Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 12 januari 2011

Av Annci Hultström - 12 januari 2011 20:29

...ytterligare en VAB-dag passerat. Vi har lekt i hennes rum och rensat lite för att ge plats åt allt nytt hon fick i present/julklapp, bakat 100 minicupcakes (låter jobbigt,, men det tog bara en timme) fikat och kollat på Madicken. Ja, mer än så hann vi inte. Hon får vara hemma i morgon med, men då med H. Själv tänker jag jobba!! Och ha julgransplundring. Därav alla muffins. De ska det bjudas på. Så nu ska jag göra frosting med pepparkakssmak. Ser fram emot att smaka. För visst låter det gott?!


Ni vet programmet "Halv åtta hos mig", det har jag bara sett ett par enstaka avsnitt av för att det alltid gått samtidigt som "Biggest loser". Men nu håller ju det bara på en halvtimme och därmed har jag sett på det. Och oj, det är bra. Kul som attans. En ny favvis. Nu kollar jag åxå på det nya "Sveriges Mästerkock". Åxå ett bra program. Har aldrig brytt mig om matlagningsprogram (bortsett från Hells kitchen). Förrän nu. Det är avkopplande. Fint. Färgglatt. Kan nästan känna dofterna.


Med det avslutar jag för dagen och letar mig in till köket för att skapa frosting.


Önskar en god natt. Sov gott och dröm sött!!


Av Annci Hultström - 12 januari 2011 11:48

Ja, då har vi varit på 5-årskontroll med W. Hon gick igenom besiktningen och ännu en OK stämpel placerades i hennes rumpa. Och vaccination fick hon åxå. Om det sa hon som vanligt - NADA. Fattar inte, hon bryr sig verkligen inte om att ta sprutor. Hon sträcker själv fram armen, sitter blickstilla och tittar när nålen går in. Det är sååååå skönt!


Efter det handlade vi ett par saker och sen åkte vi hem. Hon gick in och jag skottade. Men jag inser ju nu att det var helt i onödan, för det har kommit minst lika mycket till på bara en timme. Men det är ju inte värre än att jag får gå ut igen i eftermiddag. Typ.


Lunchen är äten och nu ska vi vila lite. Sen blir det muffinsbakning.


Ha en bra dag!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards