Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under januari 2015

Av Annci Hultström - 14 januari 2015 16:26

... att den här arbetsdagen åxå gick att harva sig igenom. Trodde jag inte vid 14-tiden idag... luften gick ur mig fullständigt. Men ett mellis senare fick jag luft igen.

Nu sitter jag på bussen, knaprar banan å laddar för passet som komma skall. Tänkte köra burpees idag. Ja, inte bara såklart. Men åxå. Pepp pepp. Mega pepp.

Av Annci Hultström - 14 januari 2015 07:54

... kommit till ett stadie i livet jag aldrig någonsin varit i. Har stått i kö för ett bodybalancepass i morrn (det var fullbokat). Igår fick jag mail om att jag kommit med. I min kropp spred sig en glädje, näven knöts och ur munnen slapp ett "YES!!!".

W &H blev nyfikna och trodde att något S T O R T hänt. Och ja, indirekt hade det väl det... jag välsignades i det ögonblicket med träningsbehovet jag alltid saknat.

Det förde med sig att jag packade träningsväskan till idag med, trots att det inte var tanken. Men vad 17... så får det bli :-)

Vaknade f.ö med munus sårus gigantus. På svenska - ett jävla stort munsår. Det har svällt upp rejält, så det ömmar ner i hakan och en lymfa. Bajs tycker jag om det. Hmmmm...

Nu är jag framme vid jobbet, så jag lämnar er åt ert dags-öde nu.

Ha det gott!!

Av Annci Hultström - 13 januari 2015 21:31

... skit. Jag blir så ledsen när min nya träningskompis gör mig illa. Det är inte ok. Så du, ditt lilla fanstyg, får fantame se till att åstadkomma bot å bättring som plåster på såren. Capich??????

Så ser h*n ut, det lilla äcklet. Så ni vet vad ni ska akta er för. Ja, till den dag jag bevisat motsatsen. För förhoppningsvis stämmer ordspråket: "Ont ska med ont förgås" och då gör den mig inte illa längre. Om ett tag. Sen. När solen skiner.

Passet idag gick f.ö asbra. Tack å lov.

Nu blir det lite rörlighetsträning framför televisionsapparaten. Sen väntar bingen.

Adjö å god natt!!

Av Annci Hultström - 13 januari 2015 07:56

... senare sitter jag (äntligen?) på bussen. Herrejävlar vad halt det var på gångvägen. Ringde till H och sa att han måste gå över till vår 90-åriga för att erbjuda henne skjuts eller shopping. För går hon ut idag kommer det sluta på akuten. Det vill vi inte.

Igår blev det träningsfritt. Eller ja, jag körde mina uppmjukningsövningar i alla fall. Känns helt, bortsett från delar av vänster sida. Där är det stelt, så det är bara att köra på. Idag blir det ett pass. Ska bli intressant att se hur det går.

Förresten... löpbandet är sålt. Kände inte att jag behövde det längre. Så i söndags satte jag ut annons. Kl var 19.41 när annonsen kom in. 19.45 hade första hört av sig. När jag ringde henne 19.53 var det sålt. Hon tog det och hämtade det igår. Så skönt. Plötsligt känns vardagsrummet så mycket luftigare!!

Nu är jag snart på jobbet. Där blir det, som vanligt, frukost. Är hungrig idag. Känns som att min förbränning har kommit igång efter att jag började träna regelbundet. Det är bra.

Nä, hörrni. Ha en finfin dag!

Av Annci Hultström - 12 januari 2015 08:03

... written! Har helt enkelt inte haft lust. Men nu tänkte jag plita ner några rader. Med en sammanfattning.


Fick svar från min pt att det nog var en sträckning. Ville jag träna på fredagen skulle jag bara köra överkropp. Mitt yogapass på lördagen kunde jag köra, men lugnt och genom att lyssna på kroppen.

Fredag:
Vaknade stel som en pinne, men mådde bättre än förväntat. Tränade dock inget. Efter jobbet blev det idel soffa.

Lördag:
Efter att ha sovit galet gott vaknade jag först, tro det eller ej, kl 9.30 Åt frukost och blev hämtad av Marre vid 10.45 Ett yoga-pass väntade. I Knivsta. De hade öppet hus på ett gym där Karin jobbar. Karin är en av de vi lärt känna på våra träningsresor. Så vi åkte helt sonika dit och överraskade. Hon och Lotta (hennes syster som åxå varit med på träningsresor) blev jätteglada.

Jag gjorde mitt bästa på passet och efter det åt vi lunch. På en thai. Så galet god mat. Chicken garlic & pepper. Mmmmm...

Väl hemma blev det onepiece och Monopol. En ny uppdaterad version med kortläsare. Gillade inte det... man bara ska ha papperspengar i det spelet. Så är det.

Kvällen bjöd på film. Tror jag. Har glömt. Typ.

Söndag:
Sov, återigen, länge. Ända till 8.30 Skönt. Efter en lång frukost å lite annat pyssel var det dags för PT-pass.

Efter lite tester och kontroller kom han fram till att det nog inte var en sträckning, utan att en nerv sparkat bakut. Så nu gäller inga marklyft eller annan tung belastning. Men gärna försiktig träning och massor med rörlighetsträning.

Så skönt att det inte var värre än så.

När jag kom hem strök och satte jag upp nya (helt nya) gardiner i sovrummet och kök. Blev asbra! H satte åxå upp 2 tavellister i köket. Åxå det blev megabra. Bilder kommer.

Kvällen bjöd på Beck-filmen Familjen. Den var sådär...

Nu är jag framme vid jobbet så det som återstår är: Ha en finfin dag!!

Av Annci Hultström - 8 januari 2015 20:38

... bytes mot en fungerande.

Ja, så vet du med dig att ditt behov av en hel dito inte är lika stort som mitt just nu, är du mer än välkommen att hojta till. Varför? Jo...

Tränade idag. Upplägget var att köra kondition, mage & ben, följande hände: Värmde upp några minuter på bandet, joggade sedan 10 min, körde mage, körde vad-press (brände till på sista två repsen i sista setet), påbörjade utfallssteg, kom till 6 st sen var det bara STOPP! Gjorde så sjukt ont i skinkorna (lite ut mot sidorna) och en liten bit ner i baksida lår, lade av och försökte mig på att jogga + köra crosstrainer igen. Men nä... inte heller det gick. Nu gör det ont av att bara gå långsamt.

Så... Sträckning? Vad göra? Stretcha var skönt. Rätt eller fel? Hålla mig varm eller kyla ner?

Har ställt dessa spörsmål till min PT och hoppas på ett bra svar. Men tills dess säger jag bara B A J S och kryper ner i soffan.

Av Annci Hultström - 8 januari 2015 07:54

... det här med höstväder i januari är inte min grej. Fyyyyy faaaaaan!!! Så. Äckligt. Väder.

Hade jag vetat att det var så illa hade jag tagit regnbyxor & gummistövlar, för av bara 5 min ute är jag blöt om både fötter å ben. Blääää!!!

Bortsett från det har jag sovit gott inatt. Pigg och alert. Redo för en...

Men WTF... nu regnar det I N N E i bussjäveln åxå. Gah...

... ny dag. Den fördriver jag först på jobbet, efter det på gymmet och slutligen hemma. Känns som ett bra upplägg. Hur ser er dag ut?

Av Annci Hultström - 7 januari 2015 22:46

... dagen gick trots allt. Och överlevde gjorde jag åxå. Yeah!!

När arbetsdagen var överstökad hämtades jag av H & W. Målet var IKEA och ett besök på en ridsportsaffär. IKEA klarade jag av på 10 min (skulle bara ha två tavellister) medans de andra väntade i bilen.

Då tänkte jag att: Hoppsan, det gick ju smidigt det här.

Skulle jag inte gjort... för då hamnade vi i evighetslånga bilköer... Zzzzzz... En olycka på E18.

Nåja, fram till ridsportsaffären i Bro kom vi. Men några ridbyxor bidde det inte. Nä, röda skulle de nämligen vara. Och det fanns såklart inte. Så i morgon gör vi ett försök på Hööks här i förorten. De har. Enligt katalogen iaf. Om än lite dyrare då... men hon vill gärna ha dom och fick pengar av mormor & morfar att köpa vad hon ville för.

Nä, nu säger jag tack å god natt. Är nämligen trött och tänkte avhjälpa det med sömn. Brukar funka sägs det.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards