Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 20 maj 2013

Av Annci Hultström - 20 maj 2013 21:43

... har gjort det igen. Dragit ut en tand utan ett pip. Nu väntar hon på tandfén.

Fattar inte hur vi lyckats så obeskrivligt bra, med att få henne trygg i situationer som inkluderar obehag (sjukhus/käftis)?! Det är så skönt!!! I belöning fick hon ett par shorts och en t-shirt med en "amerikanska-flaggan-dödskalle" på. Hon blev jätteglad!!!

Innan vi åkte ringde läkaren. F.ö när jag satt på toa... vad är oddsen?! Nåväl... Han tyckte allt lät normalt och värken som är centrerad på vä sida om naveln kan bero på att jag kanske sträckt mig och att det blivit en inflammation i den muskeln (för tydligen är muffen fastankrad där i krokarna). Men jag kunde köra på som vanligt och istället äta smärtstillande (Alvedon) + antiflammatoriskt (Ipren). 1 av var, 3 ggr/dag. Den enda träningen jag skulle skippa var typ boxning (slag mot magen är inte alls bra) eller rörelser som innebär onaturlig sträckning bakåt. Typ att gå ner i brygga. Känns lite jobbigt, det är ju trots allt min favvissyssla ;-). Och jobba på måndag såg han inget hinder i heller. Ja, snart är det alltså ordning på torpet igen.

Jag somnade förresten i solstolen idag. I en dryg timme. Utan spf. Det syns...

Nu ska jag snart lägga mig. Måste börja vända tillbaka dygnet.

Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 20 maj 2013 12:12

... är det varmt i solen. Jag till och med svettas på ovansidan av fötterna. Och gördeln + linnet dryper det med. Men åh, vad skönt det är tycker jag. Skulle tveklöst kunna bosätta mig i ett riktigt varmt land.

Idag ska läkaren ringa mig. Jag måste höra om svullnaden och värken jag får efter minsta ansträngning verkligen är normal. Igår kväll hade jag en 7 månaders gravidmage. När den blir så kan jag knappt äta eller dricka för att gördeln blir så tight. Så inför mitt kvällsmål igår tog jag faktiskt av den en stund. Märkligt. Får se vad han säger.

Nä, nu ska jag göra mig en fetasallad till lunch.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards