Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 29 juli 2010

Av Annci Hultström - 29 juli 2010 13:45

Är det regn? Mulet? Dimma? Varmt? Nä, allt på en gång! Märkligt!!


Igår bestämdes i sista stund att jag skulle hämta H från jobbet (istället för att åka hem o sova). Biltitt var målet, så det bar av till Peugot i Kista. Kollade på ett par 407:or. Mycket fina bilar. Ska visst vara rätt bra åxå enligt tester å så. Bra priser, mycket för pengarna. Men förbrukningen är som nuvarande bil och den hade vi ju kunnat tänka oss att få ner eftersom jag kör till å från jobbet varje dag nu. Fast iofs fanns det en diesel inne + ett par etanol/bensin. Och kör man på etanol blir ju kostnaden mindre även om förbrukningen inte är nämnvärt lägre. Och med diesel blir den ju mindre, men skatten högre. Och tankar om en något mindre bil finns åxå. Behöver vi så stort bagageutrymme egentligen? Phu... en djungel.


Efter det blev det middag på San Marco. Det blev en ½ portion (som jag f.ö bara åt halva av) (tillräckligt stor) (och pasta mättar så) (borde jag sluta med parenterser nu?) av deras UNDERBARA oxfilépasta + en liten bit vitlöksbröd. Se här:

  


Till det ett glas GOTT rött vin, Masi. Mmmm...


Vi avslutade med en snabbis på Stinsen. Ja, alltså - VI tog inte en snabbis där, utan vi sprang in en snabbis. Vad tror ni om oss egentligen???     . Skulle hämta mina mensmigräntabletter som kommit (de fanns inte hemma när jag var in förut). Passade på att handla lite på City Gross åxå. Men sen for vi hem. Då var jag så trött att ögonen gick i kors. Och dessvärre tog latmasken mig i beittning och det blev således ingen motion igår (heller). Istället såg vi en Wallander. Det var den sista av dom. Någonsin? Det vet jag inte däremot. Bra var den i alla fall. Och efter förtiälva filmer började Wallander sticka in roliga kommentarer ibland åxå. Så det bjöd till å med till skratt.


Idag blir det Sollentuna C. Gick igenom där, för första gången efter ombyggnaden, när jag skulle till banken häromdagen. Då såg jag en massa roliga affärer och efter som jag ska köpa en present till min syster tänkte jag att jag säkert kan hitta något där. Sen kommer H dit och då äter vi där i foodcourten. Mycket utemat blir det nu... hmmmm... Men det märks inte på vågen. Ställde mig på den imorse och det var 1,7 mindre än i tisdags. Jag blir, som jag sagt innan, inte klok på det här. Men kanske börjar jag finna mönstret nu... Innan mens: dåligt med toabesök + massor med vätska. När mensen startat: Kroppen halv-laxerar automatiskt + driver vätskan ut kroppen (även utan tablett)... som jag har gått på toa de senaste två dagarna. Oj, oj... Ser fram emot att få träffa läkaren på 1-årskontrollen och få fråga om detta.


Nej, nu lunch.


Nu är jag tebax från lunchen. Eftersom vi åt ute igår hade jag ingen matlåda, så jag skulle köpa mat i retaurangen. Men det var pasta med musslor. Vad är det för mat att servera, när man bara har en rätt att erbjuda?? Nåja, det löste sig... det blev grillen och en kebab med ris. Den var inget vidare god dock, så jag åt långt ifrån så mycket som jag borde. Så en nektarin tänkte jag klämma i mig snart.


Jag har kollat på mitt inlägg med jämförelsebilden. Att jag vågade... det är ju hemska bilder. Eller ja, den första är ju rena mardrömmen. Känner inte igen mig själv. Snacka om att jag haft en snedvriden syn på mig själv. Upplevde aldrig att jag var sådär stor. Men den känslan är jag garanterat inte ensam om.


Nej, vet ni vad. Nu fick jag ett uppdrag. Så det ska jag sätta tänderna i. Återkommer ikväll igen (om inte förr).


Ha en fortsatt bra dag!


p.s Tack söta Annette för din kommentar. Tänkte på dig igår när jag körde förbi SEB huset. Stor kram


p.s 2 Tina (Z??) - nu såg jag ditt gästboksinlägg. Tack snälla för komplimangen. Kram

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards