Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 10 september 2010

Av Annci Hultström - 10 september 2010 17:46

Så, då var det helg då. Skönt! Det har varit aningen långsamt idag... lugnt. Måste verkligen se till att tigga till mig mer sysslor.


Jag har funderat ett tag på hur mycket (i vikt) jag ska äta. Har ju innan bara haft mått. Så jag mailade dietisten och idag hade jag fått svar. 50 g tillagad vikt av proteiner (kött/fågel/fisk), 70 g tillagad vikt kolhydrater (ris/pasta/potatis), sås 50 gr och 1-3 dl grönsaker (svårt med vikt beroende på om det är kokt eller rått). Jag frågade även om jag kunde utesluta kolhydrater om jag vill och det var helt ok. Så nu blir det nog lite lättare. En portion med thaimat från Tiger väger förresten c:a 1 kg... om de är på det generösa humöret. Räcker alltså 4 dagar och stämmer väldigt bra med mina beräkningar. Det är bra! Och billigt :-)


Nu ska jag fixa middag. Kräftpanna blir det. En pastagryta med kräftor helt enkelt. Aldrig gjort förr. Spännande!


Ha en toppenkväll - det ska jag!


Av Annci Hultström - 10 september 2010 09:30

God morgon i höstsolen!


Har ni sovit gott? Har dagen börjat bra? Det hoppas jag - för det är ju fredag. En sån dag ska vara fulländad. Och det räcker nästan att bara titta ut för att den ska bli bra. För vilket väder! Wow... höstsol är det bästa som finns. F*n så mycket bättre än sommarsol. Tycker jag i alla fall. Sommaren räknar man med den, men nu är den liksom lite mer otippad. Skönt!


Den här helgen är rätt fullspäckad för oss - men med idel bra och roliga saker.


I morgon ska vi klippa gräsmattan och ställa undan utemöblerna - inte det roligaste kanske, men det måste göras. Men sen ska det planteras ljung och göras höst i övrigt med. Det är kul. På kvällen kommer familjen Höjer - det är riktigt kul :-). Då blir det god mat och vin. Gott vin.


På söndag blir det till att fortsätta fixa... tvätta sängkläder/handdukar uppe i stora tvättstugan - inte kul, men måste göras. Och till lunch kommer familjen Knowles. Trevligt!


Måste peta in ett träningspass lördag å söndag åxå. Eller om det blir en långprommis i det fina vädret kanske. Vill ut i skogen åxå å plocka svamp. Hur ska jag hinna allt?!


Men ikväll blir det inte så många knop... först byta skorna i Kista, byta BH:n i Väsby, ha fredagsmys - hemma. Bara kul!


Förresten, Wilma ropade mig till sitt fönster igår och bad mig titta... detta var vad hon ville visa: 

  

Höstens första riktigt röda träd. Hon tyckte det var så fint. Jag med. Så det förevigade jag i morse. Med mobilkameran, därav bildkvaliteten.


Nu tänkte jag bjuda er på några Elvis-strippar. Fredagsnöje tänkte jag. Se, läs och njut:

      


Nej, nu lämnar jag er i fred för en stund. Men ni vet - vi hörs ju igen. Ha en underbart fredag tills dess!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards