Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under januari 2015

Av Annci Hultström - 22 januari 2015 21:17

... min bukplastik för (snart) 2 år sedan hade jag aldrig, i mitt vuxna liv, lyckats skåda min nedre region ovanifrån.

Äh, vad fan... vi kör raka puckar.

Jag hade helt enkelt aldrig sett snippan när jag, stående, tittade neråt. Det var liksom ett berg av fluff i vägen. Och när fluffet väl var borta doldes den av en stor jäkla skinn-pung.

Men så kom den magiska dagen när allt var borta och jag såg D E N!! Jag grät en skvätt av lycka.

Nuförtiden, framförallt när jag duschar, kan jag fortfarande förundras. Och le ett fånigt leende. Bara över en sån sak. Nåt fel tycks jag ha. Hmmm...

Träningen idag gick som en dans. Igen. Härliga tider. Men i morrn är det vilodag minsann.

Och nu är det vilo-kväll, för kalasfixet är under kontroll. So far. Får se om jag känner samma sak på lördag kl 13.10 (kalaset börjar kl 13... då förstår ni tanken va????)

Hörrni, sov gott och dröm sött <3

Av Annci Hultström - 22 januari 2015 07:51

... här. Dagen innan lön. Näst sista dagen innan helg. Lovely! Vad ska den då bestå i? Tja... jobb och träning (bodybalance). Otippat va??

Sen ska jag tänka igenom så vi har koll på allt inför kalaset. Men just nu känns det så, vilket i sånt fall ger en lökar-kväll.

Å sen... nä... inget mer. Och inget mer nu heller hjärnan är tooooom...

Ha en finfin dag!

Av Annci Hultström - 21 januari 2015 22:54

... 48, 15, 15, 60 och 1. Det är dagens siffror. Som betyder...

5 = antalet armhävningar idag (Yeah!)
130 = antalet kg i benbress
48 = antalet bakade muffisar
15 = antalet gjorda fåret Shaun-huvuden
15 = antalet gjorda morötter
60 = antalet gjorda ögon

Ja, det vankas ju cupcakeskalas på lördag. 12 små raringar som lugnt, snällt och fantasifullt sitter och garnerar ett antal cupcakes. Jag har förberett lite smått å gott och ska göra prototyper så de får lite idéer. Hoppas det blir så kul för dom som jag hade tyckt.

Och träningen gick som en dans. Fasiken vad bra det känns/går. Eller ja, jag går inte så bra. Träningsvärken from hell i vaderna förstår ni. Blir spännande att se hur jag tar mig fram i morrn.

Men oj, jag glömde en siffra...

1 = antalet jätte-trötta Anncisar

Så... Natti natti <3

Av Annci Hultström - 21 januari 2015 08:01

... händer det. Sov som en prinsessa (på en liten ärt dock, men den störde bara 2 ggr) inatt. Såååå skönt!!

Nu är jag snart på jobbet. Redo för en ny dag.

Ha en bra dag och njut av snön som faller!

Av Annci Hultström - 20 januari 2015 20:56

?fy, vad jag är oinspirerad för tillfället. Till allt. Har ingen lust att jobba, träna, blogga, vara borta, vara hemma, vara fru, vara mamma, vara vän, vara kollega? Tydligen skulle jag helst gå upp i molekyler.

Jag vet dock att allt grundar sig i en enda sak ? S Ö M N B R I S T!! Har inte sovit gott en enda natt på över en vecka. Jag somnar utan problem, men vaknar minst 1 gång i timmen och emellanåt ligger jag även vaken i varierande tid. Som i natt, då var jag vaken mellan 01:25-04. Onödigt. Helt onödigt.

Hade samma mönster när jag jobbade på förra stället och det berodde det tveklöst på tjänsten och de arbetsbelastningen jag hade med jourer etc. Men nu är det verkligen inget sånt? så min chefs tanke är att kroppen går in i en ny fas med all träning. Hon upplevde samma sak när hon tränade massor ett tag. Det försvann efter c:a en månad. Någon som känner igen sig?

Sen ska jag väl ärligt talat säga att det börjar stressa mig att H ännu inte har ?hittat? ett jobb, trots massor sökta. Tiden går fort och snart sitter vi där med tomma sparkonton, fattiga som kyrkråttor och äter 3-kronors nudlar i parti och minut.

Upplever dock inte att detta trycker mig så pass att det ställer till det med sömnen. Men det undermedvetna har väl spelat en spratt förr?

Vad har då hänt sedan jag skrev sist? Tar det dag för dag.

Fredagskvällen blev inte roligare än middag, ett glas rött och en film i soffan.

Lördag: Sov tills jag vaknade, städade huset, förberedde kvällen middag och tog emot gäster. Familjen Östlund kom över och förgyllde vår eftermiddag & kväll. Mycket, mycket trevligt. Vi åt en kycklinggratäng till varmrätt och dajm-panacotta med limemarinerade jordgubbar till dessert. Gott. Jättegott. Somnade ovaggad kring midnatt.

Söndag: Sov tills jag vaknade. Kl. 6. Bajs. Skulle tränat ett yoga-pass kl. 10, bokade av det (ville spara de få krafter jag skulle ha till PT-passet) och somnade om, men sov oroligt. Precis som resten av natten. Tränade PT-pass kl. 11:30-12:30. Blev, trots allt, ett bra pass. Tog 120 kg i benpress. Mycket eller lite ? ingen aning, men jag kände mig nöjd. Efter det tog jag med mig W till Stinsen och handlade lite presenter till H samt lite saker till hennes kommande kalas. Kvällen blev lugn och skön.

Måndag: Efter en jobbdag var det dags att fira vårt födelsesdagsbarn, H. Vi inledde med middag på LillaBlå (Scandic i Väsby) och åt sedan lite bakelse hemma. Ihop med paketöppning. Han blev nöjd och vi andra med. Somnade återigen ovaggad, men sov ? som ni vet ? som ett praktarsele. Ja, och nu är vi framme vid idag. Tisdag. 20 januari. 2015. Snart lön. Men först ett yoga-pass idag, ett styrke-pass i morgon, ett bodybalance-pass på torsdag. Och jobb. Såklart. Bla. Bla. Bla. Slutar nu tror jag. Adjöken.

Trodde jag ja... Skrev detta tidigare, men måste nu komplettera.

Yoga-passet idag var precis vad jag behövde. Märkte tillåmed att jag merparten av tiden lyckades koppla bort alla tankar och vara bara där och då. Det är nog f*n första gången.

När jag kom hem åt jag middag. Sen hände det. Det stora och oväntade. Jag gjorde 3 armhävningar. På tå. Ett av mina mål är ju att kunna göra 10. Nu är jag en bit påväg. Wohooo!!!

Nu kan jag ta kväller. Tjing!

Av Annci Hultström - 16 januari 2015 18:27

... sedan en fredag var såhär välkommen. För rackarns så trött jag varit idag. Jag var så trött att jag tillåmed var tvungen att ta en tupplur när jag kom hem. Allt för att inte somna i soffan redan kl 19. Det hjälpte. Lite. Nu somnar jag nog inte förrän vid 19.45

Igår kväll var jag fast inställd på att jag skulle upp tidigt, väcka tuppfan och sedan ta mig till gymmet. Ett bodypump-pass var bokat. När jag sedan lagt mig började jag fundera på om det var en bra idé. Jag får ju inte göra utfall och inte heller knäböj/marklyft med belastning. Då föll liksom idén med passet. Så vid 23:30 bokade jag av. Men larmet fick stå kvar på 05:45?

När klockan ringde var jag så trött att jag såg i kors och tänkte först banga, men den bättre tanken vann och off I went. Väl där lånade jag lilla yoga-salen och körde ett eget pass. Så efter uppvärmning på crosstrainer blev det 30 minuter fyllt med 100 jumping jacks, 30 burpees, 55 knäböj i kombo med 55 mountain climber (1+1, 2+2 osv upp till 10+10), rörlighetsövningar och diverse smidighetshopp. Ja, smidighetshopp? jag vet inte vad annat jag skulle kunna kalla de. Ska göra löparsteget bättre i alla fall. Vilket behövs kan jag lova.

Jag var helt slut efteråt. Och flera gånger under passet peppade jag mig själv med "kom-igen"-tankar. Riktigt skön känsla att ha lyckats med det helt på egen hand. Faaaan, vad bra det här känns!!!!

Nu blir det indiskt till middag. Å ett glas rött minsann.

Njut er afton. Det ska jag!

Av Annci Hultström - 15 januari 2015 19:31

... bodybalance-oskulden då. Och det passet kommer jag tveklöst köra igen. G R Y M T bra. Varierande. Utmanande. Bra musik. Kul. Bra instruktör. Så CU next thursday säger jag.

Sprang f.ö på min PT där nere. Han höll med om att det är ett bra pass. Det bästa kombinationspasset de har tyckte han.

Han sa åxå att vi ses på söndag. Efter mitt 75 min Ashtanga yoga-pass. Phu. Hur ska det gå tro?! Det visar sig. Sa han.

Nu äter jag middag. Taco-fisk. Lagad av H. Gott. Riktigt gott. Han börjar utveckla väldiga talanger i köket. Kul!

Nej, nu får ni klara er själva en stund. Förmodligen resten av kvällen, så det är lika bra att jag säger god natt redan nu. God natt!

Av Annci Hultström - 15 januari 2015 06:59

... idag vill jag inte vara med. Tog evigheter att somna igår. När jag väl gjort det, och en timme gått, vaknade jag och låg vaken i nästan 1,5 tim. Så jag är trött. Så trött. Zzzzzz... kanske får ta en tupplur på lunchen.

Innan jag (försöker) komma igång här, måste jag uppmana till en sak: se dokumentären "The Cove". En ögonöppnare som fick mig att aldrig vilja besöka Japan. Eller nåt annat slaktar-land heller för den delen.

Nu - Jalla!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards