Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under augusti 2013

Av Annci Hultström - 16 augusti 2013 17:43

... vilken pysslig dag det blev. Här är resultaten:


Ska bara målas. Och förses med magneter. Sedan åker de upp på kylen :-).


Studsbollar, lunch, ansiktsmålning och bakning.

Det blev en Mor Fridas/Snoddas/Chokladrutor/Kärleksmums (kärt barn har många namn). Jag har inte smakat den (fastar ju), men av konstistensen att döma är det nog den saftigaste jag någonsin fått till. H & W ska få sig en bit till dessert. Då får jag veta om det stämmer. Och själv tänkte jag smaka i morgon.

Ansiktsmålningen måste jag ju ge mer utrymme. För oj, vad kul det var. Och wow så duktig W var. Se bara på bilden (original till vänster, våra resultat till höger):


Fina va?!

Efter lunch fick jag mig ett riktigt gott skratt. Se själva:


Hahaha... underbara unge!!

Apropå lunch... detta är vad jag druckit idag:


Jag får ju dricka/äta 500 kcal/dag, så jag tänker ta 2 sånna/fastedag och dela upp på 4 måltider. Det blir 400 kcal. De sista 100 kcal blir en frukt eller nån morot. Alt. ett glas mjölk. Eller kanske 30 gram ostbågar. Haha... nä, inte då. Det har f.ö gått löjligt lätt att fasta. Så det känns inte som detta kommer bli speciellt jobbigt nån enda gång.

Nä, nu ska jag göra mat till de andra. W fick välja och då blev det pasta med prinskorv. H lär ju hoppa jämfota av lycka... prinskorv. På en fredag. Han förväntar sig antagligen en köttbit. Med bejja. Typ. ;-)

Av Annci Hultström - 16 augusti 2013 11:01

... here we go!!

(Schysst rim va?! Kunde bara inte låta bli ;-))

Japp, idag börjar jag alltså med 5:2. Man börjar ju alltid på måndagar. Men varför? Det går ju börja en fredag åxå. För med det så blir det en "äta-och-dricka-onödiga-kalorier"-dag mindre. Sen blir nog nästa dag på söndag. Allt beroende på min status efter hagg-träffen på lördag förstås.

Efter det är tanken att köra tis + tors. Fast smartast är kanske att ta fredagar som en av dagarna. Det är det då det svullas mest på jobbet (som jag iofs inte har kvar så länge till). Får fundera, testa och utvärdera lite senare.

Nej, nu ska jag viga dagen åt pyssel med den lilla. Det ska ansiktsmålas, gjutas i gips, bakas... phu, hur ska vi hinna?! ;-)

Av Annci Hultström - 15 augusti 2013 22:47

... i den här rackarn:


Så sjukt skön att köra!!!

Var ju upp till mor & far idag och en behaglig bil gör ju resan helt klart lättare.

Väl där åt vi lunch och sedan åkte vi till Barnens Bruk i Lövstabruk. Trevligt ställe!


Hemma hos mor & far igen kom den här filuren på besök:


Hmmmm... Hur gör hon det egentligen?!

Efter en god grillmiddag vände vi bilen hemåt. De 11 milen gick på 56 minuter.

Nu är det dags för bingen. Är HELT slut. Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 15 augusti 2013 07:56

... hosta, vaknade jag urlakad och förkyld. Så idag blev det ingen morgonpromenad. Ska känna efter under dagen och ta det ikväll om det känns bättre.

Men innan det ska vi upp en sväng till mina päron, jag och W. Ska försöka komma iväg ganska snart. Eller ja, senast kl 10 tänkte jag. Vi åker hem ikväll igen. Så vi hörs efter det. Om inte förr.

Ha en fin dag i solen!!

Av Annci Hultström - 14 augusti 2013 23:43

... fetaostbiffar med tzatsiki. Det blev köttfärslimpa fylld med en röra gjord av fetaost, soltorkade tomater och vitlök. Till detta en vitlökscremefraiche. Mmmmmmm... så gott det var!!!

Under kvällen har vi åxå fått en gymnastikuppvisning av W. Och sett de två sista avsnitten av "Homeland". Sjukt bra serie. Se den!!!

Nu väntar bingen. Så GOD NATT!!

Av Annci Hultström - 14 augusti 2013 16:12

... ur led. 3 timmar på ett leklandet "Stor & liten" (Barkarby), med barnläten, sätter spår. Försent kom jag på att lurar hade varit bra. Då hade ju hunnit med ett par sommarpratade under tiden.

Men snart har jag planer på att åka hemåt. Om barnen (W har en kompis med sig) bara kommer någon gång. Försöka leta efter de är dömt att misslyckas, för det är gigantiskt här. Och fräscht.

Ska hem och slänga ihop nåt käk. Det blir biffar med feta ost i. Och potatis. Och tzatsiki. Vad äter ni idag?

Förresten, är det någon av er som testat 5:2? Man äter som vanligt under 5 av veckans 7 dagar. De andra två fastar man och äter då max 500 kcal (600 som man). Sägs vara mycket effektivt, för att den metoden liknar det sätt att leva på som kroppen från början är byggd till... jaga och sen äta, för att fasta innan nästa byte lyckas fångas in.

Funderar på att testa. Inte främst för tappade kilon, utan snarare för hälsan. Har läst olika rapporter och värden sjunker, blodtryck normaliseras, folk sover bättre o.s.v Och det kan ju aldrig vara dåligt.

Av Annci Hultström - 14 augusti 2013 08:45

... vilket betyder att jag har mindre än 1 vecka kvar av semestern. Men vet ni? Det känns ändå helt ok, för jag vet att det bara rör sig om drygt 3 veckor... sen behöver jag inte pallra mig dit igen. Åh, vad den känslan är skön i maggropen.

Nu har jag varit ute på rundan. Idag var det lite piggare ben, så resultatet blev 30,55 på 4 km. Igår var det 33,10. Så vi får väl se hur det förbättras. Gäller bara att hålla i det när jobbet börjat igen. Då blir det inte på morgnarna (tänker inte gå upp kl 3 direkt...), utan kvällar. Då är det alltid lite svårare att komma iväg. Men jag ska kämpa.

Nä, nu blir det duschen. Och frukost. Om barnet vaknat vill säga. Sen tror jag vi ska ta oss till Akalla 4H-gård. Om vädret är med oss såklart.

Av Annci Hultström - 13 augusti 2013 23:23

... med diverse påhitt.

Promenad med stock-ben. Långfrukost i soffan till en film. Ett gäng spel (förutom bildens två blev det även Barn-alfapet och ett par olika kortspel.

Nån timme efter lunch hoppade vi på cyklarna och hojjade 5 km till Rotebro där vi handlade. Och lagom till störtregnet kom, så kom H och hämtade upp oss.

Kvällen har bestått i film och ett par avsnitt. Nu väntar sängen, för jag är sjukt trött. Sov gott och dröm sött!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards