Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2010

Hemma igen

Av Annci Hultström - 21 augusti 2010 23:24

Det blev en lååååång session det där Diggiloo. I nästan 5 timmar var vi där, speltiden var nästan 3,5 timme + 45 min paus. Men wow vad bra, helt i min smak!! Möjligen hade de kunnat minska komikern Thomas Petterssons tid. 4 lite längre vändor hade han, med inte sååå roliga skämt. Men bortsett från det var ALLT bra. Skitbra till å med.


Utlovade bilder, men jag orkar faktiskt inte nu. Kom hem för bara en halvtimme sen... har lagt en MYCKET trött Wilma. Snart är dags för sängen här med. Är rätt sliten jag med efter flera timmar ute.


Appropå ute. Konserten var ju ute vilket krävde bra väder. Och fram tills vi skulle lämna Täby hade det inte kommit en droppe regn på hela dagen... men då plötsligt hällde det ner och vi blev rätt deppiga... inte så kul att sitta i timmar ute om det skulle regna. Men vi väntade lite och åkte när det lugnat sig. Så när vi kom fram fick vi knata i lervälling - men inte en droppe regn mer kom det. Lovely! Det var till å med så att solen kom fram. Kunde inte har varit bättre. Och att skorna blev blöta gjorde heller inget... hade plastpåsar i dom ;-).


Förresten, jag har ju ägt några djur i mina dagar. Här är ett par av dom.


Först katten Nasse. Han flyttade för 1,5 år sedan och vi saknar honom än. Beslutet att sälja honom kom av hans rädsla för Wilma. Från att hon föddes så var han försvunnen all hennes vakna tid. Han kom inte ens fram för att äta eller gå på lådan. Så fort hon sov gosade han sönder oss. Så beslutet togs, annons sattes ut och den ultimata ägaren hörde av sig. Hon jobbade som djurskötare på Skansen. Det kändes helt rätt. Har fått rapporter ett par gånger per år efter det och han har det toppen. 2 kompisar har han fått och de har fått en bebis och det går kanon även det. Här är han sötnosen:

   


Och här är hunden Pongo. Det är en blandras med pointer och något okänt. För han var en omplaceringshund... jag hans 3:dje familj på 6 månader. Fick massor med saker sönderbitna p.g.a honom. Han mådde verkligen crap i början. Fick jobba massor för att få honom ok. Tillslut så gick det och... åååååhhhh... vilken hund. Så cool, så söt, så rolig. Men plötsligt vände allt och han började må crap igen. Vi orkade inte börja om och att han skulle få en fjärde familj kändes inte ok. Så sedan 1999 springer han i de sälla jaktmarkerna, i de eviga ängarnas land. För alltid saknad!!! Förresten, han hette ju Pongo men kallades åxå Pervo å Pucko. Pervo för... ja... eh... han fann under vissa perioder allt pökvänligt om vi säger så. Pucko för att han inte alltid var så smart. Kröp in i ett påslakan en gång och hittade inte ut... Men söt, det var han!

  


Nej, nu blir det bingen. Lovar ett längre inlägg i morgon. Med bilder och filmklipp. God natt, sov gott och dröm sött!! Det ska jag. Nu.

 
 
Budda

Budda

22 augusti 2010 02:12

Blev litet tårögd där när jag såg djuren.

Vad trevligt med konsert! Hörde Jessica Andersson var extraordinär. Kul för er.
Var Alcazar med i den turnén eller är jag ute och reser? Hon miste tyvärr sitt lilla barn och har varit sjukskriven men tillbaka på scen i går, snyggare än vanligt! Beundransvärt.

God natt. Haha jag är väl medveten om tiden.
Sov i e.m så jag är pigg nu. Fixat med disk och i hallen. Smugit omkring. Sara (husdjur) är sjuk så hon har fått medicin men det gör ont att höra när hon andas tungt.

Kram till Annci från mig :)

http://www.budda.bloggplatsen.se

Annci Hultström

22 augusti 2010 09:43

Jag blir åxå lite tårögd när jag tänker på dom. Saknar...

Allt var så bra! Alcazar var med, inkl Lina Hedlund. De var rent ut sagt skitbra!

Hoppas Sara snart mår bättre. Jobbigt när de är sjuka.

Nu blir det frukost, sen lite städning och till sist barnshow.

Ha en fin söndag, Tina!

 
Ingen bild

syrran

22 augusti 2010 19:31

Ååååhhh pangopongo. Vilken hund det var

Annci Hultström

22 augusti 2010 19:44

Ja, ljuvlig som få!!!

 
Marie-Louise

Marie-Louise

26 augusti 2010 11:23

Vilken sötnos till katt. Ja den var lik min katt :)

http://madredetres.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards