Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under juli 2013

Av Annci Hultström - 13 juli 2013 13:16

... kväll igår. Som vanligt när umgänget består av fam Z. Vi åt och drack gott, lyssnade på musik och pratade massor. En perfekt fredag!!

Efter en god natt åt vi frulle ute. I skuggan. Inte ens där var det kallt. Underbara sommar!!!!!

Nu är vi påväg till landet. Kanske blir det en tur till badet. Känns som det skulle kunna vara väldigt varmt i vattnet idag.

Önskar er en härlig lördag!!


ps. Bilen är bäst!!!!

Av Annci Hultström - 12 juli 2013 22:04
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Annci Hultström - 12 juli 2013 16:28

... bullen, som syntes på kortet i morse? Den bråkar med mig idag. Det hugger och är superömt. Och värre blev det efter min 40-minuters promenad fram och tillbaka till Kungsholmen idag (åt lunch med en konsult). Skulle vara intressant att veta vad det är. Om det ens är nåt.

Nu ska vi packa lite och sen dra oss mot Åkersberga.

Önskar er en toppenkväll!

Av Annci Hultström - 12 juli 2013 07:36

... bilderna jag utlovade under gårdagen uteblev. En storstädning kom emellan och lämnade mig med en svullen "gravidmage". Alltså inget att visa upp.

Men nu, denna soliga fredagsmorgon, har jag stått modell (dock med tejp).


Det har onekligen hänt en del.

Men kolla på nu-bilden som är tagen framifrån. Ser ni bullen till höger (snett nedanför) naveln?! Det är där jag haft som ondast hela tiden, så frågan är om nåt är fel?! Det visar sig på återbesöket. Som f.ö skulle skett nu, men avdelningen är stängd över sommaren så det blir väl i september kan jag tänka.

Idag ska vi hem till fam Z. Det ryktas om promenad fööööre rosévinet. Hmmmm... Vi sover kvar och åker direkt till landet i morgon. Där ska Nathan firas. Så en trevlig helg går oss alltså till mötes.

Vad ska ni göra?!

Av Annci Hultström - 11 juli 2013 07:54

... raringen 3 månader:


Det måste firas. Med nytagna bilder. Hann dock inte nu på morgonen, så ni får hålla ut tills ikväll. Om ni nu vill se förstås... vad vet jag?!

Hur har dessa tre månader då varit? Ja, sammanfattningsvis kan jag säga: Jobbigare än jag väntat mig. Men absolut, absolut värt varenda aj. Det är en underbar känsla att dra händerna över magen och att se den i spegeln. Men framförallt är det obeskrivligt skönt att slippa knöla ner en stor äcklig skinnkorv i brallan, slippa svetten under den och inte behöva känna hur den rör sig på det sätt den vill.

Däremot väger jag 1 kilo mer nu än på operationsdagen. Och då togs det bort 1,5 kg. Så 2,5 kg har jag gått upp. Det känns ju såklart bajs, men inte oväntat. För kan man inte röra sig alls, i kombo med samma intag (och kanske lite mer över midsommar) blir det ju så. Men nu har jag ju provat på att springa och det gick ju bra, så aktion förändring är påbörjad.

Nu är jag snart framme i stan, så jag rundar av. Önskar er en fin dag!!

Av Annci Hultström - 10 juli 2013 22:17

... semester. Ja, om man räknar bort de lugna timmarna på jobbet. Semesterkänslan idag bestod av sommarregn i kombo med pedikyr. En underbar sådan.

Den ägde rum på Select collection på Norrlandsgatan 18. Promenaden dit var kort och mycket rask. Regnet öste nämligen ner och gjorde mina tygskor totalt dyblöta.

Väl där fick jag ta av dom och på åkte ett par sköna tofflor istället. Sen fick jag lägga mig i den skönaste av fåtöljer och njuta.


Så skönt det var. Jag somnade till ett par tre gånger, så när jag vaknade var jag i en liten mysbubbla. Tills jag skulle sticka in fötterna i mina blöta och kalla skor... då vaknade jag till illa kvickt.

Men innan det blev jag bjuden på vatten, kaneläpple på pinne och lite mandlar. Gott och trevligt.

Kan rekommendera stället. Lite dyrare, lite lyxigare.

Syrran lade upp en bild på W. Tydligen vill hon ha häst (nähä... ere sant?!?!).


Nu väntar bingen. Och sömn utan press på jourmorgon. Åh, så skönt. Hoppas jag.

Natti natti!

Av Annci Hultström - 9 juli 2013 16:07

... gårdagen kändes som semester, hur ska jag då beskriva den här dagen?!

Sitter på TGI Kungsan. I solen. Med ett glas rosé. Jag väntar på Tina & Lisa. Och njuter!!

Av Annci Hultström - 9 juli 2013 08:21

... igen. Bara 1 tisdag till behöver jag gå upp före tuppen innan det är semester. Ljuvliga känsla!!!

När jag läser det nu kan man tro att jag bara jobbar en vecka till... men nä... tyvärr. Eftersom vi är två på jobbet turas vi om att ha jour på olika dagar. Så nästa vecka har jag torsdag + fredag istället. Det är bra, för då får jag sluta tidigt nästa fredag när vi ska till Guldstället (ja, Jangsäters sommarmansion alltså).

Idag, efter jobbet, ska jag träffa Tina & Lisa. Ska bli übertrevligt. Frågan är bara vart vi ska gå. Förslag på bra utomhushak i stan emottages tacksamt!

Jag känner inget i magen efter min prommis-jogg igår. Hade ont när jag lade mig, men inget nu. Skönt!! I morgon blir det därför hela rundan (4km).

Det blev en lugn morgon och nu sitter jag på bussen påväg till kontoret. Tycks bli lika varmt idag som i söndags. Redan kl 7 hade vi +18 i skuggan på baksidan. UNDERBART är förnamnet :-)

Önskar er en härlig dag, var ni än är och vad ni än gör!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards