Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under januari 2015

Av Annci Hultström - 7 januari 2015 07:04

... här, dagen då allvaret börjar igen. Vill verkligen inte.

Det har varit en helt fantastisk ledighet. Att bara ha fått vara hemma med de mina och löka runt i helgkostym, spela spel och bara vara. I princip helt utan måsten. Underbart.

Under de 15 månader jag jobbat på ICON har jag bara haft ågren en gång tidigare, men nu är det alltså dags igen. Blääääääää!!!

Jag vet att det blir bra bara jag kommit dit, så det är bara att pallra sig iväg.

Skrev inget igår förresten. Hade fullt upp. Fick nämligen lunchgäster. Mor, far & syster kom för att gratta W i efterskott. Hon blev så glad för sina presenter så... armbandspyssel, pussel, ridhandskar, ridstrumpor, pengar, gossedjur... Härligt!

När de åkt tränade jag, åt middag och låg i sängen. Tanken var att jag skulle sova men det gick väldigt dåligt med det. Hmmmm...

Nä, nu måste jag sätta fart. Oavsett om jag vill eller inte.

Tjing!

Av Annci Hultström - 5 januari 2015 23:43

... att gnöla över avskavningar på soffbordet efter att ha sett Jens Lind's Khao Lak-dokumentär.

Stranden som det mesta filmades på var Bang Niang. Där vi bodde bara 3 veckor innan. Och Mai's quiet zone besökte vi åxå. Att se det helt och fullständigt skövlat med marken gör ont. Hmmm...

Dagen blev i övrigt som tänkt... Storstädning. Med det kastades även julen ut. Tillåmed jag fick nog.

När W kom hem från stan gick vi över och firade vår underbara granne. Hon blev mycket glad och överraskad över att vi hade koll på det. Där var det fullt hus... barn, barnbarn, barnbarnsbarn, syskon, syskonbarn, syskonsbarnbarn, vänner... åsså vi. Trevligt var det! Och söt är hon <3

Vår gamla skvallerkärringgranne var där åxå. Tyvärr. Vi hade helt förträngt hur jobbig hon var. Fyyyyy, vilken fruktansvärd människa. Jargongen var:

Hon bor sedan 6 år på Fårö, efter ett helt liv i Väsby. Men oj, oj... hur kunde hon ha bott här, ett så hemskt ställe. Och de som bor i hennes gamla lya nu, vilka suputer (stämmer iofs, men så länge de inte stör oss får de dricka 3 helrör på en kväll om de så vill). Och hur hade jag gått ner så mycket, jojo minsann... operation ja... Hon hade minsann gått ner 30 kg utan det hon (de 30 kg hon tappade då måste hon gått upp efter att hon flyttat härifrån, för hon så precis lika "fluffig" ut nu som då).

Åsså envisades hon med att tro att jag skulle minnas folk som kom på besök hos henne när hon bodde här: "Ja, du minns väl hon som..." osv. Herregud, människa. Mitt liv är fyllt med viktigare saker än att minnas vem som kom till dig för 6-13 år sen. Gaaahhhh...

Usch. Fy. Spott. Och. Spä.

Nu ska jag sova. Jag är trött. Det har ju inte blitt nån tupplur på soffan idag. Natti natti.

Av Annci Hultström - 5 januari 2015 08:01

... är så långt jag kan sträcka mig just nu. Ett God framför ber jag att få återkomma med när (om?) det känns aktuellt.

Magen är ok, men nacken är stel. Igen. Och snuvan är tebax. Och som grädde på moset - pannknack. Allt detta har jag förvisso råkat på vid ett flertal tillfällen under de senaste dagarna, och då har jag överlevt så det gör jag säkert idag med.

Jag följer Paolo Roberto på Instagram. Han är bra. I det stora hela. För ibland blir det lite väl mycket med hans tyck om att alla som inte tränar nåt 6 dagar/vecka är lata soffpotatisar. Men lyckas man förbise det så är hann peppande och kommer med en faslig massa klokheter, både kring träning/kost men åxå för det mentala. Som dessa tre visdomar... lånade från hans sida:

Så bra!

Nej, nu ska jag ta min stela nacke, snuviga näsa och värkande huvud och pallra mig till köket. Ungen ska utfodras, och piffas, innan avfärden kl 9.

Adjö så länge!

Av Annci Hultström - 4 januari 2015 21:58

... fy vilken usel dag. Efter frullen kom montesuma tebax. Förvisso i en lindrigare form, men ändå tillräckligt illa för att göra mig lätt darrig inför PT-passet.

Jag förklarade statusen för Mr PT när jag kom. Han sa att jag skulle hojta till om det inte funkade. Men det funkade. Hela vägen.

Och vet ni vad han sa? Jo, han lät meddela att det krävs hård träning för att senor mm ska klara det som väntar. Den hårda träningen har vi redan nått till. Efter bara en månads träning. Det, mina vänner, gav en rejäl jävla mega-pepp. Och när han lade till att det jag gör ser bra och stabilt ut kändes det, om möjligt, ännu bättre.

Så det är med tillförsikt jag ser träningstiden an. Det. Kommer. Gå. Bra. Bättre. Bäst. Milen, på under timmen - here I come!!!!!

När jag kom hem åt jag lunch. Och dukade under i magkramper. Igen. Var tvungen att lägga mig. I fosterställning. Somnade en stund och mådde tiofalt bättre när jag vaknade.

Middagen gav, tack å lov, inte samma utgång. Så förhoppningsvis har det vänt nu. För det här orkar jag inte med fler gånger.

I morrn ska W på "Disney on ice". Med sin kompis Doddo. Hon fick det i present och blev genuint överlycklig. Under tiden ska vi städa. Det blev aldrig av idag.

Å när W kommit hem ska vi överraska vår kära granne. Hon fyller 90 år och det vill vi verkligen uppmärksamma.

Nej, nu - filmtajm. Sen bingen. Tjing!

Av Annci Hultström - 4 januari 2015 09:12

... efter att filmen var slut, var dags att göra kväller. Som i de flesta hem innebär det tandborstning och toabesök. I mitt fall blev det tvärtom... för jävlar vilken plötslig magknip jag fick. Ja, för inte gå in på detaljer kan man säga att det var en akut släng av montesumas hämnd. Bara sådär.

Nåja, jag överlevde. Fram till kl 3. Då dog jag lite, för då kom knipen tebax. Efter en stunds ojande lyckades jag hitta ett läge som var ok att ligga på och somnade om.

När jag vaknade vid 07.30 var det borta, men magen är öm. Undrar vad f*n det var. Vi åt olika luncher (H&W korv å makaroner, jag hemlagad kycklingwok), men det borde väl märkts tidigare och inte 11 timmar efter?!

Känner mig aningen seg (och svullen som en julgris),men jag har ju 3 timmar på mig, att piggna till, innan det är dags för PT-pass.

Utöver det ska huset röjas idag. W's rum ska vändas uppåner. Hon har så sjukt med saker som hon ALDRIG använder, så rensning grande måste göras.

Sedan ska jag nog rensa min egen klädkammare åxå. Ska erkänna - den innehåller massor som jag aldrig använder och just nu ser den ut som skit.

Så det är min dag. Vad ska du göra?

Av Annci Hultström - 4 januari 2015 00:09

... Filmkrönikan. Där jag recenserar. En film.

Vi har sett "Saving Mr Banks" ikväll. En film om Disney's skapande av filmen "Mary Poppins". En riktigt bra film. 4,5 av 5 filmrullar. Se den.

Så, färdigt. God natt!

Av Annci Hultström - 3 januari 2015 18:15

... 365 oskrivna blad, fyllda med möjligheter. Om sidan 1 bjöd på en äkta slöardag, så gav blad 3 desto mer innehåll.

Vaknade innan klockan (som skulle hojta kl 8), klev upp, gjorde frulle, väckte W, åt, väckte H, såg till att W å jag blev stall-klädda och rattade oss ut till Ledinge.

Där anförtrodde A oss att själva göra i ordning Ice för en tur. Som blev lång. Hon visade ut en ny väg och vände själv hem. Så vi gick. Å gick. I 1,5 timme var vi ute. Heeeeelt underbart!

En grymt trevlig häst. Lugn å trygg. Ja, iofs blev han rädd för en barnvagn. Som var 300 m bort. Men bortsett från det så ;-)

Väl hemma har vi spelat spel, plockat lite och jag har frostat av båda frysarna. Skönt!

Nu väntar middag och filmmys.

Njut kvällen. Det ska jag!

Av Annci Hultström - 3 januari 2015 08:18

... världen! Hoppas ni sovit gott. Det har jag. Eller ja, nästan i alla fall. Av någon anledning har kudden plötsligt känts helt fel i två nätter. Så jag vaknar helt stel, puffar till, tycker det blir bättre, somnar om men vaknar återigen av samma problem. Hmmm... nåja, det försvinner när jag kommit igång lite.

Nu ska jag snart väcka barnet, så vi kan äta frulle och sedan styra bilen till Ice... den lilla vita hästen.

Önskar en finfin lördag. För det är det det är kom jag fram till #dagvill

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards