Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under juli 2013

Av Annci Hultström - 8 juli 2013 22:03

... rask promenad blandad med lite löpning. Dock blev det "bara" 20 min. Kände att det kanske var dumt att gå ut för hårt... vet ju inte hur magen reagerar.

Väl hemma nattade jag W och skulle därefter hoppa in i duschen, men då är det nån människa som halvhysteriskt ringer på dörren och sliter upp den. Hann bli aningen fundersam innan jag såg att det var finaste herr å fru Z som kom på fika. Det tackar vi för! Trevligt, trevligt!!!!

När de åkt blev det duschen och ett avsnitt. Nu väntar bingen och förhoppningsvis 7,5 sköna timmar.

Önskar en god natt med fina drömmar!

Av Annci Hultström - 8 juli 2013 17:15

... som att jag har semester. En lugn dag på jobbet gjorde att jag kunde nyttja den sommartid vi har nu. Gick därför hem kl 14. W är hemlånad av en kompis och H uträttar ärenden. Så vad gör jag? Ingenting såklart. Eller ingenting kanske är fel att säga, för jag ligger faktiskt. I solstolen.

Snart ska jag äta rester från igår, thaimat. I solen såklart.

Som jag älskar det här vädret. Det ger mig enorma mängder med energi och det behöver jag verkligen, för de depåerna ligger långt under existens.

När W är nattad tänkte jag sticka ut på en prommis, för då är det nog lite svalare åxå. Har bestämt mig för att komma igång med det idag och gå minst 30 min/dag. Inget konstigt, men väldigt svårt att prioritera när man är som en urvriden trasa varenda dag.

Nä, nu - middag!

Av Annci Hultström - 8 juli 2013 05:37

... det har varit. Njuter fortfarande!

När vi kom till Lotta & Co. åt vi lunch (en underbart god lax gratäng) och sen var det altanhäng med rosé och skvaller för hela slanten. Till middag blev det grillat. Lika gott det. Vi var inte hemma förrän framåt 22-tiden.

När jag lade mig då gjorde jag nåt man inte ska... jag tog en morfintablett. Jag kände att jag bara måste få sova. Och tamefan, det funkade. Jag sov 8 sköna timmar.

Utvilad vaknade jag till en härlig söndag. Den bjöd först på frulle i solen.

Därefter packade vi strandväska och kylväska och styrde bilen till Västberga för pistolskytte.


Jag säger bara - PROVA. Så jävla kul och adrenalinpumpande. De två sista var 2 revolvrar. Ni vet, sånna riktiga cowbojsarpickadoller. Tunga som attans och sjukt stora. Smällen var därefter åxå.

Vi sköt mot en papperscowboy och samlade poäng. Jag fick 14. Den som vann fick 34. Men jag var långt ifrån sämst. De tre killar som stod närmast mig hade 3, 6 resp 13 poäng.

Som sagt - grymt kul. Jag gör gärna om det!!!

Efter det åkte vi till Långsjöbadet, men där var det gaaaaaalet mycket folk så vi åkte igen. Vår mcDonalds lunch åt vi i en park vi hittade. W lekte på lekplatsen och vi lökade i solen en stund.


När alla var nöjda åkte vi till ett bad i Täby. Där åt vi glass, fikade och slöade i timmar. Helt underbart. Vilket väder. Kl 18 visade termometern fortfarande +29 grader och när jag lade mig vid 22-tiden stod det 23,4 på den. Mer av det, tack!!


Jag sov med en sån "sova-mörkt-hela-natten"-mask i natt. Undrar om det var det som hjälpte eller om det var gårdagens sköna dag som gjorde att jag sov som en klubbad hela natten?! Blev tillåmed väckt av klockan. Det vet jag inte när det hände sist...

Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet (snart framme). Och hoppas på en lugn dag.

Av Annci Hultström - 6 juli 2013 12:47

... vilken bil. Vi älskar den redan. Efter typ 20 mil.

Och nyss började jag älska den ytterligare lite till. Insåg nämligen att jag kan få bilstereon att spela spotify från min telefon, genom att koppla den till en sladd. Visst, det finns bluetoothlösningar. Men jag lovar att den här sladden, för 40kr, från Biltema är billigare och alldeles tillräcklig åt oss.

Nu är W hämtad och vi är påväg mot Uppsala. Hon lämnade sin moster, båda kusinerna och jycken rätt motvilligt. Men med ett löfte om att ses snart igen. Sen att snart inte är förrän v. 33 vet ju inte hon.

Önskar er en härlig lördag!!

Av Annci Hultström - 6 juli 2013 07:17

... sömn tror ni?? Nä, såklart. Kl 03 vaknade jag och var vaken till kl 05. Somnade om och sov till kl 06.30 Så 5,5 härliga (???) timmar blev det.

Detta gör mig knäpp. På riktigt. Och jag tycker jag provat allsköns tips... byta miljö (lagt mig på soffan, suttit på en stol i köket mm), läsa, lyssna på avslappningsband, bytt kudde (vet inte hur jag tänkte där... desperat kanske??) osv. Har även tagit Ipren, det är ju avslappnande. Men nä, allt utan resultat.

Så nu frågar jag er - sitter ni på något bra tips eller bär ni på vetskap om ett läkemedel (recept eller ej) alt hälsokostpreparat som kan hjälpa??

Idag ska vi testa bilen på en lite längre körning. W ska hämtas hos min syster och sedan ska vi ju besöka Lotta & Co. Så det blir några timmar fram och åter. Ska bli spännande. Och kul. Och alldeles, alldeles underbart!!

Tycks bli varmt idag. Termometern visar redan +20 grader. Me like! A lot!

Vad ska ni roa er med?

Av Annci Hultström - 5 juli 2013 23:10

... i bingen (ja, alltså inte hopp-hoppat utan lagt mig i den). Och med en skön, lättare själ hoppas jag nu få sova gott i 9 timmar.

God natt och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 5 juli 2013 21:18
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Annci Hultström - 5 juli 2013 12:55
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards