Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under augusti 2013

Av Annci Hultström - 10 augusti 2013 06:41

... då:


Nu bör det gå, för det gör det alltid den här tiden på dygnet. Det är väl bara jag vaken antar jag?! ;-)

Ja, det är alltså morgon. Klockan är 07.30 här och jag har precis vaknat. Av mig själv. Som vanligt. Det var bara igår som jag vaknade senare (kl 08.30), men då hade jag varit uppe ett par vändor på toa på natten + att jag hostade som en tok i omgångar.

Jag vaknade ju i onsdags och mådde kasst, då kom åxå rethostan. Den visar sig bara nattetid. Såklart. Men i natt har både den och magen varit lugna, vilket visade sig i bättre sömn och tidigare uppvaknande.

Hemresa idag alltså. Det känns bra, även om det är dåligt väder som möter oss. Enligt tidtabell ska vi åka härifrån kl. 16.30, lyfta kl. 22 och landa kl. 00.55 Så vi ligger väl tillsängs senast kl. 2. Hoppas jag.

Hörs vi inte mer idag (ni vet... dug-internet) så vill jag önska en toppenlördag!!

ANNONS
Av Annci Hultström - 9 augusti 2013 20:51

... 25 minuter dans:


Utöver det. Inget. Så vi var snabbt på shoppinggatan. Där såg vi den här affären:

[Bild]


Lite udda affärsidé - bikiniförsäljning och biluthyrning.

Nu är vi på rummet igen. Vi ska väl börja packa är tanken.

Gör ett nytt försök med bilden, på elvispen, som föll bort sist och önskar även GOD NATT!

[Bild]

ANNONS
Av Annci Hultström - 9 augusti 2013 17:47

Nytt bildförsök:


Och btw, se på elvispen vi tog med oss:

[Bild]

Av Annci Hultström - 9 augusti 2013 17:27

... kommen. Den kommer vi tillbringa på hotellet, för det ska visst vara turkisk afton. Vad det nu kan innebära.

Sedan blir det en sväng på shoppinggatan här intill. W vill köpa present till sin killkompis Kaveh. Kill-k-o-m-p-i-s. Så ni vet. Absolut inget annat än det ;-).

Dagen började med en sväng på stranden. Idag lät vi termometern ligga lääääänge i solen. Den exploderade inte, men gick upp till +55 grader. Inte konstigt att man svettas och trivs bäst i skuggan där det inte är mer än kalla +40.

[Bild]


Efter att vi kommit i ordning var det dags - parasailing för de två yngsta i familjen. Jag gjorde det för typ 20 år sen, så jag hoppade det idag. De gillade det. Skarpt. Ca 80 m upp var dom:

[Bild]


Nu har vi afterpool på rummet. Jag har sovit en stund... mår sådär. Ont i knoppen och asseg. Har nog druckit på tok för lite... 1 liter/10 grader sägs vara ett bra mått. Så ca 4 liter borde jag fått i mig... men nä, ca 2 har jag kanske lyckats peta i mig.

Av Annci Hultström - 9 augusti 2013 08:06

... jag har sett min första burkini åxå. Trodde på riktigt att det varit ett påhitt, men nä:


Superbra ju. Ger ju alla möjlighet att njuta av det vatten gör med en!

Nu, frukost!

Av Annci Hultström - 9 augusti 2013 07:53

... var ju inte av bästa sort, men några bilder fick vi till i alla fall. Och ler gör vi åxå ;-).

Av Annci Hultström - 8 augusti 2013 15:10

... och lömska ormar. Det är vad de är, de inhemska.

Vi kom till båten i morse där det var utlovat bara skandinaviska barnfamiljer, inga ryssar, inget party, egen dryck kunde tas med (eller köpas ombord) och återbetalning x 2 om vi inte var nöjda.

Det första som händer är att vi fråntas vårt vatten (löfte #1 spräckt). När vi kommer upp på däck är där redan 2 större ryska sällskap (löfte #2 spräckt). De var iofs inte det största problemet, utan det var snarare resten av passagerarna... inte en enda skandinavisk barnfamilj förutom oss (löfte #3 spräckt), utan idel partysugna unga människor och ett par äldre. Jag gick ner och frågade om vi var på rätt båt och berättade vad vi köpt för resa. Han hävdade att det blivit fel i bokningen, för den båten hade blandade passagerare och mycket hög musik (löfte #4 spräckt). Vi ville helt enkelt inte ligga en hel dag i den miljön, så efter en lång diskussion klev vi av. Han skrev en lapp om vad som hänt och hänvisade oss till stället där vi köpt biljetten. Där skulle vi återfå våra pengar. Men någon garanti för de kunde han inte lämna (no shit, Sherlock).

Väl vid hotellet igen, gick H dit och tog diskussionen. Men nä, en missförstånd måste ha skett, så några pengar skulle inte återbetalas (löfte #5 spräckt... och därmed 5 av 5).

Under tiden gick jag och W och tittade på en kamel. Man kunde rida på den för pengar, men plånboken hade H så vi tittade bara och tog kort. Plötsligt slängde han upp W på den. Jag tänkte att det var en snäll kille (samma sak har nämligen hänt i Egypten). Sen sa han att jag åxå kunde sitta, så kunde han ta kort. Visst, schysst. Sen började kamelfan gå. En yttepytte tur. När vi klev av ville idioten ha 250kr. 100kr/skalle + 50kr för att han fotade. Med min kamera. Han fick 80kr. Bajs!

Efter detta var jag så arg så jag grät bakom mina solglasögon. Jag svor åxå på att aldrig åka till Turkiet igen. För vi är inte nämnvärt nöjda med nåt egentligen. För livliga stränder, djupt vatten på en gång (inte ens jag bottnar pga vågorna), hög musik överallt, jobbiga säljare och dryga restauranginkastare.

Och på just det här hotellet är vi de enda skandinaverna just nu. Resten är ryssar och turkar. De har ingen respekt för andra what so ever. Vuxna som barn tränger sig i kön till vattenrutschkanan, kastar sig hejdlöst i poolen utan att först se var de kommer landa, skriker och är bara jävligt jobbiga.

Usch, känner mig som värsta pensionären, men jag vill ha lugn och ro på min semester. Och framförallt vill jag semestra på ett ställe där folket lever för att ge mig en bra upplevelse... inte bara ha mina pengar och sen skita i resten.

Nu lämnar jag det och bjussar på bilderna från igår. Om det går den här gången vill säga...

Av Annci Hultström - 7 augusti 2013 21:46

... annars får det vänta tills i morgon. Bitti. Då har väl kvoten för dagen laddats upp igen. Typ.

[Bild]

[Bild]

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Livets resa - på mitt sätt! med Blogkeen
Följ Livets resa - på mitt sätt! med Bloglovin'

Följ mig


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se