Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Annci Hultström - 22 mars 2011 20:25

... prinsessan sover. Kollade febern vid 14-tiden. Då var den 37,8 och jag tänkte att det kanske börjar vända. Men nä... vid 18:30 hade hon 39. Detta efter en dag i soffan. Hmmmm... Får se hur det ser ut i morgon.


Då ska jag f.ö jobba. H blir hemma. Sen blir jag hemma på torsdag igen. Gissar redan nu att det kommer behövas. Och sen jobbar jag fredag igen.


Nu sitter jag och ser på "Sofias änglar". H jobbar. När han är klar ska vi planera sommaren lite. Och Thailandsresan. Måste börja boka lite nu. Framförallt julen. Då kan det ju lätt bli fullbokat. Måste kanske ta och boka boende i Berlin åxå. Tiden rusar. Oj, oj! Nu blev det körigt.


Förresten, matdagen har gått bra. Har dock inte riktigt förstått om jag "får" äta en frukt eller gränsak mellan de s.k måltiderna. Men gör jag det så är det nog ingen fara skedd. Och det är ju bara i morgon åxå. Sen är hela matdagen helt given.


Sov gott säger jag. Redan nu.

Av Annci Hultström - 22 mars 2011 13:54

... behövs även i bloggen. Eller hur? Så en rosa ton fick det bli. Jag är ju en sån rosa tjej. Tycker ni inte?  


Nu ska jag ta tempen på den lilla, äta en banan och sen kolla på film.

Av Annci Hultström - 22 mars 2011 12:24

Ja, då har jag börjat nedtrappningen. Det innebar att jag skulle äta 2 dl fil med hälsomüsli till frukost. Till det en kopp thé... med utdrivande effekt. Mmmmums! Eller INTE!


Müslin gick att likna med torkat malt gräs med linfrön. Och det kan ni ju tänka er inte är det godaste.


Gräset är egentligen nässla, lucern, nypon, vetegroddar, lakritsrot och inulin. Théet innehåller maskros, kamomill, persiljerot, brännässla, fänkål och pepparmynta.


Det jag använder mig av är ett fastepaket, Vitaminfasta från Ledins. 

 

(klicka på bilden för att komma till deras hemsida med mer info)


Betalade 443 kronor för det på hälskosten i Stinsen. Tål att jämföras... för på Hälsokraft i Väsby C kostade den 100 kronor mer. På nätet finns den från 399 kronor.


Herregud, detta är så långt ifrån sånt jag tidigare ätit/druckit. Ska bli vääääldigt intressant att se hur det går och hur det påverkar mig och min kropp.


Jag är inte orolig för att jag får i mig så lite, det har jag gjort förr (innan open flöt jag ju i 3 veckor). Utan det är mer tankar som... kommer jag att göra i brallan, hur illa kommer jag att lukta, kommer det att hjälpa till med immunförsvaret, smakar plommonjuice prutt o.s.v


Som sagt - det är en spännande vecka jag har framför mig.


Just nu äter jag en potatis- och löksoppa. Den ska jag äta till middag åxå. Likaså i morgon. Efter det, från torsdag, kör jag sedan skarpt med endast drycker. I 6 dagar. Efter det trappar jag upp med lättare kost i ett par dagar och sen är jag på banan igen.


Detta, ihop med en "vit" månad, känns verkligen som en nystart. En vårstädning av det inre. Det känns bra. Nu. Fråga mig om 3 dagar.


W fick alvedon tidigare, men den tog inte ner febern alls. Känns ju sådär... blir intressant att se vad proverna visar.


Nu ska vi vila lite. Men vi hörs ju senare. Som vanligt.



Av Annci Hultström - 22 mars 2011 08:01

Det är så skönt att vakna när solen skiner. Det ger hopp om våren. En friskare sån. W hostar på och febern var 38 nu när hon vaknade. Hon är skapligt pigg, men ser faktiskt medtagen ut den här gången. Trötta, glansiga ögon med stora pupiller dygnet runt. Det suger verkligen ddet här. Blä! Nej, nu ska jag äta frukost. Fil med nån grön müsli. Mmmm...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards