Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 26 juli 2010

Av Annci Hultström - 26 juli 2010 14:54

... utan TVÅ vänner fyller år idag. Så därför utbringar jag nu ett rungande HURRA för Tina & Linda. Hoppas er dag blir toppen!! (ps. ingen av dom fyller mer än 27).


Idag är det alltså första jobbdagen efter semester och vet ni vad? Det var inte det minsta jobbigt att gå upp i morse. Är det så det känns när man trivs på jobbet måntro? Tycker mig minnas känslan från tiden på Manpower - innan det blev Addici... Men trots trivsel så kröp förmiddagen fram, långsammare än en snigel som går i sömnen. Eftermiddagen har tack å lov gått lite snabbare.


När jag slutar ska jag hämta H och sedan köra till Åkersberga på födelsedagsmiddag. Trevligt! Kommer dock tomhänt (i princip) för vi firade Fru Z i Annsjön... Hon fick då typiska sommarstugemuggar & kuddar. Blommiga å fina, perfekt för en kökssoffa. Men det känns ju konstigt att komma tomhänt. Får kanske köpa med oss ett par kg godis ;-).


Roar mig med att leta bil idag. Vi vill köpa ny. Nu. Men vet inte vad vi vill ha. Helst skulle jag vilja ha en A4:a igen - är sjuk nöjd... men de är ju rätt dyra att både köpa och äta och det finns ju en hel hoper andra bra bilar att titta på. Mazda 6 kanske? Såg just en Peugeot 407 - grymt snygg, men vet inte hur den är att köra. Passat ska ju vara bra åxå... Ja, vi får klura. Tänkte ta några turer i bilaffärerna nu medan Wilma är bortrest. Får se vad vi kan hitta.


BTW - kom hem så sent igår, så jag orkade inte ladda upp bilder då. Men håll ut, de kommer någon dag.


Nej, nu ropar damernas på mig. Men vi hörs senare. Ha det så bra tills dess.


p.s Får täta rapporter via MMS från Wilma (med hjälp av morfar gissar jag). De är på Barnens bruk, ett ställe uppbyggt i en miljö gjord av han som gjort Pettson & Findus. De äts glass, leks å spelas minigolf. Så henne går det då ingen nöd på - inte för att jag trodde det heller i och för sig :-)

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards