Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 29 maj 2013

Av Annci Hultström - 29 maj 2013 16:22

... en dag till ända. Och den har gått bra. Riktigt bra. Men trött är jag. Gissar att det tillståndet kommer hänga med ett tag.

Massagen var gudomlig och det gick bra att ligga på mage. Det tar sig med andra ord ?.

Nu ska jag göra räkningarna och sedan hämta W, för att därefter fixa middag. Det blir kycklingwok idag. Mmmm... men frågan är om det klår Grekisk sallad?! Det var gårdagens lunch. Och mellanmålet var vattenmelon och jordgubbar. Mmmm... säger jag om det åxå.

Btw - W har verkligen utvecklats under sitt första riktiga skolår. Kolla in handstilen:

Av Annci Hultström - 29 maj 2013 07:12

... trötta ögon och ett sovsvullet ansikte önskar jag: God morgon!

Inatt har jag sovit helt ok, men aningen för kort. Men det ska nog gå bra. För gick måndagen (efter minimalt med sömn), så går allt.

Igår jobbade jag hemma, för alla kollegor var ute hela f.m så det blev bäst så. När jag var klar för dagen blev det en stund i solstolen och efter det planterade jag blommor i krukor ute. Sen fixade jag middagen och mitt i det fick jag ett sms om att W skulle äta hos den kompis hon lekt med hela e.m Så det blev en middag på tumanhand. Där meningar fick avslutas och tystnad fick råda emellanåt. Rätt skönt, om man får säga så ;-).

När hon sov kollade vi klart på en film vi börjat på, sen dök jag i säng... svullen som en julgris. Jag somnade på två röda. Och vips var det en ny dag!!

Förresten, ser ni tröjan jag har på mig? Den hittade H åt mig och jag älskar den. Den är köpt på en billighetsaffär i Norrtälje. För 60kr. Ett kap. Fast det återstår att se hur den är efter en tvätt ;-).

Jag hade tidernas lugnaste jour, så jag kunde lämna hemmet mycket tidigt och är snart vid Norrtull. Normalt brukar jag inte vara på jobbet förrän vid 9.30, så det känns bra. Har faktiskt bokat 50 min massage på jobbet idag. Hoppas det funkar att ligga på mage. Annars får hon kanske improvisera.

Nä, nu återstår bara att önska en bra dag. Glöm inte i paraplyet...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards