Direktlänk till inlägg 18 januari 2011
Idag, till lunch, åt jag rester. Men inte vilka rester som helst. Utan rester från en av de godaste laxrätter jag vet. Det är ett recept som jag hittade på Aftonbladets viktklubb för ett par år sedan och som jag bara ääääääääääälskar. När jag åt det första gången sörjde jag när det var slut. Såsen hade jag kunnat äta som soppa.
Tänkte bjussa er på det åxå.
1 burk (4 dl) kokosmjölk
4 msk sweet chilisås
1 fiskbuljongtärning
1 påse saffran
500 gram (4 bitar) lax
Gräslök
Blanda samman kokosmjölk, sweetchilisås, buljong och saffran.
Låt koka ihop.
Lägg ner laxen och låt puttra tills den är klar.
Strö hackad gräslök över.
Servera med pressad potatis och sallad.
Ät & njuuuuut!!
Ikväll blir det något aningen minsre kullinariskt. Makaroner och korv. Snabbt ska det gå. Vi ska ju på skolinfo.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
|||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|