinjenötter

Varmrätt: Rosastekt lammrostbiff med potatiskaka och rödvinssky

Dessert: Kaffe och chokladbit


Till detta var det jättegoda viner och fantastisk underhållning. Allt från variténs underbara värld... trollkarlar, ormkvinnor (ja, viga alltså), jonglörer.


När middagen var över revs en hoper bord bort och festen började. På riktigt. Vi dansade i timmar. Såååå kul!!! Kom i säng efter kl. 2. Rejält sliten.


Lördag

Vaknade strax efter kl. 7 med en fruktansvärd huvudvärk. Nope, det var inte pga av alkohol, utan av diggande. Får ALLTID så ont i nacken när jag dansar och diggar. Tog ett par huvudvärkstabletter och somnade om. Vaknade en timme senare och mådde bättre. Men jag var faaaan så trött. Kunde dock inte känna efter för mycket, utan satte fart ner till frukosten.


Direkt efter den var det dags för en motivationstalare i form av Erik Hamrén, förbundskaptenen för svenska fotbollslandslaget. Han pratade om att man måste ha drömmar och leva efter att nå dom, vara passionerad. Riktigt bra!! Så fort han var klar var det bara att sätta fart upp på rummet igen och byta om. Det var dags för OS, så träningskläderna skulle på.


Väl i den delen av mässan som var vår de närmaste 7 timmarna möttes vi av en stackars wrap med kalkon och keso. Inte mycket att stå sig på när man skulle slita hårt med 7 olika grenar. Fick iofs en varmkorv åxå någonstans mitt i. Hmmmm.. nåja grenarna var det. Löpning 100 meter, 110 meter häck, spjutkastning, pingis, basket, mountainbike över hinder och boxning. Konfrencier var Paolo Roberto. Han är f.ö en vääääldigt kort man. Faktiskt. Men cool som attans. Trots att han kanske gapade för mycket stundvis. Nä, åter till ämnet. När dörrarna öppnades möttes vi av en pampig portal med rök och musik som alla gick igenom. Sen sjöngs det nationalsången och därefter började tävlingen.


När vi först läste om grenarna tänkte jag att det väl inte var så genomtänkt. Hur skulle alla (typ gravida och äldre) kunna delta i allt. Men förstår ni... grenarna skedde på X-box kinect. Ja, förutom basket och mountainbike som faktiskt var live. Såååå kul var det. Och jobbigt. Shit, häcklöpningen och boxningen har gett mig grym träningsvärk idag. Såpass att det är aningen svårt att torka mig vid toabesök samt få på/av jackan. Hahahaha... dags att komma igång med träningen helt enkelt.


Vårt lag, 13 pers, kämpade väl. Mycket väl, men tyvärr räckte det inte för vinst. Det var lag Syd och Väst som fick göra upp i finalen. Som f.ö var rullstolsbasket. Så kul att se. De var grymma. Kändes som de gjort det förr faktiskt. Lag Syd vann välförtjänt.


Tillbaks i rummet hann vi sova en timme och gjorde oss sedan klara för ytterligare en partykväll. Var inte direkt upplagd först (5 timmars sömn, alkohol, huvudvärk och 7 timmar i en idrottshall är inte den bästa uppladdningen). Men tänk vad ett par glas skumpa kan göra underverk ;-)


Den här gången var det bordplacering och jag hamnade med ett kul gäng. Middagen var:


Förrätt: Jordärtskockssoppa med filodegsknyte fyllt med kantareller och västerbottenost

Varmrätt: Helstekt reninnanlår med savoykål, svamp i enbärssky

Dessert: Vit chokladmousse med hjortron och mörk choklad


Allt var GALET gott. Köttet var ett av det bästa jag ätit. Helt perfekt stekt och mört som attans. Och återigen var jag djupt imponerad över att de lyckats så bra (maten var tillåmed varm) trots att vi var så många.


Till maten showade Wallmans och priser delades ut för bästa kontorschef, säljare m.m Och sen var det dags för ännu mera dans. Dock blev det inte lika många timmar... tror alla överlag var lite trötta. Så det blev mycket prat istället. Men även det supertrevligt. Kom i säng kl 3, men somnade inte förrän strax före kl. 4 för Karin (min rumskompis och kollega) och jag hade massor att prata om. Som ett trevligt pyjamasparty!!!


Söndag

Ja, det var helt klart lättare att vakna idag. Fick iofs sova ett par timmar till, ända till kl. 10. Då återstod bara att äta frulle, packa och åka hem.


H & W mötte upp mig och vi gick på bio. "Alvin och gänget 3" stod på önskelistan, så den blev det. Och vet ni vad? Jag höll mig vaken. Däremot lade jag mig en timme när vi kom hem. Och snart ska jag leta mig till bingen igen. Har ju jour i morgon. Känner mig mycket upplagd för att gå upp kl 4... zzzz... Not. Måste utöver den prestationen försöka se pigg ut i morgon och agera därefter, för jag ska nämligen till St Görans och vara med och prata på deras informationsmöte för potentiella gbp-patienter. Får sminka mig väl ;-)


Men sammanfattat då? Jo, en helt underbar helg med fina kollegor och givande möten och inspirerande händelser. Dock lite Big Brother-känsla då det inte ens fanns 5 minuter att gå ut under dagtid. Men som sagt - jag är ändå nöjd! 


Nej, nu avviker jag. Önskar en god natt. Sov gott och dröm sött!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards