Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 27 juli 2010

Av Annci Hultström - 27 juli 2010 16:30

...trött. Sitter här och gäspar käkarna ur led snart. Fastnade vid pusslet igårkväll när vi kom hem. Skulle bara lägga några bitar... men några blev massor. Ville inte bryta när jag hade så bra flow. Men när klockan slog spöke lade jag av. Men innan jag somnade var klockan 00:45. Så jag får skylla mig själv helt enkelt. Funderar dock på att skippa middagen på San Marco idag och ta den en annan dag istället. Hade ingen lust att sitta där och gäspa.


Har glömt förresten...


Emmely - TACK för fina peppande ord :-)


Sandra - jag tänker fortfarande gå på att jag har 80 DUBBEL D... tror inte ett skvatt på att de har mindre kupor på Change   .


Nu - hemgång.

Av Annci Hultström - 27 juli 2010 08:30

Ja, nu har jag ställt mig på vågen... och kombinationen "hälsovecka" + mens gav en uppgång på 1,5 kg. Inte bra alls - MEN hade det varit före open hade jag gått upp minst 4 kg... så jag ser inte de som ett problem alls faktiskt. Och nu ska jag & Henrik ut och springa/gå varje kväll den här veckan och nästa. Han har köpt sig ett par ordentliga löparskor (ska bara byta dom idag mot ett par mindre) - så nu blir det full fart. Bäst att passa på när W är borta, annars kan vi ju inte göra det ihop. Första passet blir i morgon (för ikväll ska ju skorna bytas + att vi ska till banken, ut å äta å handla lite). Ska bli kul! Det är något vi aldrig gjort ihop. Ja, gått har vi väl gjort någon gång ihop, men inte i träningssyfte såhär.


Igår var vi alltså och firade Tina som fyllde. Det blev en toppenkväll. Solen tittade fram och vi kunde sitta ute faktiskt. Riktigt nice! Var dock inte riktigt på humör. Hade grym huvudvärk (tabletter hjälpte inte) och insåg när jag kom hem varför... mens som kom några dagar för tidigt var boven i dramat. Så det förklarade saken. Idag är huvudvärken borta. Är det inte skumt att det släpper tvärt när eländet drar igång? Har haft detta sedan gymnasiet, och det är lika varje gång. Fast faktiskt har det varit MYCKET bättre efter att jag fått Wilma. Innan det blev jag sängliggande strundvis, men nu fungerar jag som människa i alla fall. Skönt!


Idag ska vi samla pluspoäng. Detta genom ett besök på banken. De ringde H för ett tag sedan och frågade om vi inte ville ha lite rådgivning för alla våra miljoner    och för pensionspar å så. Och det var väl bra, så idag ska vi dit. Har ju inte riktigt prioriterat pensionspar ännu med tanke på föräldraledighet, deltidsarbete, studieledigt m.m Men nu har vi ju två heltider och inga ursäkter längre. Så nu ska vi se vad det blir av det.


Efter det ska vi till Stinsen och byta Henriks löparskor. Han tror de blev för stora efter att ha provat de hemma. Han köpte f.ö samma som mig (fast herr då såklart). Han sa att det kändes som att foten kommit hem när han provade dom. Precis så känner jag åxå. Världens skönaste sko. Saucony Omni Grid heter den. Prova om du är på jakt efter nya. Säljs bl.a hos Löplabbet.


När vi är klara där ska vi äta en god middag på ett hak i Häggvik, en kvarterskrog med underbar mat. San Marco heter den. Har ätit där några gånger och sist med H & W. Där vill man sitta å njuta av maten. Men... ja... med barn blir det inte samma sak. Mmmmm... gott ska det bli. Synd bara att vi har bilen med oss... då kan bara en av oss ta ett glas gott. Men på fredag, då ska jag åka kommunalt till jobbet och sedan ska vi in till stan... stosa i Gamla stan, äta gott, dricka drinkar... det hör inte vardagen till. Bäst att passa på.


Nej, nu ska jag äta frukost. Men vi hörs senare!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards