Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under april 2013

Av Annci Hultström - 14 april 2013 21:16

... ha problem att få till toabesöken efter en bukop har jag förstått. Men med dubbla laxerande OCH katrinplommonjuice trodde jag i min enfald att det skulle avhjälpas. Men nä... Ytterligare tips någon?!

Nu ska vi se ett par avsnitt på netflix. Sen blir det bingen.

Netflix förresten - sååå bra! Vår tv har förberedd App för det, vilket gör det ännu enklare.

Så, nu börjar det.

Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 14 april 2013 18:24

... för E och H slutade med ett vårtecken:

Av Annci Hultström - 14 april 2013 14:58

... får kroppen lida. Det har jag erfarit idag.

H och W åkte iväg för att handla. Innan det stoppade H in en maskin tvätt, som jag tänkte att jag kunde hänga. Problemet med att få den ur maskinen och ner löstes med att nyttja svärmor som kom på besök (Tack bästa svärmor för de fina blommorna). Så bara hängandet lämnades åt mig. På mitt initiativ. Nåt vill jag göra. Men nä! Det var ingen bra idé alls. Blev tvungen att ta en extra tablett och placera min ömma kropp på soffan. Det stramar och värker. Så här blir jag nog kvar ett tag.

Sov f.ö riktigt gott i natt med. Nästan 11 timmar, med några korta avbrott. Så kommande natt ska jag nog prova på att sova i sängen istället.

Nä, nu börjar tabletten kicka in... ögonen åker igen... fingrarna fungerar allt sämre... Så god natt helt enkelt ;-)

Av Annci Hultström - 13 april 2013 22:07

... en dag förbi. Jag har inte gjort så mycket. Som sig bör iofs. Jag har kollat lite på tv, tagit lite tupplurar, tvättat håret, gått runt lite, suttit vid köksbordet och hjälpt till med maten. Åsså har jag ätit lite godis. Mmmm... det var gott.

Nu funderar jag på att göra kväller. Bättre det än att ta en tupplur så här sent. För jag är trött. Jättetrött. Konstant. Har googlat på det och det är visst rätt vanligt efter en op. Och medicinerna gör väl sitt till.

Nä, god natt hörrni. Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 13 april 2013 12:15

... och ösregn. Vad gör man då? Ja, som nyopererad kan man ligga på soffan och kolla på "Playa del Sol". Som jag. Huset är tomt åxå, för H har tagit W och en kompis till henne på bio. Ska snart äta lunch och sen blir det tabletter och en tupplur. Tror jag.

Läkaren uppmanade till promenad idag, men nä... jag vill inte ut i det här vädret, så jag har gått runt lite här hemma. Jag plockade in lite disk i maskinen och tog mig till och med upp på övervåningen. Det gick ok, så lite bättre är det nog allt. Eller så har nattens goda sömn gett en högre smärttröskel.

Jag sov mellan kl 23-01, sen var jag vaken en timme... gjorde kväller, tog tabletter mm. Sen sov jag till 07.40 Vaknade bara ett par gånger för att ändra läge. Skönt!!

Nä, nu - lunch!

Av Annci Hultström - 13 april 2013 01:18

... har gått sedan narkosbedövningen (och allt lullull jag fick i samband) gick ur kroppen och jag kan då berätta att detta är värre än både kejsarsnitt och GBP. Men det är inte så illa att jag blir okontaktbar av smärta, men ont gör det. Mest över muffen. Faktiskt. Men Dr Läcker lät berätta att en annan tråd används där för att kunna dra åt ordentligt. Så jag får glädjas åt att utan smärtan skulle jag inte ha en tonårsmuff. Så ta och ge är vad som gäller ;-).

Nu har jag sovit ett par timmar, men ska sova igen. Ska bara låta tabletterna hjälpa lite + att soffan ska få bli lite mer sänglik. Inbillar mig att det mentala då förstår att den ska sova. Hela natten. Åtta timmar. Om inte så får den med mig att göra.

Önskar er en god natt. Sov gott och dröm fina drömmar.

Av Annci Hultström - 12 april 2013 22:12

... Dr Hultström, har nyss tagit första sprutan på mig. Och det gjorde han kanonbra. Kände nada av sticket, men själva medicinen spänner. Fast det vet jag försvinner inom ett par minuter.

Han är iväg och hämtar barnen nu. När vårt har nattats ska jag åxå nattas. För nu är ögonlocken tuuuuunga.

Förresten, Anette Norberg och Markoolio... WOW!!!!!

Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 12 april 2013 18:25

... matlagningsprogrammet i sträck och jag tittar glatt vidare. Ja, jag är nog allt lite hungrig. Om en stund ska vi äta lasagne med sallad. Hemlagad, men fryst och micrad. Men det blir nog bra det med.

Barnet har vi f.ö lejt bort. Eller rättare sagt så blev hon hembjuden till en klasskamrat på fredagsmys. De skulle bli 6 st. Kul!! Några ska övernatta, men inte hon. Hon ville inte, så H hämtar när hon ringer.

Själv ska jag se på Let's dance och äta några ostbågar. Mmmmm...

Under eftermiddagen lyckades jag sova en stund. Det var skönt och välbehövligt. Känner att jag skulle kunna somna igen, men jag måste hålla mig vaken. Då blir förhoppningsvis natten mer lätt-soven.

Nä, nu - middag!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards