Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 22 augusti 2011

Av Annci Hultström - 22 augusti 2011 16:00

... dagar - eller 70 arbetsdagar - är det dags för avresan mot vår beskrivning på paradiset. Jag längtar. Massor. Men det behövde jag inte säga va?


Jag har varit osynlig i helgen. Har helt enkelt inte orkat skriva något. Men nu är jag på banan igen.


I fredags åkte jag ju som sagt till Bilfirma och fick mattan + däcken. Därefter tog jag en sväng på Coop och handlade ett par saknade saker. Sen blev det direkt hem till ett dukat bord. Nice.


Efter en kväll i soffan, med popcorn och ett par filmer, sov jag gott hela natten. Har jag för mig i alla fall, det var ju en evighet sen nu ;-). När jag vaknade på morgonen hällde regnet ner, så någon Väsbyhem-dag kändes inte aktuell. Men W höll stenkoll och berättade när det var upphåll. Hon ville så gärna dit. Så det fick bli så ändå. Men innan det åkte vi till Coop och inhandlade oss rejäla gummistövlar. Inget billigt skit som vi haft tidigare, utan äkta Tretorn fick det bli. De var nersatta med 200kr, så det kändes som ett smärre kap. Med de på fötterna kändes det plötsligt ok att åka på Väsbyhem-dagen.


Vi gjorde fiskdamm, W fick en ansiktsmålning (bild kommer) och framförallt skrev vi om vårt bredbandsavtal. Det gör H alltid där, de har så bra dealer. Enligt honom är det i princip gratis nu ;-)


När vi var klara där styrde vi kosan mot Uppsala. Där bara VAR vi. Som jag skrev tidigare så lökade vi. Hela kvällen. God mat, bastu - utan barn (vi delade upp oss) - men med scrub, ansiktsmask, hårinpackning, rosévin och massor med prat. Sen var det mjukisbyxor på och vuxentid. Kanonskönt var det. Hann även med att tvätta ett par maskiner.


Efter en god natts sömn, igen, åt vi frukost och sen packade vi ihop å åkte. Målet var Ikea (köpa diskmedelspump som man sätter fast i diskhon), Stadium (för att kolla in deras one-piece-kopia), Skopunkten (höstskor till W) och en skogspromenad (i hopp om att hitta svamp). Så här gick det:

  • Ikea - hittade det vi sökte + lite till såklart (det är väl det dom lever på - det där lilla extra som är omöjligt att inte få med sig hem)
  • Stadium - deras "one-piece var asskum i modellen och mer baggy än vad som är lagligt.
  • Skopunkten - nada som var nåt att ha
  • Skogen - inte ens en fulsvamp här heller, trots att jag hittade massor i just den skogen för ett år sedan. Hmmmm...

Efter det släppte H av mig & W på Ica (han åkte till förrådet och dumpade vinterdäcken som fortfarande låg kvar i bilen). Vi skulle handla lite + hyra en film. När det var avklarat blev det BK-middag i soffan, tittandes på filmen vi hyrde (som jag nu inte har en aning om vad det hette... jo, just det... "Sagan om Desperaux"... supersöt liten mus som skulle rädda en prinsessa). När W sen var nattad kollade vi åxå på en film, "How do you know". Det var med Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd, Jack Nicholson m. fl. Helt ok film.


Ja, efter den var det bara sängen kvar. Ytterligare en natt sov jag GOTT.


När jag vaknade i morse var ju tanken att jag skulle till läkaren, men eftersom jag inte hade ont i huvudet alls varken igår eller när jag vaknade (och inte ens nu, efter en hel dag på jobbet) så kändes det "onödigt". Svårt att förklara då hur det känns... så jag väntar tills det kommer tebax, för det vet jag att det gör.


Nu ska jag snart åka hem. Fast det blir iofs inte direkt hem. Måste via Ica Maxi (lämna tebax en sak), Ica (lämna dvd-filmen) och Jet (tanka - logiskt va?). Tur att H jobbade hemma idag så han kan hämta W.


Ringde f.ö hem vid lunch. Skulle höra om han blivit döv av bilandet (av betong i badrummet)... men nä. Det värsta är tydligen redan gjort. Nu drogs det el. Så det känns som att det kommer gå rätt smidigt det här ändå. Och det gillar vi. Skarpt.


En sak som inte gillas lika skarpt är att de pajjat en lampa på vårt kontor. Det är en sån gammal sak, som är efter farmor & farfar. En fotogenlampa som gjorts om till el-lampa (eller om den köptes så, det är jag osäker på). Men hursom... den har en stor vit glaskupa, den är hel. Men innanför den sitter en sån lång kupa i genomskinligt glas (där lågan var, om ni förstår). Den är i 1000 bitar. Jag ringde på en gång när jag såg det och inväntar nu återkoppling på vad de gör åt det. Kan tänka mig att det inte är det lättaste att få tag i en sån igen. Hmmmm...


Förresten, jag har skrivit in mig på Aftonbladets Viktklubb. Jag har ju stått still i en smärre evighet nu (är iofs glad att jag står still och inte går upp) och känner att nåt drastiskt måste göras. Nu ska jag följa det några veckor och se om det släpper. Gör det inte det, så är det väl helt enkelt så att kroppen valt sin vikt och då är det bara att gilla läget. Kan f.ö rekommendera deras sida. Den kostar ju lite, men är grymt bra.


Idag hade W sin första skoldag åxå. Det var en stolt tös som vaknade i morse och ville packa sin ryggsäck. När H lämnade henne och vinkade så himlade hon med ögonen och vinkade lite förstrött. Raringen, som blitt så stor. Ska bli kul att höra vad hon har att säga när hon kommer hem.


Nä, nu ids jag inte skriva mer. Men vi hörs säkert senare. Eller i morgon. Ha en bra kväll och god natt, säger jag. För säkerhetsskull.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards