Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 6 juli 2010

Av Annci Hultström - 6 juli 2010 21:16

... det bara öser ner. Eller nä, inte öser kanske. Men tillräckligt ihållande för att jag drog mig för att ut å springa. Dåligt, jag vet. Nya tag i morgonbitti. Så istället kollar jag fotbollen med Henrik. Den första matchen vi ser på hela VM. Till det har jag ätit jordgubbar. Det är gott alltså!! Men det är inte många som får plats numera. Fast det är ju iofs bra, då räcker asken läääänge.


Idag frågade jag vår kontaktperson hos kunden om jag fick ta Wilma med mig på fredag. Jag sa att han fick säga nej eller om han ville att jag skulle ta det via Adecco. Men han sa bara JA, självklart. Kul! Hon blev så glad, för hon har frågat massor om hur det ser ut och sagt att hon vill följa med. Tänkte att det är bra att passa på nu när det är så SJUKT lugnt. Efter jobbet ska vi hämta H och leta upp en restaurang där vi kan äta lite och fira in semestern.


Även fast jag trivs jättebra  på jobbet och inte har jobbat så länge så ser jag fram emot lite ledighet. Att komma upp till Annsjön och löka. För visst Tina, visst ska vi väl löka va? Inget arbetsläger... pliiiiis ;-).


Nej, nu ska jag slutföra en grej och sen leta mig mot bingen. Så jag orkar upp i morgonbitti kl. tidigt för att springa.


Så sov gott nu och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 6 juli 2010 11:09

Ja, nu har jag lagt upp min först omröstning. Den grundar sig i något som hände i lördags i Rålis. När vi satt där och mös så kom det fram två män av utländskt påbrå. Vi "råkade" nämligen bjuda den enes lilla son på jordgubbar och de såg det visst som en invit.


De frågade hur gamla vi var. De fick gissa. Lotta blev 45 och jag 50. Med det utbrast jag "Men vad fan, ska du ha en snyting eller". Sen totalignorerade vi dom och efter en liten stund gick de. Hmmm... 50. Hade han glömt kolla sig själv i spegeln på ett tag eller?!


Så nu mina vänner - rösta. Och bara så ni vet, jag kommer inte lägga någon värdering alls i de röster som hamnar på alternativen 40 och uppåt, tar det som att ni driver med mig .


p.s Försök bortse från knasfian till vänster .

Av Annci Hultström - 6 juli 2010 07:48

God morgon världen!


Idag vaknade jag till en mycket mulen och något svalare dag. Men det gör mig faktiskt ingenting. Och skulle det börja regna skulle inte heller det göra något. Det behövs faktiskt i skog & mark nu.


Jaha, idag var det vägardag. Den gångna veckan bjöd på -0,4. Inte mycket, men jag är glad för det lilla. Orsaken? Tja, jag drack ju en hel del kalorier i lördags... men sen kan jag ju säga att jag idag är svullen som en julgris (mens).Fick inte på mig ringarna knappt, det var ett tag sedan det var så illa faktiskt. Så ett stycke vätskedrivande togs för en timme sen och jag börjar känna att den ger effekt...


Nej, nu ska jag besöka damernas... hämta thé & vatten. Sen ska jag starta upp för dagen här.


Ha en toppentisdag, så hörs vi igen senare!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards