Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under januari 2011

Av Annci Hultström - 27 januari 2011 20:22

Jaha, då var vi hemma sedan en dryg timme. Tjejen som sålde sängen hade inte lyckats hitta alla delar, så hon skulle leta upp de och ringa mig. Och tur var väl att det blev så... för när vi kom hem mätte vi väggarna i W´s rum. Det visade sig att den inte får plats. Orutinerat värre. Skulle kanske ha kollat det innan... men nu hade vi iofs lite tur. Ja, eftersom hon inte hittade alla delar menar jag. Så sängplanerna läggs på is så länge.


Nu kollar vi på Antikrundan. Ville se inslaget om tavlan. Den det stod om i Aftonbladet idag. Köpt för 150 kr på loppis och var värd rekordmycket. När jag läser det tror jag att det handlar om ett par miljoner. Men nä... kring 200000 var värdet. "Bara". Visst, det är ju en väldig massa pengar och en grym värdehöjning. Men sättet tidningen skrivit det på ger ju andra tankar. Fast, visst... det är så de säljer nummer på.


Nu ska jag få lite massage av min kära make. Nacken är inte vad den borde vara. Ska se om det ger med sig. Efter det blir det rakt i bingen. Så jag önskar er redan nu en god natt. Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 27 januari 2011 16:15

... eller... nähä, det är det visst inte. Tyvärr. Den här dagen har känts som en fredag. Jobbigt när det är åt det hållet. Händer det någonsin att det är åt andra hållet, att man vaknar upp och tror att man ska jobba men så är det lördag?! Nä, jag tänkte väl det.


Nåväl, dagen är i alla fall snart slut. Och så snart den är det så blir det ju fredag.


Idag har jag kikat runt lite på Matdagboken. Tänkte jag skulle börja skriva upp vad jag äter ett tag. Mest för att kolla mig själv, så jag inte äter för lite/mycket. Tror inte det... men att ha koll skadar inte. Var ju, i början efter open, medlem på Viktklubb på Aftonbladet. Men detta gratisalternativ verkar rätt bra det med. Någon därute som använder något liknande som jag missat?


Måste visa er den fina utsikten (bortse från industritaken) jag hade här i morse. 

Jag tog bilden precis när solen började gå upp:

  


Nej, nu - avslut och hemgång. Vi hörs senare. Ha det så bra tills dess!

Av Annci Hultström - 27 januari 2011 10:31

... nu måntro? Tänkte på det faktum att vi faktiskt sett solen 2 dagar i sträck. WOW! Önskar dock att jag fick chans att njuta av den utomhus åxå. Så nu hoppas jag den tänker stanna tills i helgen. Men om inte så är det kanske lika bra att jag går ut en sväng på lunchen... Japp, så får det bli.


Nu är bilen på verkstaden. Första domen sa trasig packning á 380 kr + arb. Inte så farligt. Men de skulle kolla på kylaren åxå (med tanke på att jag fått fylla på 1,5 liter kylarvätska i vinter - dock ingenting nu på en månad) och återkomma. Så jag fortsätter hålla min tumme. Gör ni detsamma?!


Förhoppningsvis hämtar jag den efter jobbet direkt. Då ska vi iväg och inhandla ny säng åt prinsessan. Har hittat en på blocket som jag tror blir bra i hennes rum. Det är en loftsäng som går att höja vartefter hon växer. Och eftersom rummet inte är så stort så är det bra att kunna ha skrivbord där under senare. Men detta är ju bara om vi får bilen idag. För den sängen skulle aldrig gå in i den lilla ärtstora bil vi har som lånebil nu.


Nej, nu ska jag sätta fart med dagens fakturor som just kom mig tillhanda. Vi hörs senare. Ha en bra dag tills dess.

Av Annci Hultström - 26 januari 2011 21:45

... är antalet besökare som tittat in till mig idag. Detta tack vara hajpen.


Till er alla vill jag säga: VÄLKOMNA till mig. Superkul att ni fann mig intressant. Hoppas några av er stannar kvar och följer mig på min resa mot normalvikt = målvikt.


Har ni frågor - ställ dom gärna. Jag svarar efter bästa förmåga.


Ikväll har jag inte gjort många knop. Närmare bestämt inte ett jota. Eller jo, bilen blev lämnad hos doktorn, en matta och en spikkudde inhandlade. Middag äten. Sår omplåstrat. Men sen har det varit soffa och mailande för hela slanten. Och nu, kära vänner, tänker jag lägga mig. Behöver sova ikapp lite.


Så jag önskar er alla en god natt. Sov gott & dröm sött!



Av Annci Hultström - 26 januari 2011 15:15

... bjuden på den godaste av bullar. Så nu slinker den SAKTA ner (ingen hit att dumpa på jobbet) ihop med en kopp kaffe. Mmmmmm...


Förresten... dagens outfit är ju inte min grej, men jag måste få visa min tröj-klänning som jag köpte på Ullared. Gillar den skarpt. Så skarpt att jag köpte en svart åxå.

  


Hade den med stickade strumpbyxor en dag, men nä... det kändes naket och inte jag. Så här var det snyggt. Tyckte jag i alla fall. Och ingen här har bett mig byta,  så jag antar att jag är respektabel nog ;-).


Jag fick ett samtal precis innan lunch idag. Det var läkaren som opererade mig. Han hade hört att jag ville ställa upp på infomötet och ville bara tacka mig samt fråga om jag hade några frågor. Alltså, det är något speciellt med det där sjukhuset. Det kommer föralltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag önskar jag hörde dit så jag fick ha mer med de att göra. För hela atmosfären är ljuvlig!!!


Idag ska jag iväg och lämna bilen hos "doktorn". Något är fel, för jag har fått fylla på 1,5 liter kylarvätska den här vintern. Jag ser hur 1000-lapparna fladdrar förbi... men lever på hoppet om att "bara" är en slang eller nåt som läcker. För vid besiktningen i dec sa snubben att allt såg bra ut, inga läckage... men att det kunde vara en slang någonstans som var dålig, för det var en konstig lukt i kupén. Så nu håller jag mina tummar att han hade rätt.


Nu, en ungefärlig halvtimme senare, är bullen & kaffet slut. GOTT!! Och ingen dumping ännu.


Nä, nu gör jag ett avslut. Hörs senare. Ha det så bra tills dess!!

Av Annci Hultström - 26 januari 2011 08:45

Åh, vad fint det är ute. Solen gick,för en stund, bakom mig. Som en STOR orange apelsin. Rummet färgades i guld. Nu är den uppe lite mer och snart kommer jag att störa mig på den istället. Snabba kast här! Varför? Jo, den lägger sig rakt in i min skärm och gör så att jag ser nada. Men det är bara under en kort stund. Sen är den fin igen.


Jag är trött idag med. Måste se till att lägga mig kl. 22 ikväll. Senast. Ligger efter känner jag. Och på lördag blir det inget sova heller, för då ska vi till en skola och titta på morgonen. Men söndag, då kanske...


Var f.ö ner till Friskis igår för att köpa kort. Men de kunde inte hjälpa mig då, för de hade inga uppgifter om att Adecco har rabatt. Så jag måste kolla det idag och gå ner ikväll igen. För nu måste jag komma igång på allvar om de 12 kg ska vara borta till den 13 maj. Avresedagen för träningsresan. 15 veckor kvar. Går det tro?? Känns lite tight och kanske hårt att "begära" det av sig själv när det inte är så mycket kvar. Men utmaningar är till för att testas. Eller hur?!


Nu måste jag gå och kissa. Bara så att ni vet. Hörs senare.

Av Annci Hultström - 25 januari 2011 22:33

Kvällen började med blodvite... W skulle hjälpa till med middagen. Salladen föll på hennes lott. Men som hon skar sig. Med tanke på hur mycket blod som kom borde inte tummen sitta kvar. Men jag kan lugna er med att den gör det.


Grät gjorde hon åxå. Massor. Hon blev ju jätterädd. Själv var jag helt lugn, sansad och saklig. Högläge, tryckförband och lugnande prat. Blir alltid sån när det händer allvarliga saker. Men så fort jag lämnade hemmet, efter middagen, för att skjutsa Soffan... ja, då fick jag nästan kräkkänslor när jag tänkte på att mitt älskade barn gjort sig så illa. Hmm... bättre så iofs så hon slipper se.


När jag kom hem igen var hon nybadad och tummen hade sedan länge slutat blöda. Så det var inte tal om att stygn behövdes i alla fall.


Kvällens tårar var inte slut med det. Nä, jag "plågade" mig själv med att se "Sofias änglar". Fixar inte sådana program utan att gråta mig mosig. Den som såg det och inte berördes är hjärtlös. Tror jag. Vilken programidé. Underbart!!!!


Såg äntligen klart "Narnia" åxå. Bra film. Nu väntar trean nån kväll.


Nä, nu - sängen. Sov gott å dröm sött!!

Av Annci Hultström - 25 januari 2011 15:15

... redan runt i Thailand. I mina tankar. För tillfället jagar jag en bra rygga åt W, för tanken är ju att hon ska bära lite av sin egen packning. Det jag hittat är att barn ska bära mellan 20-25% av sin kroppsvikt. Och hon väger ju 18 kg nu (kanske 19 då), så c:a 4-5 kg. Låter det rimligt? Det känns så.


Nu är bara frågan vilket märke/modell på rygga... Kollar man på "riktiga" ryggor så är ju priset rätt högt. Uppemot ett par tusen kronor. Det har jag ingen direkt lust med. Så det lutar åt en Bergans Nordkapp JR. Se här. Vad tror ni? Någon som har erfarenhet?


Vi kommer ju inte direkt kuska runt och gå i timmar... det blir mer ombord på båtar, mellan hamn/hotell o.s.v Och det som ska packas i den ska vara lite av hennes kläder, leksaker, nåt litet att äta/dricka. Så det ska vara en ryggsäck som sitter bättre än en "fick-gratis-med-bokklubben-rygga".


Ös in kommentarer om ni har tankar/åsikter/erfarenheter.


Hej förresten!


Hoppas allt är bra denna gråtrista tisdag. Här är det bra. Men, tro det eller ej, jag är trött. Kunde inte somna igår. Låg och tänkte på vad jag ska berätta om på det där "föredraget" på sjukhuset. Måste jag fundera på det redan?!


Idag ska jag hem, hämta W, laga mat och sedan skjutsa finaste Sofie till Arlanda. Ja, sen var den dagen slut. Typ. Får se om jag hinner på Friskis innan de stänger. Måste köpa kort nu när lönen äääntligen kommit.


Nej, nu måste jag ta och fixa mig ett mellanmål. Blir, i vanlig ordning, en knäckemacka med philadelphia och skinka. Tröttnar aldrig på det.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards