Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 8 juli 2010

Av Annci Hultström - 8 juli 2010 20:40

Känner mig som en kamel idag. Dricker och dricker... men kissar inte ut det. Kroppen tycks behöva det. Badley.


Nu har jag städat hela nedervåningen. Bara uppe kvar, men det går snabbt. Men jag väntar med det till en annan dag. Nu sover Wilma och vi ska se ett par avsnitt av "How I met your mother".


Jag har förresten beställt en klänning idag. Ska ju på 90-årsfest (30+60). På min födelsedag faktiskt, 4 september. Så här ser den ut:

  


Snygg va? Hoppas jag kan ha den... fanns bara i strl 42 och det är ju var jag drar upptill... nertill är det ju 44-46. Men det visar sig, Om inte annat har jag två månader på mig...


Nej, nu ska vi kolla tv. Hörs igen i morgon. Sov gott alla goa!!


ps. W hade 37,3 nu på kvällen. Skönt!!

Av Annci Hultström - 8 juli 2010 16:31

Wilma sov middag tidigare (jag solade). När hon vaknade tog jag tempen på henne. 36,9. Är inte det skumt. 39,7 hade hon igår. Varför blir det så?? Nå´n?


Vi var en sväng till dagis. Hämtade hem hennes badkläder + lämnade en blomma till en underbar fröken som slutar i morgon. Sen gick vi hem och lade massor med pussel. Det är kul. Ska nog plocka fram mitt, sedan flera år påbörjade, pussel ikväll.


Just nu ser fröken sötnos på film och jag städar. Vill att det ska vara fint när vi lämnar skutan på tisdag morgon. Har tvättat åxå. Allt måste vara rent. Skönare att komma hem då. Ska iväg och ladda tvättkortet sen, så vi kan gå upp och tvätta sängkläder åxå. Eller iofs... det går ju att tvätta hemma och hänga ut det nu. Så får det bli!


Nu ska jag fortsätta... måste börja med maten snart åxå. Oj, oj... nu blev det körigt ;-)

Av Annci Hultström - 8 juli 2010 10:20

... till jobbbet blev det idag. Wilma fick haka på. Hade en del att delge och visa den vikarie som skulle vara där idag + när jag är på semester. Hon har inte varit där på 2 månader. Så vi tog en sväng dit. Kul att träffa henne. Efter det åkte vi och köpte en blomma till Wilmas ena dagisfröken, hon slutar på fredag. Så vi ska dit och lämna den senare.


Hon hade f.ö "bara" 38 i morse. Så jag brydde mig inte att gå till läkaren. Ska känna efter under dagen, annars blir det ett besök till Löwet ikväll. Så jag tror inte semestern är hotd, men däremot lördagen ligger risigt till. Men jag ska göra mitt bästa att krya på henne. I bästa fall är det bara tredagarsfeber eller nåt. Ja, det visar sig.


Idag är det en på jobbet som begravs. Kändes konstigt att se flaggan på halv stång. Kände honom inte alls egentligen, men det känns ändå konstigt. Han var 60 år och fick en infarkt för snart 1 månad sedan. Knall fall. Aldrig haft problem innan. Livet är skört!


Idag blir det bara att slöa till max... för den lilla i alla fall. Själv tänkte jag hinna damma och dammsuga. Så jag ska nog börja nu.


Vi hörs senare. Ha det så bra tills dess!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards