Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under juli 2013

Av Annci Hultström - 2 juli 2013 16:25

... då är jag på benen igen. Har sovit massor, både igår och idag, vilket har hjälpt. Så i morgon blir det jobbet igen.

Och efter jobbet blir det ansiktsbehandling minsann. För ett av presentkorten jag fick när jag fyllde år. 40. För snart ett år sedan... Ja, jag vet... visst är jag snabb?!

När det är klart ska jag dejta min man. Äta nåt gott, kanske gå på bio. Bäst och passa på när den lilla är bortlånad. För det kommer hon vara från i morgon lunch till lördag. Syrran har semester och ringde och frågade om hon fick låna henne. Det får hon såklart... även om hon riskerar att få äta godis till frukost ;-).

Nej, nu ska jag in i duschen. Måste bli av med de sista bacillerna.

Av Annci Hultström - 1 juli 2013 21:07

... en dag på soffan. Har bara varit uppe ett par vändor för att hämta mat och dryck. Med det känns det lite bättre. Blir dock hemma i morgon åxå. Lika bra, för att vara sjuk nästa vecka är uteslutet. Då är vi bara två stycken på jobbet.

När W kom hem idag pep hon över till en kompis och lekte en stund. När hon kom hem åt vi middag och efter det har vi myst i soffan. Vi har sagt "naaaw" ikapp till alla söta hundvalpar på "Djursjukhuset" och sen kollat på Allsång från Liseberg. Men alltså... Lotta, har så svårt för henne *ryser*... Nä, tacka vet jag Måns! Behaglig röst, proffsig och snygg.

Nu ska jag äta lite jordgubbar och sen tvinga till mig lite nackmassage. Den är inte vad den borde vara.

Av Annci Hultström - 1 juli 2013 11:55

... någon som slog mig i huvudet. För som jag sovit... 2,5 timme utan att röra mig ur fläcken. Låg på exakt samma sätt när jag vaknade. Men känns det bättre är frågan?! Tja, jag tror det. Men kanske låter jag mig luras av Ipren/Alvedon-dosen., så än ropar jag inte hej.

Men nu är jag faktiskt lite hungrig och det är väl ändå ett gott tecken?! Det får bli rester från i lördags... hemgjord burgare. Ni minns va?!

Av Annci Hultström - 1 juli 2013 08:05

... i stan, på jobbet, sitter jag nu på pendeln påväg hem. Mår crap. Fortfarande jätteont i magen (tänk om nåt är fel?!), men har åxå blitt förkyld med pannknack, öm kropp, ond hals och tungt huvud. Så det blir sängen några timmar. Det hoppas jag ska hjälpa. För mer sjuk vill jag inte bli.

Förresten... När jag gick igenom centralhallen såg jag en hoper turister av asiatisk härkomst (kineser eller japaner... hur ser man skillnad egentligen?!). På deras resväskor, hattar, jackor och ryggsäckar satt taggar, klistermärken och badgar med texten "Tropic travel". Visst har vi det varmt i kära Svedala just nu, men tropiskt vete 17.

För om jag såg en annons för "Tropic travel" hade jag nog förväntat mig att resmålet var en plats i innersta Sydamerika. Inte Sverige, där isbjörnarna trängs på gatorna 8 månader om året. Typ. Men allt är kanske relativt?!?

Senast på fredag ska vi få hämta vår nya bil. Som vi längtar. Jag lovade H att få köra första turen. Det är ju trots allt han som varit mest missnöjd med konservburken vi har nu. Fast iofs, jag har ju lyssnat på gnället i 1,5 år, så kanske är jag värd det mer?!

Nä, nu ska jag snart stiga av.

Önskar er en härlig dag. Njut av solen!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards