Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 29 september 2010

Det går att räkna...

Av Annci Hultström - 29 september 2010 12:00

...på en hand de gånger jag försovit mig i livet (både skollivet å arbetslivet).


Utav dessa är det bara EN enda gång jag kommit försent till jobbet (c:a 30 minuter). De andra gångerna har jag hunnit i tid med stress och prioriteringar.


Idag var en sån dag. Hade satt klockan som vanligt, 06:20. Skulle upp å duscha och sedan göra mig i ordning. Men nä... jag somnade visst om och vaknade 06:55. Så dusch - ICKE. Frukost - JA, nedpackad. Kläder - JA, tack å lov. Håret - NJA, en snabbkamning gav en ny frisyr åsså en hoper spray på det. Deo - JA, raggarduschar är inte att förringa. Smink - NJA, skedde i bilköerna + på parkeringen utanför jobbet. Så det var en skapligt ok Annci som klev in på kontoret kl. 07:52.


Därför blev det ingen vägning idag heller. Så nu väntar jag helt enkelt till nästa vecka. Vill att det ska vara tisdagar helt enkelt. Känner mig f.ö svullen som en julgris (ja, det är dags snart igen), så det hade nog inte blitt ett kul resultat. Hade 1,5 cm djupa stasmärken i benen igårkväll. H höll på att kräkas. Han gillar verkligen inte när benen ser ut så. Ska försöka fota någon gång så får ni se. Ska jag försöka förklara så tänk er att få en jävla smäll med ett järnrör över benet. En sån smäll att det skulle deformera skelettet... typ så. Not nice! Men nu är det inte långt kvar till 1-års kontrollen. Då ska jag ta upp det och se om det är något dom kan hjälpa mig vidare med.


Förresten - HEJ på er! Hur har ni det? Sovit gott? Visst blir man glad närskiner när man vaknar? Helt underbart. Personligen gör det mig inget att det är kallt då. Bara solen skiner. Hoppas det fina vädret håller i sig framåt helgen. Då blir det svampskogen på söndagen. Måste fylla på lite.


Men först ska fredagskvällen och lördagen tillbringas i Tranås. Ja, i Tranås av alla ställen. Vi åker fredaglunch och kommer hem lördagkväll. Vad ska vi då göra där? Jo, det ska jag berätta... Kommer ni ihåg när H skulle på "Supersnällasilversara" i Uppsala med W och det var slutsålt? Det gjorde för ont i hans pappahjärta att se henne så ledsen som hon blev, så han tog detta ett (stooort) steg längre... nämligen till Tranås. Där visas föreställningen i helgen. Biljetter gick att köpa på  pastorsexpeditionen, så vi ringde för att boka biljetter. Men se det gick inte, utan de måste köpas på plats. Någon empati fanns inte... Men en underbar kille på hotell Best Western har hjälpt oss. Han gick helt sonika dit och köpte dom åt oss. Så nu blir det en hotellnatt med god mat å vin på fredagen och sedan hotellfrukost och föreställningen kl. 13 på lördagen. Efter det blir det en sväng till Gränna och sedan hem. Hoppas det är bra och att hon blir glad (hon vet inget än).


Förresten... jag måste berätta nåt kul. Eller ja, för er är det kanske inte lika kul. Men för oss var det det. När vi var i Kroatien satt Henrik nyvaken på sängkanten. Så reser sig W upp och ställer sig i sängen och säger: "Pappa, sitter du där bara för att du vill se det här?" Åsså vänder hon rumpan mot honom och drar ner trosorna och vickar på den samtidigt som hon sjunger "Da da di da da da di"  . Vi höll på att skratta läppen av oss. Var i hela friden får barn allt ifrån???


Jag har förresten fått in en vana på semester. Att rengöra ansiktet morgon OCH kväll. Det är skönt. På en dryg vecka är jag riktigt ren, fin å len i hyn. Ansiktsvatten och rengöring är från den där skolan jag brukar gå till, Privatskolan. Märket heter Babor. Som dagkräm och nattkräm kör jag dessa två:

                 

 Fräsch som en nyponros känner jag mig.


Nä, nu är det lunch. Det tog låååång tid att skriva idag, började 10:15 (var iofs ett lååångt inlägg åxå). Är hungrig faktiskt. Blir rester från woken jag åt i måndags. Den var god, så jag ser fram emot den.


Efter lunch återkommer jag med ett inlägg till. Ett bild-inlägg. Tittar ni förbi igen då?

 
 
Ingen bild

Lotta

29 september 2010 12:32

Klart jag tittar in igen! Längtar redan.....
Inte så många tanter som vill ut och åka idag :)
Så jag har all tid i världen.
Kram

Annci Hultström

29 september 2010 13:05

Tantlöst alltså... då är jag ett bra substitut ;-)

På återseende! Kram kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards