Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under april 2013

Av Annci Hultström - 9 april 2013 21:59

... vaken 18 timmar. Idag 19 (snart). Fortsätter det såhär behöver jag nog ingen narkos på torsdag, utan jag sover nog ändå... Zzzzzzz...

God natt och sov gott!!

Av Annci Hultström - 9 april 2013 05:11

... som poppar upp såhär om natten. Vaknade kl 03.20 av att jag kom på att jourtelefonen nog inte var satt på ljudlös. Masade mig ner till köket och ja, mycket riktigt. Snacka om att leva med jouren...

Efter det var det lögn i h-vete att somna om. Så här ligger jag nu och drunknar i tankar...

Hur ont kommer jag ha?
Hur många as-äckliga dränslangar blir jag tvungen att ha?
Hur kommer jag må efter narkosen - som sist (asbra) eller får jag erfara något nytt?
Kommer jag få åka hem på fredagen?
Kommer gördeln funka?
Hur kommer sömnen vara?
Blir resultatet bra?
Vad behöver jag för att sitta rätt uppbullad i soffan?
Kan jag bära väskan när jag ska hem?
Kommer kläderna göra ont?
Blir det vår någon gång?
Kommer jag någonsin acceptera den här usla sömnen i samband med jour och tycka att det är värt det?

Ja, ni ser... jag har inte tid att sova som det verkar. Och nu är det ingen idé heller, för om 20 min är det dags att gå upp.

Då blir det jobb fram till kl 15, men då blir det baske mig raka vägen hem för en tupplur innan den lilla människa ska hämtas. Så då vet ni var ni har mig mellan kl 16-17.

Ha en finfin dag, vad ni än tar er för!!

Av Annci Hultström - 8 april 2013 21:26

... senare sitter jag äntligen på pendeln hem. När jag är hemma har det gått 17 timmar. Så det blev onekligen en låååång arbetsdag. Gjorde iofs en paus mellan kl 16.30-17.30 Då var jag iväg och färgade bryn och fransar. Men i övrigt har jag jobbat mellan 06-21. Behöver jag säga att jag är trött?? Det var jag iofs redan på salongen. Höll på att somna trots smärtan från noppningen.

Fixade de förresten för att få känna mig lite fräsch då jag opererats. Gissar att jag inte kommer sminka mig varje dag...

Tänk, snart är det dags. Ca 60 timmar kvar.

Nä, nu slutade hjärnan fungera så jag tackar för mig.

Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 8 april 2013 04:53

... kvar, sen slipper jag väcka tuppen för en tid. Men frågan är - vem tar över min uppgift? Jag menar, han måste ju väckas.

Idag blir det en lååååång dag. Jag börjar kl 6 och slutar kl 21. Japp, ska hålla kurs ikväll. Känner redan hur trött jag kommer vara. I morgon. Kväll. Typ.

Nä, nu måste jag sätta fart.

Ha en finfin dag!!!

Av Annci Hultström - 7 april 2013 14:00

... kom nån gång då. Ja, på riktigt alltså. Inte bara under korta stunder, utan så pass att vinterjackan kan packas undan. För nu är hela huset storstädat. T.o.m kontoret börjar ta form. Ok?!

Med det får det även gärna bli torsdag. Operationsdagen. För jag ville ha allt klart och det är det nu. Maten med. För just nu står 12 port lasagne och svalnar på bänken. Det blev även 4 port köttfärssås + ostsås med ärtor. Men det sistnämnda ska vi äta idag.

Nu ska jag ta en sväng till centrum. Ska kolla efter gördel. Måste ju ha en sån på mig dygnet runt i typ 3 månader, så jag gissar att jag behöver mer än den jag får på sjukhuset.

Ska även handla på mig hibiscrub och värktabletter. Och en ny lampa. Eller lampskärm. Till köket. Kan ju inte ha en röd längre.

Ha en fortsatt bra söndag!

Av Annci Hultström - 6 april 2013 19:46

... vilken kanondag. Efter frulle åkte H och W för att klippa sig och sen handla. Under tiden storstädade jag nedervåningen och när golven torkade satt jag i solen och OJ, ääääntligen. Så underbart skönt det var.

När de kom hem åt vi även lunchen ute och efter det drog W till en kompis och jag satte igång med storkok av korvstroganoff och burgundisk gryta. Jag ska fortsätta i morgon. Då blir det städning av övervåningen och lasagneproduktion.

Nu har vi ätit av den burgundiska (mmmmmmm... blev perfekt) och nu väntar en kväll i soffan. Gissar att det blir "Fångarna på fortet".

Förresten, W hade köpt (valt och betalat själv) en "Lycka till med operationen-present" åt mig. Jättefina ljuslyktor, som passar perfekt i vårt nya vårfina kök. Ser ni förresten att vi har nya stolar, inga röda längre? Så skönt!! Ger större valmöjligheter för "piffet".

Nej, nu - mot soffan. Önskar er en fortsatt skön kväll!!

Av Annci Hultström - 5 april 2013 21:14

... fredag!!! Såååå skönt. Firade in den med att sova (hårt, med dreggelvarning) en stund på soffan. Detta medan H lagade mat. Taco's. Det är ju fredag som sagt.

Efter maten tog jag en dusch, kröp i helgkostymen och sen hopp ner i soffan. Där dominerar, såklart, Let's Dance.

Tänk, nästa gång jag ser det programmet är jag en skinnpåse fattigare. Hmmmm... Förlåt om jag trillar in på det hela tiden. Men jag är ju såååå förväntansfull!!

Kan förresten utlova några förebilder i nästa vecka. För jag gissar att det finns några nyfikna där ute ;-).

Nä, nu ska jag återgå till att njuta av vackra klänningar och känslan av helg!!

Av Annci Hultström - 5 april 2013 06:13

.... vad trött jag är. Åh, vad jag skulle vilja ligga kvar här under täcket. Men nä, lika bra att släpa mig upp. Då kan jag glida hem tidigare istället. Och det är ju skönt när det är fredag och allt.

Fredag, ja. Som ljuv musik i mina öron. Även om helgen bara ska bestå i städning och matlagning, så är det ändå skönt. Ska röja och fixa massor är tanken, få en massa klart innan open, så slipper jag fundera på det då. Göra lite matlådor och så.

Tänk, snart är det dags. Vid det här laget, om en vecka har jag "sovit" första natten utan häng. Undrar hur ont det kommer göra. Kommer jag ens att sova? De återstår att se.

Nä, nu ska jag masa mig upp. Önskar er en finfin dag!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards