Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 9 augusti 2011

Jösses, vilken händelserik dag (+ en hoper bilder)!

Av Annci Hultström - 9 augusti 2011 21:15

Oj, oj... vilken dag. Jag är helt slut. Blir en tidig kväll känner jag. Vi tar det från början...


Jag hade tänkt mig en sovmorgon, när tillfälle fanns. Men nä... jag vaknade såklart strax efter 7 ändå. Låg kvar och lökade, läste tidningen å bara softade. Gick upp vid 8. Gjorde mig och minsta familjemedlemmen i ordning. Åt frulle och gick sedan till skolan för första gången:

   


Där fick vi en massa info och W fick träffa lite kompisar från dagis. Hon var lite blyg, men det är väl inte så konstigt.... mycket nytt... stort. Men känner vi henne rätt har det släppt i morgon, så fort H gått utanför dörren. Ja, då ska hon vara där några timmar själv. Sen blir det i princip heltid från torsdag.


När vi kom hem igen fixade jag i ordning dagens middag (köttfärssås) i väntan på att Väsbyhem skulle komma för att besikta lägenheten inför renoveringen. När de gått igen (och jag även visar grannarnas längenhet) åkte jag & W för att hämta nya bilen. Här har vi just sagt hejdå till gamla bilen, den fick några pussar av oss båda:

 


Det kändes konstigt. Den har ändå varit en del av vår familj under lång tid. Det var i den bilen vi körde hem W från BB... mmmm... Men - FAN vad skönt att bli med ny bil ändå. En bil med 2 års garanti (eller 2000 mil, så snarare 1 år för oss), som förhoppningsvis kommer att rulla felfritt bra länge.


Att köra iväg i den nya bilen var skönt. Ovant, men skönt. Den är riktigt behaglig att köra. Men det gäller nog att läsa manualen för att fatta allt. Alla spakar å funktioner. Här tankar jag den för första gången. E85 blev det idag:

 


Sen körde vi till Fjärilshuset på Haga:


Det var fint, VARMT och roligt. Såg en massa fina fjärilar (fick dock inte så många bilder på dom... flög ju iväg hela tiden) och lite andra djur. Dessa Dvärgvaktalar med bebisar som inte var större än en valnöt, typ. Såååå söta:

   


Grå Jacko:

 


Fiskar i mängder. Här Kinesisk karp som gärna lät sig klappas... kändes udda, att klia en fisk... hmmm... Här får W en puss... ja, genom glaset ska väl sägas:

 


Fjärilar:

 


Hibiskus:

 


Sötnos:

 


Pupp-hänge (heter det så måntro?):


Efter en glass var det dags för mig att bli tillknäckt hos kilotraktorn igen. Sista gången för nu. Men jag ska dit om 3 månader igen och göra en koll. Så nu återstår att träna ryggmusklerna heltg enkelt. På måndag öppnar gymmet igen, på heltid, så då ska jag komma igång med det. Ska boka en guidning av maskinerna.


När vi var klara där tog vi en sväng förbi Ica Maxi, men sen var det bara HEM som hägrade. Nu har vi ätit middag, nattat W plockat undan lite. Och ja, sängen väntar. Passar väldigt bra efter en sån händelserik dag.


Hittade lite gamla bilder i kameran åxå. Nu får dom med.


Här försökte vi maxa och få en rejäl "value for money" på den glass som ingick i Pizza hut´s lunchbuffé:

 


En piffig fröken:

 


Påväg till loppisen i ösregn. Jag glömde ju berätta... när vi var klara på loppisen och gick mot bilen så kunde jag inte hålla mig... jag hoppade järnet i varenda vattenpöl jag såg. W med. Å vad vi skrattade. Och folk som såg oss log. Gillande på något sätt. Kanske ville de åxå:


Fullt upptagen med sitt Nintendo DS:


Nej, nu - sängen!

 
 
Ingen bild

Soffan

10 augusti 2011 09:12

Åh va stor tösen e ;) Kram till er alla tre, imorrn bitti drar vi!!!

Annci Hultström

10 augusti 2011 13:02

Ja, du Soffan! Tiden forsar fram. Kram å trevlig resa!

 
Carina

Carina

11 augusti 2011 21:45

Anmäl er vackra dotter till statist.se hon kommer garanterat få massor av jobb.Vilken skönhet :-)

Kul med ny bil.

Kramar <3

http://carinasviktminskning.bloggplatsen.se

Annci Hultström

12 augusti 2011 09:12

Nämen, TACK. Jag tycker åxå hon är en skönhet. Nej, jag är inte ett dugg partisk ;-)

Kram å trevlig helg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards