Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under april 2013

Av Annci Hultström - 17 april 2013 20:13

... vägrade utföra det jag beordrade den. Alltså glöda. Det enda den gjorde vara att ge mitt hår en mindre angenäm doft. Så det slutade med att korven blev stekt på spisen istället. Får ge det en ny chans i helgen istället.

Nu har jag flyttat mig från köksbordet till soffan igen. Här blir jag kvar resten av kvällen. Det är ett som är säkert... Eller ok, håret måste tvättas. Men bortsett från det gäller ryggläge.

Av Annci Hultström - 17 april 2013 16:58

... att klara en dag utan morfintabletterna. Tänkte jag skulle prova att bara ta till natten, men se - det gick inte. Tog en snabbverkande nu och lade mig på soffan.

Ska försöka sätta ord på hur det känns. Tänk er att ha en stor plåtbit i hela magen och ovanför håller någon en magnet som försöker dra plåten till sig. Eller som att du har ett gigantiskt plåster som ska dras bort. Och utöver det ömmar det väldigt vid beröring. Fast inte på ärret direkt, utan mest på övriga buken. De lossade ju all hud upp till revbenen, så det "såret" är ju betydligt mycket större.

Så när man tänker efter är det inte konstigt att kroppen behöver sitt smärtstillande ett tag till...

Idag ska vi grilla korv till middag. Ska bli gott!! Och så blir det ostkaka. Blev sjukt sugen på det, så H får köpa med sig hem.

Nu ska jag vila lite.

Ha en bra eftermiddag, i vårstormen!

Av Annci Hultström - 16 april 2013 23:02

... när sprutan gavs. Lite har det blitt varje gång, men idag fick vi torka ett par gånger. Måste ha träffat ett kärl.

Vad skulle jag förresten göra utan H? Då hade jag fått gå till grannen varje dag. Eller åka ner till akuten... för att ta den på mig själv är verkligen inte aktuellt. Men han gör det kanonbra.

Nä, nu ska jag lägga mig. Det har varit en lång dag.

Önskar er en god natt. Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 16 april 2013 21:11

(... även om det finns mer att jobba på)

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Av Annci Hultström - 16 april 2013 17:52

... vilka äventyr jag har varit på idag. De tog helt slut på mig, så jag precis vaknat efter 1,5 timmes sömn. Vad har jag då gjort?!

Jag vaknade kl 7, efter en rätt kort och dålig natt. Lökande runt lite, låg på soffan och gjorde mig tillsist klar. Kl 10 hämtade Marre mig för vidare färd till sjukhuset. Väl där fick jag träffa sköterskan. Bara. Det var omläggning av sår som gällde. Hmmm... jag hade ju 1000 frågor. Får ringa i morgon helt enkelt. Fick en tjuvtitt igen och nu även på naveln. Fiiiiint!! Tog ett snack om min avsaknad av toabesök och fick tips. Dessa tips inhandlades och ses till höger på bilden.

När vi kom till förorten igen tog vi lunch på "Bullens". Jag åt en stark tonfiskwrap. Gott andra halvan blir morgondagens lunch.

Väl hemma igen tog jag en tablett och "dog" på soffan. Men bara en kort stund, för det var dags för kvartssamtal i skolan (allt var frid och fröjd). När det var överstökat släpade jag mig hem och tvärsomnade. Helt urvriden och kroppen svarade med nåt sammandragningsliknande. Så det var helt enkelt för mycket på en dag. Men då vet jag mina begränsningar i alla fall.

Fick en presentpåse av Marre. En kund till hennes sambo brukar lämna lite smått och gott ibland och nu fick jag ta del av det. Gissa om jag blev glad?! Det är hudlotion, scrubcreme, mascara, läppglans, brun-utan-sol, kaffemuggar, sportflaska, foundationborste och en necessär. Så bra, så glad. TACK!! <3

Nu håller jag på med maten. Idag blir det uppvärmd korvstroganoff med nykokt pasta. Det var vad kraften räckte till.

Sen blir det soffan igen.

Av Annci Hultström - 15 april 2013 23:16

... matat två serier, so far, under min sjukskrivning. "Lillyhammer" och "Gynekologen från Askim". Båda var helt ok, men bättre finns säkert. Ruvar du på nåt tips vill jag att du hojtar till. Ok?!

Kaffe, katrinplommonjuice och laxermedel är f.ö inte den ultimata kombon som jag hoppades på. Det har inte gett ett skit. Inte ett skit. Hahaha... inte ett skit. Så vitsigt. Jag är ju bara fööör skojfrisk såhär på kvällskröken. Och inte kan jag skylla på morfinet heller, för det har gått ur. Nytt är precis instoppat, men har inte hunnit verka än. Så det är alltså så rolig jag är. ;-)

Nu väntar bingen, för i morgon ska jag stå klar vid bommen kl 10. Då kommer min skjuts för dagen, finaste Marre. Hon ska köra mig till återbesöket på sjukhuset. Så snällt. Jag hade iofs inte vågat annat än att fråga henne. För det sa hon innan open... "Fråga mig om jag du behöver hjälp, annars bryter jag ett revben på dig". Typ. Eller kanske inte helt så. Bara nästan. Tror jag. Äh... zzzzz... Sov gott och dröm sött!!

p.s Jag ska drömma om att jag går på toa

Av Annci Hultström - 15 april 2013 14:54

... det här borde väl ändå göra susen - kaffe, katrinplommonjuice och laxerande. Om inte så blir det ett fall för Dr Läcker att lösa i morgon.

Jag har inte gjort mycket idag. Plockat ur och i diskmaskinen. Gått ett par vändor i trappen. Kollat på tv. Började kolla på "Gynekologen från Askim". Den är bra. Se den om du inte redan gjort det.

Av Annci Hultström - 15 april 2013 10:36

... till frukost idag (havregrynsgröt med linfrö + macka med messmör). Allt för att få igång mag-fan. För den vägrar. Totalvägrar. Hmmmm...

I natt har jag sovit i min säng. Åh, det var skönt. Var lite knöligt att komma upp och i läge, men sen så. Mmmmmm... Vaknade bara en gång och bytte läge.

När jag vaknade hade jag ont, för jag hade sovit över nattabletten. Men jag tog ingen ändå, för då skulle jag hamna i ofas. Så efter att H & W gått somnade jag om, för att sova bort eländestiden. Jag vaknade nyss och tog tabletterna. Nu hoppas jag det släpper lite.

Det hade utlovats sol och värme den här veckan... men var?? Inte i Väsby i alla fall.

Nä, nu ska jag masa mig upp för ett mellanmål.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards