Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 21 januari 2011

Av Annci Hultström - 21 januari 2011 14:15

... liksom jag ha gratis tamponger?? I sånt fall, gå in här och registrera dig: http://www.tamponsforfree.se/Home.aspx. Det enda som krävs av dig är att du efter leverans svarar på några frågor du får i mailen. Låter inte det alldeles toppen? Tycker jag i alla fall, så jag har registrerat mig.


Nu är lunchen äten och bara 3 timmar återstår av dagen. Då bär det av till butiken med den gröna skylten med gul text. Ska handla mammadricka. Sen ska jag inhandla akryl-nagel-borttagningsmedel åxå för nu ryker naglarna. Man ska ju helst ta en paus efter ett halvår så naglarna får vila. Det är ett skäl. Men så tänkte jag sparar in på de pengarna åxå.


Varje gång kostar det 375kr och det ska göras var 3:dje vecka egentligen, men jag gör var fjärde vecka. Tänker man månadsvis är det inte mycket pengar... men slår man ihop det och ser till ett år så är man plötsligt uppe i en stor summa pengar... i mitt fall 4875 kronor. Gör man var 3:dje vecka är det 6500 kronor. Phu! Så viktigt är det inte för mig. Inte i år i alla fall. Då lägger jag hellre de extrapengarna på resan. Däremot ska jag ta ut pengarna varje månad och lägga de i en flaska. Vill liksom se besparingen live. Ha pengarna i näven när vi åker.


Nu utfodrades jag. En, enligt mitt tycke, gigantisk bulle kom i min ägo. Tänkte äta max halva om sisådär en halvtimme. De är så snälla. Tänker alltid på mig. Många gånger tackar jag faktiskt nej, men idag tyckte jag att jag kunde unna mig det när det är fredag och allt.


Vi hörs senare. Ha en fortsatt bra fredag!

Av Annci Hultström - 21 januari 2011 09:15

... TACK TACK TACK så innerligt för den fina presenten som låg i min brevlåda igår. Sååååååååå fina! Jag blev innerligt glad! PUSS på dig!


Undrar ni vad jag fick? Jo, det ska ni få se:

  

Dessa überfina tossor har Marre knåpat ihop alldeles själv. Ljuvligt fina!!


Nu tänkte jag visa er före- och efterbilder på hallen. Ok, vi kör.


FÖRE

  


EFTER

  


Visst blev det fint??? Ska upp med ett par tavlor på en sidovägg + en bordslampa på skåpet under spegeln. Och tänk - vi höll sams. Ett bra tecken för äktenskapet sägs det.


Åsså ett par bilder under förvandlingen:

    


Avslutar med en bild på den finaste ungen i världen:

   


Tänkte bjussa på ett par bilder på mig själv åxå. I underkläder. För jämförelsens skull. Men jag besparar er det just nu. Ber att få återkomma. Då har ni något att se fram emot... hahahahahaha...


Förresten, vi var ju på skolinfo igår igen. Det var den "vanliga" kommunala skolan i området. Den jag redan innan dömt ut p.g.a rykten. Men WOW - där hade vi en riktig skola. En skola med både gympasal, kemisal, slöjdsalar, musiksal (med mängder av instrument), bildsal. Och fin var den. Ombonad, fint inredd. Ja, perfekt helt enkel. Men det är ju det där med språket. Engelskan. Den har den iofs från förskoleklass åxå, men i mycket liten utsträckning (lite spellekar, sånger på engelska). Kanske vi får göra avkall på det. För det kändes så rätt i övrigt. För oss alla tre. W kände sig hemma på en gång och flera av kompisarna kommer att gå där. Men en skola återstår. Vi ger den åxå en chans. Såklart.


Ikväll blir det fredagsmys. MED ett glas vin. Inte utan som förra veckan. Let´s dance blir det. I alla fall för oss med snippa. Den andra typen i  familjen uppskattar inte det programmet lika mycket. Hmmmm... konstig prick.


Önskar er en fin dag. Ta hand om er!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards