Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 25 januari 2012

Av Annci Hultström - 25 januari 2012 20:51

Rubriken skulle kanske kunna tas för en av "Stefan & Kristers" helt fantastiskt underbara farser. Typ. Not. Ja, alltså "Not" för att det är "helt fantastiskt bra". Eller... ja... nu är det tröttheten som skriver. Blablabla...


Idag har varit den dagen av alla, sedan jag började mitt nya jobb, som jag känner att jag varit som mest produktiv. Dagen har runnit på i snabb takt. Har gjort en massa saker på egen hand, samt fått vara med och hjälpa kollegor med kontraktsskrivningar m.m Skönt. Kul. Intressant.


På hemmaplan fick den minsta i familjen ett återfall. Grät över att jag ska sova borta två nätter och ville inte alls vara med på det där med belöningssystem. Dock tog det inte mer än 5 minuter innan hon sov gott. Trots allt. Min egna amatördiagnos är att det är fritids fel. Hon säger ofta att hon inte vill vara där, att det är rörigt, att fröknarna inte gör något med dom. Detta ar hon kommit på utan att hon hört oss prata om EXAKT just det. I oktober hade jag ett samtal med fröken som var mer än väl medveten om problemet och utlovade bättring. Men inget hände. Igår mailade jag. Idag ringde rektorn. Även hon var mer än väl medveten om probleme. Hon sa att hon inte ens skulle ha sina egna barn där. Hmmm... nåväl. Hon utlovad bättring och bad mig höra av mig så fort jag hade något på hjärtat.


Ja, det har ni rubriken... "Produktivitet och återfall".


Med det knyter jag ihop påsen och letar mig mot bingen.


Önskar en god natt. Sov gott och dröm sött!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards