Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 25 juli 2013

Av Annci Hultström - 25 juli 2013 19:19

... härlig dag ute på Värmdö.

Först blev det frukost på Systrarna Delselius vid Grisslinge havsbad. Underbar miljö. Värt att återvända till! Såg f.ö Plura där åxå.

Sen åkte vi till Siggesta gård där vi spelade äventyrsgolf och gick äventyrsbana i skogen. Det blev åxå lunch och glass i solen.


Har ni inte varit där - ÅK! Grymt ställe!

På vägen hem handlade vi ingredienser till Sangria. Så det dricker vi nu med köttet ligger på grillen. Gott som attans!!!


Nu är det snart middag, så adjöken för en stund!!

Av Annci Hultström - 25 juli 2013 08:05

... början på en kunde sluta så bra. Hade sovit dåligt. Hade jouren. Var tvungen att snabbt få undan allt på framsidan. Hade lätt huvudvärk. Det var kallt och mulet. Men så kom semesterögonblicket. Och jag tog en tupplur. Efter den gjorde vi oss klara och åkte in till stan.

Först en sväng inom jobbet för avlämning av jourtelefonerna (skön känsla) och sedan vidare till svägerskan.

Där tog vi ett glas rosé på deras balkong och tog därefter en promenad till/genom Gamla Stan i den nu toksoliga och megavarma huvudstaden.

Första stopp blev Café Tabac och deras uteservering. 2 glas och 7 tapas senare (varför envisas tapashak med att ha så små bord?!) gick vi till Lydmar. Uteservering med musik. Märklig ormtjusarmusik förvisso, men det gav en utlandskänsla i värmen. Ett par glas senare gick vi tillbaka hem och satte oss på balkongen (som rymmer precis 2 pers) och njöt vidare. Den har en underbar vy och sommaren visade sig från sin allra bästa sida !!


Nu ska jag invänta familjen som kommer vid 9-tiden. Därefter åker vi till Grisslinge havsbad för frulle och sen väntar en heldag på Siggesta gård.

Önskar er en underbar dag!!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards