Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 1 september 2010

Av Annci Hultström - 1 september 2010 20:00

... ingen koordination. Det sägs att man kan träna upp den. Jag hoppas innerligt att det stämmer, för jösses... jag liknade nog mer en väderkvarn är en person som tränade. Men det var faktiskt kul ändå och jag kämpade på så gott jag kunde. Det var en timme i högt tempo (ett danspass) och jag höll ut ända till the bitter end *stolt*.


När det var över älgade jag hem och åt middag. Till Biggest loser (såklart). Inväntar åxå att det gått 20 minuter efter avslutad måltid. För först då får jag dricka. Och jag är töööörstig. En nackdel med att träna innan middag... ville dricka efter passet, men nä... jag var för hungrig för att kunna vänta 20 minuter. Ja, alltså - jag får inte dricka 20 minuter före eller 20 minuter efter måltid. Men, det är som det är. Bara att gilla läget.


Nu blir det Fångarna på fortet... måste ju se finalen. Efter det duschen och därefter sängen. Sov ju lite sådär inatt och behöver komma i säng lite tidigare tror jag bestämt.


I morgon måste det handlas... det ekar verkligen i kylen å skafferiet. Inser i och med det att det var ett tag sedan vi storhandlade. Sommaren kom liksom i vägen för rutinerna. Skönt att det är höst nu så det blir någon ordning ;-).


Nej, nu tänker jag avsluta. Men vi hörs igen i morgon.


Önskar er en ritkigt god natt, med idel fina drömmar.



Av Annci Hultström - 1 september 2010 12:00

Snart dags för lunch. Ska bli gott, är allt lite hungrig.


Förresten... jag ställde mig på vågen i morse och hade gått ner 0,8 (nästan ett helt kg) från igår. Är det inte konstigt??? Blir fan inte klok på det här. Jävla vätska... och mage som inte släpper ifrån sig saker mer än då & då. Ja, jag vet... man ska inte väga sig varje dag. Men det är ju det att jag blir nyfiken, för jag känner det såväl i kroppen. På 1-årskontrollen ska jag ta upp detta... fråga om det är vanligt. Hmmm... känns som jag kopierar tidigare inlägg. Kan vara för att det tar upp min tanke så kopiöst. Kanske ska släppa det och bara gilla läget, för det verkar vara så här jag fungerar nu. Helt enkelt.


Men... vad jag skulle skriva var om kjolar. Det har ju verkligen inte varit my cup of tea tidigare, men nu gillar jag det. Och för ett par år sedan fick jag en skitsnygg jeanskjol av Tina. Hon hade rensat sin garderob (det tackar jag för). Men eftersom den var mikroliten så har den legat nerpackad i en låda. Tills nu. För vet ni vad? Nu kan jag ha den mikrolilla kjolen. Strl. 42 minsann. Och innan kl. var 9 hade jag redan fått 3 komplimanger för den. Så tack Tinis for dressing me up   !


Nej, nu - lunch!

Av Annci Hultström - 1 september 2010 06:31

...höst nu. Och en väldigt fin sån än så länge. Kallt och soligt. Nice! Får lust att åka till landet, gå i skogen och sen tända en brasa. Men när är frågan? Är rätt fullt nu ett tag. Så oktober får det bli helt enkelt. God morgon förresten! Sovit gott? Det har jag...men stötvis. Har vaknat några gånger. Vet inte varför. Hoppas det blir bättre utdelning kommande natt. Nä, nu ska jag göra mig klar för en dag på jobbet. Ha det så bra tills vi hörs igen.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards